انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

همگانی 【 گفتگوی آزاد 】

اون موقع توو وارثان انتخاب من کیم ووبینه نه لی مین هو! مشکلی که پیش نمیاد؟! 🤧😂
مین هو عشقمه
ولی با احترام منم ووبین💅🏻😂
خدایی سریالای قدیمی یجور دیگه خوب بودن
همین وارثان انقد خوب بودن که الان همشون نقش اصلین، ووبین، هیونگ شیک، چوی جین هیوک، گانگ هانول، کریستال و..‌

مین هو عشقمه
ولی با احترام منم ووبین💅🏻😂
خدایی سریالای قدیمی یجور دیگه خوب بودن
همین وارثان انقد خوب بودن که الان همشون نقش اصلین، ووبین، هیونگ شیک، چوی جین هیوک، گانگ هانول، کریستال و..‌
بارش حق ❤️‍🔥

@Three point @شرقی شاد

@NAZANIN
فقط تویی این هرچی فکر میکنم با ادب ترین دیگه ای نداریم

@Sajjad
حالا نمیدونم‌باتجربه ترینی یا نه ولی بزرگ جمع شمایی بلخره دوتا پیراهن بیشتر پاره کردین

نداریم اینجا

باز ندارم

ابیهه
@MacTavish

خلاق ترین ادمی که میشناسم غزالست
@Three point

پریا

هممون بدبختیای خودمونو داریم متاسفانه
یکی که بدون دغدغه شاد باشه نداریم

جوابی ندارم

@~مَهوا~
تگت کردم زیر باکلاس ترین که ذوق کنیااا

@Three point
@-zahra.s-

اینجا همه سینگلن
عشقو عاشقی نداریم

@شرقی شاد @Three point @Elaheh_A

با اختلاف خودم/:

خب الا ن شوخ ایهام داره

.

نازنین باز

@1999shayan
@~مَهوا~

@-zahra.s-
@Three point

@mahafla
@.ATLAS.
@NARIN♡

@a_m_i_r_h_f

@Hadiseh
خیلی جلو چشمی ولی نمیشناسمت

خودمم😭

بازم خودم

نمیدونم از وقتی فاصله گرفتم از فوتبال دیگه فوتبالیارو نمیشنام
کمرو؟ چرا؟ حقیقتاً من اصلا ادم کمرویی نیستم

شاید این وایب بخاطر اینه ترجیح میدم با ادمای محدودی در ارتباط باشم، بازم کم‌ رو نمیشه نتیجه ==))))

شاید این وایب بخاطر اینه ترجیح میدم با ادمای محدودی در ارتباط باشم، بازم کم‌ رو نمیشه نتیجه ==))))
وایبی که من ازت گرفتم این بودش شاید اینجوری نیست و یکم درون گرایی فقط

من پشیمون شدم
نمیخوام سنگ باشم، شاید چون محو شدن و سکوت راحش نیست
نمیدونم قرار تو چه قالبی تناسخ پیدا کنم ولی با وجود اینکه دختر بودن و زنانگی رو‌دوست دارم، اگه قراره همیشه همینجور بمونه، میخوام زندگی بعدیم مرد باشم و دیگه دغدغه حقوق برابر و نابرابری هایی که به وضوح حس میشه رو نداشته باشم.
و اگه قرار دوباره به عنوان یه زن متولد شم درخواستم اینه که، تو یه زمانی تناسخ پیدا کنم که نابرابری و تبعیض جنسیتی و مرد سالاری یه جوک بی مزه باشه
حیف که نمیتونم تومار بنویسم چون روحی و جسمی و ذهنی خیلی تحلیل رفتم ولی
شاید خودمو آخرین نفراتی میبینم که خیلی راحت و بی پرده میگم مردسالارم و تبعیض جنسیتی رو یا نابرابری و اینچیزارو حمایت حتی میکنم اونم احتمالا سر اینکه ایرانم تو زندان ننداختنم ولی خو بی شک یکی از بزرگترین عامل هایی هستش که اغلب تنها بودمو.........
من نمیدونم این قضیه تا کجا میخواد پیش بره ولی چیزیکه میدونم طبیعت و آب راهشونو میرن و باز میکنن و بخوای برخلاف طبیعت و ساده ترش جریان آب قدم برداری بی شک دچار مشکل میشه اون سیستم ؛ نابرابری حقوق، تبعیض جنسیتی یا مردسالاری قدیمی به نظر من برای زنان قرن 18 میلادی به قبله اگر اون دوره زندگی میکردید درک میکردم ؛ اون زمان رو میشه کاملا قبول کرد و قبول داشت که با زنان اونم در یک سری از کشور ها و خانواده ها مانند یه انسان برخورد نمیشد باهاشون ولی الان واقعا مرد ها خیلی پوست کلفتن غیر اینکه جامعه مردستیز شده ؛ حقوق برابری که مثلا دم ازش میزدن کاملا غش کرده سمت خانم ها و بازم خانم ها شاکین!!!!! نمیخوام بحث رو طولانی کنم به نظر من هر انسانی یه نقشی تو زندگی داره و جسم و بدن مرد و زن برابر نیست که بخوایم برابر بدونیم همه چیزو ؛ و نبایدم مثه قدیم این قدرت بدنی باعث شه مثه انسان برخورد نشه اتفاقا بالعکس تو حرفامم دیدی ؛ من مرد رو تکیهگاه میبینم و حامی ؛ زن هم ضعیفه نمیبینم صرفا میگم هر کسی باید نقش خودشو بپذیره و این مساوات و برابری و یکی دونستن دو جنس کاملا از نظرم اشتباه حتی اگر به قیمت منزوی شدنم تموم بشه برام اهمیتی نداره بحث خیلی طولانی و مفصله ولی خب آب جریانشو پیدا میکنه:)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Natasha
حیف که نمیتونم تومار بنویسم چون روحی و جسمی و ذهنی خیلی تحلیل رفتم ولی
شاید خودمو آخرین نفراتی میبینم که خیلی راحت و بی پرده میگم مردسالارم و تبعیض جنسیتی رو یا نابرابری و اینچیزارو حمایت حتی میکنم اونم احتمالا سر اینکه ایرانم تو زندان ننداختنم ولی خو بی شک یکی از بزرگترین عامل هایی هستش که اغلب تنها بودمو.........
من نمیدونم این قضیه تا کجا میخواد پیش بره ولی چیزیکه میدونم طبیعت و آب راهشونو میرن و باز میکنن و بخوای برخلاف طبیعت و ساده ترش جریان آب قدم برداری بی شک دچار مشکل میشه اون سیستم ؛ نابرابری حقوق، تبعیض جنسیتی یا مردسالاری قدیمی به نظر من برای زنان قرن 18 میلادی به قبله اگر اون دوره زندگی میکردید درک میکردم ؛ اون زمان رو میشه کاملا قبول کرد و قبول داشت که با زنان اونم در یک سری از کشور ها و خانواده ها مانند یه انسان برخورد نمیشد باهاشون ولی الان واقعا مرد ها خیلی پوست کلفتن غیر اینکه جامعه مردستیز شده ؛ حقوق برابری که مثلا دم ازش میزدن کاملا غش کرده سمت خانم ها و بازم خانم ها شاکین!!!!! نمیخوام بحث رو طولانی کنم به نظر من هر انسانی یه نقشی تو زندگی داره و جسم و بدن مرد و زن برابر نیست که بخوایم برابر بدونیم همه چیزو ؛ و نبایدم مثه قدیم این قدرت بدنی باعث شه مثه انسان برخورد نشه اتفاقا بالعکس تو حرفامم دیدی ؛ من مرد رو تکیهگاه میبینم و حامی ؛ زن هم ضعیفه نمیبینم صرفا میگم هر کسی باید نقش خودشو بپذیره و این مساوات و برابری و یکی دونستن دو جنس کاملا از نظرم اشتباه حتی اگر به قیمت منزوی شدنم تموم بشه برام اهمیتی نداره بحث خیلی طولانی و مفصله ولی خب آب جریانشو پیدا میکنه:)
آب راهشو پیدا می‌کنه، درست. ولی همیشه زلال نمی‌مونه؛گاهی بهای جریان، گل گرفتن دل یه رودخونست.
من زن بودن رو بلدم، دوستشم دارم
هم لطافتشو، هم عمقشو. ولی خسته‌م... از اینکه هنوز برای امنیتم باید دلیل بیارم، برای صدای بلندم، قضاوت می‌شم، برای خندیدنم، لباسم، ساعت برگشتم، از اینکه حقم به رسمیت شناخته نمی‌شه، از اینکه قانون گاهی باهام نیست، عرف اغلب مقابلمه، و عدالت... فقط یه واژه‌ی آرمانیه تو مقدمه‌ی کتابا.
نه دنبال قدرت‌ام، نه جنگ.
فقط اگه قراره دوباره تناسخ پیدا کنم، میخوام تو جهانی باشم که "برابر بودن"، یه بحث خسته‌کننده‌ی قدیمی شده باشه.

امشب حالم بده نمیتونم قشنگ حرف بزنم یا طومار بنویسم برات

آب راهشو پیدا می‌کنه، درست. ولی همیشه زلال نمی‌مونه؛گاهی بهای جریان، گل گرفتن دل یه رودخونست.
من زن بودن رو بلدم، دوستشم دارم
هم لطافتشو، هم عمقشو. ولی خسته‌م... از اینکه هنوز برای امنیتم باید دلیل بیارم، برای صدای بلندم، قضاوت می‌شم، برای خندیدنم، لباسم، ساعت برگشتم، از اینکه حقم به رسمیت شناخته نمی‌شه، از اینکه قانون گاهی باهام نیست، عرف اغلب مقابلمه، و عدالت... فقط یه واژه‌ی آرمانیه تو مقدمه‌ی کتابا.
نه دنبال قدرت‌ام، نه جنگ.
فقط اگه قراره دوباره تناسخ پیدا کنم، میخوام تو جهانی باشم که "برابر بودن"، یه بحث خسته‌کننده‌ی قدیمی شده باشه.

امشب حالم بده نمیتونم قشنگ حرف بزنم یا طومار بنویسم برات
دیگه اونم جز طبیعته ؛ الا دوتا مشکل اساسیم با دنیای مدرن همینه؛ یکی رنگین کمونی ها و تبلیغات گستردهشون ؛ یکی هم فمنیست ها و قدرت و حق بجانب وسیعشون از اونور بوم افتاده دیگه دنیا

خب میفهمم تو ایران و خانواده ایرانی و جامعه ایران اینچیزا هست نسبت به پسر ها آزادی عمل کمتری دارن دخترا و خو حق دارن ولی خب میگم یه سری تفاوت ها باید باشنو........ عدالت هم واقعا از نظر من حداقل تو این دنیا دستنیافتنیه همی جنگ های این اواخر غزه ایران و بقیه دنیا هم کامل به وضوح تر نشون میده قدرت چیزی به اسم عدالت نمیرسه....

اشکال نداره طبیعیه ایشاالله بهتر میشی و همینطور کشور به یه آرامشی برسه وضعیت

دیگه اونم جز طبیعته ؛ الا دوتا مشکل اساسیم با دنیای مدرن همینه؛ یکی رنگین کمونی ها و تبلیغات گستردهشون ؛ یکی هم فمنیست ها و قدرت و حق بجانب وسیعشون از اونور بوم افتاده دیگه دنیا

خب میفهمم تو ایران و خانواده ایرانی و جامعه ایران اینچیزا هست نسبت به پسر ها آزادی عمل کمتری دارن دخترا و خو حق دارن ولی خب میگم یه سری تفاوت ها باید باشنو........ عدالت هم واقعا از نظر من حداقل تو این دنیا دستنیافتنیه همی جنگ های این اواخر غزه ایران و بقیه دنیا هم کامل به وضوح تر نشون میده قدرت چیزی به اسم عدالت نمیرسه....

اشکال نداره طبیعیه ایشاالله بهتر میشی و همینطور کشور به یه آرامشی برسه وضعیت
ببین من طرفدار گروه خاصی نیستم و فقط برابری میخوام
ولی وقتی رنگین‌کمانی‌ها و فمنیست‌ها رو می‌ذاری کنار هم و اسمش رو می‌ذاری "مشکل اساسی دنیای مدرن"داری صورت مسئله رو پاک می‌کنی.
اینکه یه عده می‌خوان بدون ترس، خودشون باشن،
و یه عده دیگه می‌خوان از تبعیض و تحقیر خلاص بشن، اسمش افراط نیست؛ اسمش زندگیه.
اونی که سال‌ها ساکت مونده،
وقتی بالاخره حرف بزنه، شاید صداش بلند باشه،
اما این بلندی، فریادِ طلبِ برابریه، نه تسلط.

عدالت شاید تو این دنیا کامل اتفاق نیفته،
ولی اگه قرار باشه دست از تلاش براش بکشیم،
اولین قربانی‌اش انسانیت خودمونه.

منم مثل تو آرزوی آرامش و امنیت رو دارم،
فقط ترجیحم اینه
که این آرامش روی انصاف بنا بشه، نه سانسور.

آخرین ویرایش:
ببین من طرفدار گروه خاصی نیستم و فقط برابری میخوام
ولی وقتی رنگین‌کمانی‌ها و فمنیست‌ها رو می‌ذاری کنار هم و اسمش رو می‌ذاری "مشکل اساسی دنیای مدرن"داری صورت مسئله رو پاک می‌کنی.
اینکه یه عده می‌خوان بدون ترس، خودشون باشن،
و یه عده دیگه می‌خوان از تبعیض و تحقیر خلاص بشن، اسمش افراط نیست؛ اسمش زندگیه.
اونی که سال‌ها ساکت مونده،
وقتی بالاخره حرف بزنه، شاید صداش بلند باشه،
اما این بلندی، فریادِ طلبِ برابریه، نه تسلط.

عدالت شاید تو این دنیا کامل اتفاق نیفته،
ولی اگه قرار باشه دست از تلاش براش بکشیم،
اولین قربانی‌اش انسانیت خودمونه.

منم مثل تو آرزوی آرامش و امنیت رو دارم،
فقط ترجیحم اینه
که این آرامش روی انصاف بنا بشه، نه سانسور.
خب ببین یه مثال ساده برات بزنم ؛ فوتبالیست های زن چندین سال هست که اعتراض میکنن که برابری میخوایم ؛ یعنی چی که فوتبالیست های مرد 10 و 100 یا 1000 برابر ما حقوق میگیرن ، ماهم داریم همون کارو میکنیم ؛ دقیقا مثه تو که برابری میخوای بعد چن وخ پیش ها یه بازی برگزار شد فک کنم تیم ملی سوئد بود یا آمریکا ؛ یکی از تیم ملی های سطح بالای بانوان با کجا ؛ با تیم زیر 15 ساله های مرد ها ؛ فک میکنی چیشد؟؟ تیم زیر 15 سال مرد ها با اختلاف بردن ؛ تیم بانوانشون رو
خب چیکار کنیم ؛ برابر حقوق بدیم؟؟ تو المپیک امسال یه بوکسر بود تو بانوان ؛ همرو زد لتو پار کرد و قهرمان شد و همه بوکسر های زن شکایت کردن که این مرد ؛ آزمایش DNA گرفتن دیدن آره xyه کروموزوم هاش ؛ مدالشو ازش پس گرفتن ؛؛ یا از ورزش بیایم بیرون جامعه فمنیست شکایت کرده که چرا تو کار های مدیریتی و تراز بالا تعداد مرد ها بیشتره ؛ باید مثلا مجلس 50 درصد زن باشن 50 درصد مرد ؛ دنبال برابرین ؛ خب تو کار های سخت مثه راه و شهر سازی ؛ فاضلاب ؛ معدن ها و سکو های نفتی چند درصد خانم کار میکنن؟؟ قضیه مشکل تو کلمه برابری هست

طبیعتا من نمیام بگم بکشنشون یا تحقیرشون کنن یا چی ؛ صرفا میگم نباید بولد باشه و تبلیغ شه مگه برای استریت ها تبلیغ میشه 😁 یا فمنیست ها مگه من میام بگم خانم هارو اجازه تحصیل ندیم یا زندانی کنیم ؛ نه ، هر کسی باید نقششو و علاقهشو تو دنیا بره ؛ دوس داره راننده تریلی شه یا فوتبالیست شه ؛ ولی به اندازه حقش هم حقوقشو بگیره ؛ نه که چون زنه و باید برابری باشه حقوق برابر بدن ؛ هر کسی نقش خودشو بگیره و پیش ببره به صورت کلی ولی چیزی که شاهدشیم این نیست ؛ مخصوصا فمنیست های ایرانی ؛ یعنی تو خارج اومدن یه نقش برابر تعریف کردن بعد الا مرد هاشون نمیدونن چه نقشی باید داشته باشن یه سری باگ ها و تناقض های ریزی پیش اومده ؛ تو ایران ولی خدااااس ؛ تو ایران میگن ما باید مثه خارج باشه برابری فلان بعد مهریه معلومه که باید باشه ؛ نفقه معلومه که باید باشه ؛ حق طلاق نهههه مگه خریدین مارو که حق طلاق و خارج رفتنمون دسته شما باشهههه !!! اصن یه چیز سمی شده

ایشاالله هر چی خیر و صلاح هست ؛ فعهلا جنگ نشه و در صلح پیش بره تا بعد ایشاالله مثه همی ورزشگاه ها که خانم ها هم اجازه پیدا کردن کم کم جامعه سمت خوبی بره که در حق خانم ها هم ظلمی نشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Natasha
خب ببین یه مثال ساده برات بزنم ؛ فوتبالیست های زن چندین سال هست که اعتراض میکنن که برابری میخوایم ؛ یعنی چی که فوتبالیست های مرد 10 و 100 یا 1000 برابر ما حقوق میگیرن ، ماهم داریم همون کارو میکنیم ؛ دقیقا مثه تو که برابری میخوای بعد چن وخ پیش ها یه بازی برگزار شد فک کنم تیم ملی سوئد بود یا آمریکا ؛ یکی از تیم ملی های سطح بالای بانوان با کجا ؛ با تیم زیر 15 ساله های مرد ها ؛ فک میکنی چیشد؟؟ تیم زیر 15 سال مرد ها با اختلاف بردن ؛ تیم بانوانشون رو
خب چیکار کنیم ؛ برابر حقوق بدیم؟؟

فوتبال زنان و مردان دو دنیای متفاوتن؛ هم از نظر فیزیک، هم سبک بازی و سرعت.
برای همین مسابقات بر اساس جنسیت، سن و وزن تقسیم‌بندی می‌شه تا عادلانه باشه.
اما این اصلاً یعنی تلاش زن‌ها کم‌ارزشه؟ نه. زن‌ها تو زمین خودشون دارن با وجود تبعیض‌ها و مشکلات، سخت تمرین می‌کنن و می‌جنگن که دیده بشن و حقوق منصفانه بگیرن.
وقتی می‌گیم برابری، منظور این نیست که زن‌ها باید حقوق مردان رو بگیرن، بلکه می‌خوایم زحمات‌شون دیده بشه و حمایت بشن، نه اینکه با مقایسه‌های غیرمنطقی، از ارزششون کم کنیم.

تو المپیک امسال یه بوکسر بود تو بانوان ؛ همرو زد لتو پار کرد و قهرمان شد و همه بوکسر های زن شکایت کردن که این مرد ؛ آزمایش DNA گرفتن دیدن آره xyه کروموزوم هاش ؛ مدالشو ازش پس گرفتن ؛؛
راستش، حس می‌کنم فقط می‌خوای بگی مردها زور بازو دارن، که خب این رو همه می‌دونن و کسی انکارش نمی‌کنه.
ولی زور بازو هیچ ربطی به حقوق و برابری‌ای که زن‌ها دنبالشن نداره.
اینکه زور بازوی مردها بیشتره، دلیل نمی‌شه حق زن‌ها نادیده گرفته بشه یا دستاوردهاشون کم ارزش شمرده بشه.
پس این بحث بوکسور ترنس‌جندر و زور بازو، فقط یه بهونه‌ست برای انحراف از اصل موضوع؛ که زنان دنبال عدالت و دیده شدنن، نه رقابت با مردا.

جامعه فمنیست شکایت کرده که چرا تو کار های مدیریتی و تراز بالا تعداد مرد ها بیشتره ؛ باید مثلا مجلس 50 درصد زن باشن 50 درصد مرد ؛ دنبال برابرین ؛ خب تو کار های سخت مثه راه و شهر سازی ؛ فاضلاب ؛ معدن ها و سکو های نفتی چند درصد خانم کار میکنن؟؟ قضیه مشکل تو کلمه برابری هست

درصد کمی از مردها واقعاً کار سخت انجام می‌دن، نه همه‌شون.
پس اینکه یه مورد جزئی رو به کل تعمیم بدی، اشتباهه.
مثلاً چند نفر از اطرافیانت واقعاً تو معدن کار می‌کنن یا شغلشون واقعاً سخت و طاقت‌فرساست؟

نمیشه کلیت یه گروه رو محکوم کرد یا فرصت‌ها رو محدود کرد.
زن‌ها باید تو همه جا فرصت داشته باشن و دیده بشن، نه فقط تو کارهای آسون یا جاهایی که به نفع مردهاست.
واقعیت اینه که خیلی وقت‌ها شرایط طوریه که زن‌ها حتی نمی‌تونن وارد بعضی حوزه‌ها بشن،
نه به خاطر اینکه نمی‌تونن یا علاقه ندارن، بلکه چون فضای مناسب ندارن.

کار سخت فقط زور بازو نیست، به استقامت، علاقه و توانایی هم ربط داره.
پس به جای تعمیم‌های سطحی و اشتباه، باید دنبال فرصت برای همه باشیم،
تا هر کسی تو هر زمینه‌ای که می‌خواد، دیده بشه و باشه.

طبیعتا من نمیام بگم بکشنشون یا تحقیرشون کنن یا چی ؛ صرفا میگم نباید بولد باشه و تبلیغ شه مگه برای استریت ها تبلیغ میشه 😁
عزیزم استریت ها نیاز به تبلیغ ندارن 🥱
اینا شاید خیلی جاها اغراق میکنن تا عادی سازی شه
ولی کلا، برا به رسمیت شناختن وجودشونه

فمنیست ها مگه من میام بگم خانم هارو اجازه تحصیل ندیم یا زندانی کنیم ؛ نه ، هر کسی باید نقششو و علاقهشو تو دنیا بره ؛ دوس داره راننده تریلی شه یا فوتبالیست شه ؛ ولی به اندازه حقش هم حقوقشو بگیره ؛ نه که چون زنه و باید برابری باشه حقوق برابر بدن ؛ هر کسی نقش خودشو بگیره و پیش ببره به صورت کلی ولی چیزی که شاهدشیم این نیست ؛ مخصوصا فمنیست های ایرانی ؛ یعنی تو خارج اومدن یه نقش برابر تعریف کردن بعد الا مرد هاشون نمیدونن چه نقشی باید داشته باشن یه سری باگ ها و تناقض های ریزی پیش اومده ؛ تو ایران ولی خدااااس ؛ تو ایران میگن ما باید مثه خارج باشه برابری فلان بعد مهریه معلومه که باید باشه ؛ نفقه معلومه که باید باشه ؛ حق طلاق نهههه مگه خریدین مارو که حق طلاق و خارج رفتنمون دسته شما باشهههه !!! اصن یه چیز سمی شده
ببین، هرکدوم از اینا خودش یه رمان جای بحث دارن
و بنظرمن بحث انحرافیه و هیچ ربطی به برابری که من گفتم نداره
بیا ادامه ندیم واقعا چون نمیفهمیم حرف همو
هرچند نظرت درجای خودش محترمه

فوتبال زنان و مردان دو دنیای متفاوتن؛ هم از نظر فیزیک، هم سبک بازی و سرعت.
برای همین مسابقات بر اساس جنسیت، سن و وزن تقسیم‌بندی می‌شه تا عادلانه باشه.
اما این اصلاً یعنی تلاش زن‌ها کم‌ارزشه؟ نه. زن‌ها تو زمین خودشون دارن با وجود تبعیض‌ها و مشکلات، سخت تمرین می‌کنن و می‌جنگن که دیده بشن و حقوق منصفانه بگیرن.
وقتی می‌گیم برابری، منظور این نیست که زن‌ها باید حقوق مردان رو بگیرن، بلکه می‌خوایم زحمات‌شون دیده بشه و حمایت بشن، نه اینکه با مقایسه‌های غیرمنطقی، از ارزششون کم کنیم.
آفرین برابری وجود نداره ؛ فیزیک مرد متفاوته حالا چه بزاری پای خلقت و تقدیر الهی چه بزاری پای انتخاب طبیعت ؛توانایی های متفاوتی میده بهمون به طبع همینا هم البته عمرمون کمتر میشه🤦‍♂️😂 ولی خب باعث میشه فوتبال مرد ها پربازدیدتر و پربیننده تر و به طبع اون اسپانسر و صنعت خیلی خیلی قویتر باشه پس طبیعیه حقوق هاشون 100 یا 1000 برابر بانوان باشه ؛ تازه یه مقایسه ای بود که خانم ها به نسبت مرد ها درصد بیشتری از اسپانسرینگ رو بهشون میدن ؛ مثلا اگر 100 میلیون دلار اسپانسرینک فوتبال مرد ها باشه مثلا به هر بازی 10 درصد برسه ؛ برا خانم ها مثلا کلا 10 میلیون دلار اسپانسرینگ باشه 50 60 درصد داره میرسه !! میدونی چی میگم ؛ میگم برابری نیست ؛ هر کسی نقش خودشو میگیره و قرار نیس همه رونالدو مسی بشن ؛ تو ژن خودت بهترینت میتونی باشی و به نسبت اون پولت هم میگیری حالا چرا تقدیر الهی یا فرگشت اینطوری بوده که مرد ها 12 برابر خانم ها تستسترون داشته باشن و ماهیچه ها و فیزیک متفاوت دیگه دسته ما نیست باید تفاوت رو پذیرفت
راستش، حس می‌کنم فقط می‌خوای بگی مردها زور بازو دارن، که خب این رو همه می‌دونن و کسی انکارش نمی‌کنه.
صرفا میخوام بگم برابر نیستن زن و مرد و تفاوت ها ؛ حقوق متفاوت میطلبه ولی این زوربازو و یا حقوق متفاوت به این معنی نیست که مثه قرن 18 به قبل تو یه سری کشور ها زن هارو به بردگی بگیریم یا چی ؛ انسانیت باید کامل در جریان باشه ؛ هر کی نقشش رو بتونه ایفا کنه ولی طبیعتا این به معنای حقوق کاملا برابر نیست
دلیل نمی‌شه حق زن‌ها نادیده گرفته بشه یا دستاوردهاشون کم ارزش شمرده بشه.
که زنان دنبال عدالت و دیده شدنن، نه رقابت با مردا.
حق زن ها اندازه ای که نقششون رو ایفا میکنن باید داده بشه و طبیعتا در قیاس با مردی که بهتر داره اون کارو انجام میده طبیعیه که کمتر بگیره حالا این موضوع برا خانم ها ناراحت کنندهس و منو به فوش میبندن ؛ دیگه چیزیه که هست ؛ اگر کاری رو بهتر انجام دادن حقشون هست بیشتر هم از یه مرد بگیرن
الا که واقعا تو جامعه غرب از اونور افتادن واقعا کل دنیا به سمت مرد ستیزی و در حق مرد ها داره ظلم میشه تا عدالت و برابری :)
درصد کمی از مردها واقعاً کار سخت انجام می‌دن، نه همه‌شون.
پس اینکه یه مورد جزئی رو به کل تعمیم بدی، اشتباهه.
مثلاً چند نفر از اطرافیانت واقعاً تو معدن کار می‌کنن یا شغلشون واقعاً سخت و طاقت‌فرساست؟
خو همونم زن ها کلا هیچ درصدی توش ندارن ؛ من بالاهم گفتم هر کسی باید تو زندکی نقشش رو بپذیره و به طبع اون نقشش حقشو بدن و در حقش اجحاف و ظلمی نشه حالا جسمی مرد تغییرات هورمونی نداره ؛ شرایط استیبل تری داره زوربازوش بیشتر یا عوامل دیگه یا چی و باعث میشه به طور کلی(استثنا همیشه هست) بهتر باشه خو طبیعتا حقش هم هست حقوق بیشتری بگیره و برابری نباشه من نمیگم زن نباید کار کنه نباید تو هیچ حوزه ای وارد شه یا فلان و بهمان ؛ من فقط میگم برابری به این معنی نیست که مثلا 10 نفر پولدار دنیا چرا 10تاش باید مرد باشن و هیچ زنی توش نباشه و این یعنی برابری نداریم ؛ یا چرا مثلا از 10 تا مدیر 8تاش مردن ؛ پس یعنی برابری نداریم ؛ برابری رو این مدلی نمیبینم صرفا
واقعیت اینه که خیلی وقت‌ها شرایط طوریه که زن‌ها حتی نمی‌تونن وارد بعضی حوزه‌ها بشن،
نه به خاطر اینکه نمی‌تونن یا علاقه ندارن، بلکه چون فضای مناسب ندارن.
تو خارج قرن 18 به قبل قبول دارم حرفتو ولی الا نه طبیعتا ؛ تو ایران تاحدودی قبول دارم حرفتو مثلا فک کنم قاضی خانم نداریم یا خلبان هم فک کنم نمیزارن خانم اگر اشتباه نکنم, راننده پایه یک فک کنم نداریم خانم اگر اشتباه نکنم؛ یه سری حوزه ها محدودیت داره که اونم کمتر شده نسبت به قبل و ایشاالله بهتر هم شه من خودم اولین بار 21 22 سالم بود استادیوم رفتم ولی همیشه ناراحت بودم قبلش هم که چرا فضارو درست نمیکنن که خانم ها هم باشن ؛ میگم اصن هیچ بحثی تو اینا نیست و کاملا حق دارن خانم ها تو هر چیزی که مرد ها انجام میدن اونا هم آزاد باشن ولی مشکل من با از اونور بوم افتادن هستش که فمنیست ها افتادن
عزیزم استریت ها نیاز به تبلیغ ندارن 🥱
اینا شاید خیلی جاها اغراق میکنن تا عادی سازی شه
ولی کلا، برا به رسمیت شناختن وجودشونه
چرا ندارن؟؟ چون آب راه خودش رو میره😁😌😂
منکه خو طبیعتا با توجه به ریشه های مذهبیم از بیخو بنیاد قبول ندارم مثه احمدی نژاد😂😂😂😂😂😂🤦‍♂️ از نظر من همجنسگرایی وجود نداره؛ همجنس باز چرا ؛ همجنس گرا نه ولی خب این موضوع هم هر سری صحبت میکردم بچگانی که حوصله داشتم دعوا میشد😂😁🤦‍♂️
رسمیت شناختن چی اخه ؛ صرفا نباید اعدامشون کنن مثه قدیم تا وقتی آزاری طرزفکری به کسی نرسونه محترمه ؛ جالبه تو اروپا و آمریکا هم اعدام میکردن یه زمان ؛ بعد به رسمیت شناختن و کاریشون نداشتن؛ حالا الا دیگه تبلیغات هم فتو فراوان ؛ به قول یارو چن سال دیگه اگه استریت باشی اعدامت میکنن با این روند ؛ اصلا درک نمیکنم یه اقلیت خیلی خیلی خیلی کمی از جامعه انقد فیلم ساخته شه و تبلیغات و فلان
ببین، هرکدوم از اینا خودش یه رمان جای بحث دارن
و بنظرمن بحث انحرافیه و هیچ ربطی به برابری که من گفتم نداره
بیا ادامه ندیم واقعا چون نمیفهمیم حرف همو
هرچند نظرت درجای خودش محترمه
اونکه بی شک خیلی طولاانی میشهو اینا
چرا من میفهمم و گفتم برابری به معنای اینکه هر کسی نقش خودشو تو دنیا بپذیرهو اوکیم ؛ نباید محدودیتی باشه ؛ امنیت هم باید برا همه باشه ولی برابری به معنای مساوات ؛ نه نیستم وقتی دو جنس متفاوتن حق و حقوقشون هم متفاوت باید باشه

عقب
بالا