خب ببین یه مثال ساده برات بزنم ؛ فوتبالیست های زن چندین سال هست که اعتراض میکنن که برابری میخوایم ؛ یعنی چی که فوتبالیست های مرد 10 و 100 یا 1000 برابر ما حقوق میگیرن ، ماهم داریم همون کارو میکنیم ؛ دقیقا مثه تو که برابری میخوای بعد چن وخ پیش ها یه بازی برگزار شد فک کنم تیم ملی سوئد بود یا آمریکا ؛ یکی از تیم ملی های سطح بالای بانوان با کجا ؛ با تیم زیر 15 ساله های مرد ها ؛ فک میکنی چیشد؟؟ تیم زیر 15 سال مرد ها با اختلاف بردن ؛ تیم بانوانشون رو
خب چیکار کنیم ؛ برابر حقوق بدیم؟؟
فوتبال زنان و مردان دو دنیای متفاوتن؛ هم از نظر فیزیک، هم سبک بازی و سرعت.
برای همین مسابقات بر اساس جنسیت، سن و وزن تقسیمبندی میشه تا عادلانه باشه.
اما این اصلاً یعنی تلاش زنها کمارزشه؟ نه. زنها تو زمین خودشون دارن با وجود تبعیضها و مشکلات، سخت تمرین میکنن و میجنگن که دیده بشن و حقوق منصفانه بگیرن.
وقتی میگیم برابری، منظور این نیست که زنها باید حقوق مردان رو بگیرن، بلکه میخوایم
زحماتشون دیده بشه و حمایت بشن، نه اینکه با مقایسههای غیرمنطقی، از ارزششون کم کنیم.
تو المپیک امسال یه بوکسر بود تو بانوان ؛ همرو زد لتو پار کرد و قهرمان شد و همه بوکسر های زن شکایت کردن که این مرد ؛ آزمایش DNA گرفتن دیدن آره xyه کروموزوم هاش ؛ مدالشو ازش پس گرفتن ؛؛
راستش، حس میکنم فقط میخوای بگی مردها زور بازو دارن، که خب این رو همه میدونن و کسی انکارش نمیکنه.
ولی زور بازو هیچ ربطی به حقوق و برابریای که زنها دنبالشن نداره.
اینکه زور بازوی مردها بیشتره، دلیل نمیشه حق زنها نادیده گرفته بشه یا دستاوردهاشون کم ارزش شمرده بشه.
پس این بحث بوکسور ترنسجندر و زور بازو، فقط یه بهونهست برای انحراف از اصل موضوع؛ که زنان دنبال عدالت و دیده شدنن، نه رقابت با مردا.
جامعه فمنیست شکایت کرده که چرا تو کار های مدیریتی و تراز بالا تعداد مرد ها بیشتره ؛ باید مثلا مجلس 50 درصد زن باشن 50 درصد مرد ؛ دنبال برابرین ؛ خب تو کار های سخت مثه راه و شهر سازی ؛ فاضلاب ؛ معدن ها و سکو های نفتی چند درصد خانم کار میکنن؟؟ قضیه مشکل تو کلمه برابری هست
درصد کمی از مردها واقعاً کار سخت انجام میدن، نه همهشون.
پس اینکه یه مورد جزئی رو به کل تعمیم بدی، اشتباهه.
مثلاً چند نفر از اطرافیانت واقعاً تو معدن کار میکنن یا شغلشون واقعاً سخت و طاقتفرساست؟
نمیشه کلیت یه گروه رو محکوم کرد یا فرصتها رو محدود کرد.
زنها باید تو همه جا فرصت داشته باشن و دیده بشن، نه فقط تو کارهای آسون یا جاهایی که به نفع مردهاست.
واقعیت اینه که خیلی وقتها شرایط طوریه که زنها حتی نمیتونن وارد بعضی حوزهها بشن،
نه به خاطر اینکه نمیتونن یا علاقه ندارن، بلکه چون فضای مناسب ندارن.
کار سخت فقط زور بازو نیست، به استقامت، علاقه و توانایی هم ربط داره.
پس به جای تعمیمهای سطحی و اشتباه، باید دنبال فرصت برای همه باشیم،
تا هر کسی تو هر زمینهای که میخواد، دیده بشه و باشه.
طبیعتا من نمیام بگم بکشنشون یا تحقیرشون کنن یا چی ؛ صرفا میگم نباید بولد باشه و تبلیغ شه مگه برای استریت ها تبلیغ میشه
عزیزم استریت ها نیاز به تبلیغ ندارن

اینا شاید خیلی جاها اغراق میکنن تا عادی سازی شه
ولی کلا، برا به رسمیت شناختن وجودشونه
فمنیست ها مگه من میام بگم خانم هارو اجازه تحصیل ندیم یا زندانی کنیم ؛ نه ، هر کسی باید نقششو و علاقهشو تو دنیا بره ؛ دوس داره راننده تریلی شه یا فوتبالیست شه ؛ ولی به اندازه حقش هم حقوقشو بگیره ؛ نه که چون زنه و باید برابری باشه حقوق برابر بدن ؛ هر کسی نقش خودشو بگیره و پیش ببره به صورت کلی ولی چیزی که شاهدشیم این نیست ؛ مخصوصا فمنیست های ایرانی ؛ یعنی تو خارج اومدن یه نقش برابر تعریف کردن بعد الا مرد هاشون نمیدونن چه نقشی باید داشته باشن یه سری باگ ها و تناقض های ریزی پیش اومده ؛ تو ایران ولی خدااااس ؛ تو ایران میگن ما باید مثه خارج باشه برابری فلان بعد مهریه معلومه که باید باشه ؛ نفقه معلومه که باید باشه ؛ حق طلاق نهههه مگه خریدین مارو که حق طلاق و خارج رفتنمون دسته شما باشهههه !!! اصن یه چیز سمی شده
ببین، هرکدوم از اینا خودش یه
رمان جای بحث دارن
و بنظرمن بحث انحرافیه و هیچ ربطی به برابری که من گفتم نداره
بیا ادامه ندیم واقعا چون نمیفهمیم حرف همو
هرچند نظرت درجای خودش محترمه