انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار •| الان داشتی به چی فکر میکردی؟! |•

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع NAZANIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چقد این چند وقت خبر مرگ شنیدم، یِ حال غریبیم!
نه میرم و نه با نرفتنم کنار میام نه میتونم برم! یِ تیکه از من خداحافظی نکرده!
آه از رفتگان بی بازگشت...

به اینکه چقد پوستم خوب شده
اگه فردا جوش زدم بدونید خودم خودمو چش زدم

به این که بتونم فردا گریه نکنم-_-
همیشه تو موقعیتایی که باید حرف بزنم عر میزنم خراب میشه همه چی

به دلار 90 تومنی
به اینده ی نامعلوم هممون

سریالی که تازه شروع کردم چندسال دیگه تموم میشه؟! (: سریال قبلیو بعد از ۳ سال هنوز تموم نکردم! چین این حیفاا..
،
تایپکِ قدیمیمو (هیوا) رو اینجام بزنم!
،
ولنتاین چون سال کبیسه‌ست امسال، ۱۴ فوریه که ولنتاینه هم افتاده ۲۶ بهمن! گفتم چی کادو گرفتی؟! گفت از خدا تورو! میو ۱۰ از ۱۰ :دی

وقتی یه نفر زیادی سطحیه توی همه ی ابعاد ارتباط باهاش کمابیش میتونی اینو ببینی و به همین نتیجه برسی که خب، نظر من ارتباط باهاش اشتباهه از اول. فرصت ندادن بهتره. میشه از نشونه ها و رفتارا فهمید. بوی ِ خامی و سطحی بودنشون تا دورها هم میره. انتظار عمیق بودن که خیلی راهه... پوچ.

به اینکه این مدت چقد تغییر کردم
و دارم به چیزی تبدیل میشم که متنفر بودم ازش ولی اقتضای جامعه و جوی که داخلشم همینه

اینکه سه دست لباس عید خریدم منتها کت شلوارن و الان مسافرت قراره بریم طبیعت
آخه کت شلوار و طبیعت؟😑😂

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sajjad
به اینکه بخوابم یا کارامو انجام بدم⁦:\⁩

• Like
کاش ده دوازده روز عید همیشه بودو تمام نمیشد همیشه مسافرت و تفریح بود : )))) واقعا زمان کمیه، بر خلاف بقیه برا من زود میگذره...
،
وقتی دقیقا روز عید مریض شی واویلا داره :/ تا الان مریضم کل زمستونو با تیشرت نبودم که با هوای بهاری به این بد مریضی بیفتم. سرفه میکنم معدم درد میگیره سرفه نمیکنن گلوم. همیشه یه نقشی داره
: )

• Like
به این‌که یه انجمن خوب و جدید پیدا کنم رمان‌هام رو به اشتراک بذارم^_^

• Rose
عقب
بالا