انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار °•. همین الان چه احساسی داری؟! .•°

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع NAZANIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

NAZANIN

مدیر موسیقی
کادر مدیریت
سرگرد
تاریخ ثبت‌نام
11/23/24
  • موضوع نویسنده
🌸🌸
همین الان چه احساسی داری؟!
حس کردم جای این تایپک خالیه! اُمیدوارم تکراری نباشه اینجا..
4_آذر_1403

• موضوع نویسنده
فردا دوتا امتحان دارم و کلی کار دارم و الان چه حسی دارم؟! آفرین! خمآاارِ خوابم شدید...

از بس سرفه کردم گلو درد گرفتم! :/
اساااااتید به ظاهر محترمه قصد تعطیلی این شهری که پارسال کماکان آلودگی کمتری داشتو نزدیک به یکماه و اندی تعطیل کردن رو ندارن! جالب اینه شاخصای آلودگیو دستکاری میکنن! بله! چشمایِ ماهم الکی میسوزه، حالمونم الکی بد میشه!

آخرین ویرایش:
استرس!
خدا به کسایی که خونشون کنار ِ فرودگاهاست صبر بده! شایدم فقط منم که صدای هواپیما انقدر بهم استرس میده! مخصوصاً شب..
همش حس میکنم قراره سقوط کنه! البته بی دلیلم نیست..

از بس سرفه کردم گلو درد گرفتم! :/
اساااااتید به ظاهر محترمه قصد تعطیلی این شهری که پارسال کماکان آلودگی کمتری داشتو نزدیک به یکماه و اندی تعطیل کردن رو ندارن! جالب اینه شاخصای آلودگیو دستکاری میکنن! بله! چشمایِ ماهم الکی میسوزه، حالمونم الکی بد میشه!
بعد از مدت ها بلاخره تعطیل شُد! (( ": با تشکُر!

71.gif
Tired

از یِ رفتارِ همیشگیِ یِ بنده خدایی پُر خنده شدم! 😂
همیشه تازگی داره، بامزه ی بی خلاقیت
: ))))
کارا جفت و جور میشه ... ؟!
خُدارشکر! همه چی اوکیه!
یکم استرس و ذوق! کُلی حالِ خووب و خوب! 🤍

الان تو این لحظه خیلی آرومم و زندگیو با همه ی سختیاش و پستی بلندی هایی که سر راهم هستش دوست دارم.. یجورایی حس میکنم بودن من و آدمای دورم تو این دنیا خیلی خوبه

ناامید ترین حالت ممکن
خسته ترین روح

این معده درد آخر مرا خواهد کُشت...

• crying
واکنش‌ها[ی پسندها]: -zahra.s-
چقد خوابم میاد!
خوابم میاد و خسته‌م، خوابِ عزیز و محبوب تو چی هستی؟! دی[🐨]

از وقتی اومدم خیلی گیج و منگ و امروز دیگه کلا حس تهی و بی مفهوم بودن زندگی برام داره --____--

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Natasha
عقب
بالا