انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

یک جرعه کتاب

FaezehFaezeh is verified member.

درجه دار بازنشسته
درجه دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
8/9/24
  • موضوع نویسنده
...یک جرعه کتاب...
تو این تاپیک تیکه ها یا دیالوگ هایی رو از کتاب‌هایی که دوست دارید رو میتونید قرار بدید

اسم نویسنده + اسم کتاب مورد نظر رو حتما بنویسید

(اسپم ممنوع)

تسلی بخشی‌های فلسفه | آلن دوباتن:
هر زمان که درد خیلی کُشنده و شدید باشد، مطالعه، چاقوی درد را کُند می‌کند.
برای منحرف کردن ذهنم از افکار مأیوس کننده، صرفاً نیاز دارم به کتابها پناه ببرم.

و من نمی‌دانم آیا مادرش هم او را به اندازه‌ی من دوست داشت؟! آیا کسی می‌توانست بفهمد که دوست داشتن او چه لذتی دارد، و آدم را به چه ابدیتی نزدیک می‌کند؟! آدم پر می‌شود. جوری که نخواهد به چیزی دیگر فکر کند. نخواهد دلش برای آدم دیگری بلرزد، و هیچگاه دچار تردید نشود.

|سمفونی مردگان - عباس معروفی|

پدرم همیشه می‌گفت یادت باشه این مملکت رو قانون اداره نمی‌کنه، لذا نباید بذاری کار به جایی بکشه که بخوای از قانون کمک بخوای؛ پدرم قاضی بود.

|بافته‌های رنج - علی محمد افغانی|

چند روز بود که با ورق فال می‌گرفتم، نمی‌دانم چطور شده بود که به خرافات اعتقاد پیدا کرده بودم؛ جداً فال می‌گرفتم، یعنی کار دیگری نداشتم، کار دیگری نمی‌توانستم بکنم، می‌خواستم با آینده خودم قمار بزنم. نیت کردم که کلک خود را بکنم، خوب آمد.

|زنده به‌گور _ صادق هدایت|

انسان اینطور ساخته شده که از زندگی زمان حال ناراضی است و حسرت زندگی گذشته را می‌خورد یا فکر می‌کند که زندگی آینده‌ی او بهتر از زمانِ حال خواهد شد!

📕 سینوهه
✍🏻 #میکا_والتاری

ویلی: تو اینجا چکار می‌کنی؟
-چارلی: خوابم نمی‌بُرد. قلبم داشت آتیش می‌گرفت.
+ خب، معلومه غذا خوردن بلد نیستی. باید یه چیزی راجع به ویتامین و این حرف‌ها یاد بگیری.
- اون ویتامین‌ها چه فایده‌ای داره؟
+ اونا استخوناتو درست می‌کنن.
- آره، اما قلبِ آدم که استخون نیست ...

📕 مرگ فروشنده
✍️ #آرتور_میلر

مقصود از زندگی کیف و لذت است.
تا می‌توانیم باید غم و غصه را از خودمان دور بکنیم، معلوم را به مجهول نفروشیم و نقد را فدای نسیه نکنیم.
انتقام خودمان را از زندگی بستانیم پیش از آن که در چنگال او خرد بشویم!

📕 ترانه های خیام
✍🏻 #صادق_هدايت

هر سخنِ نو، رنجی نو را به همراه می‌آورد و اضطرابی نو را در دل‌ها می‌نشاند و آرامشِ سنگواره‌ییِ سنگ‌واره‌ها را به هم می‌ریزد و تالابِ راکدِ خاموش را به دریای پُرخروش مُبدّل می‌کند و زلزله به تنِ بناهای پوسیده امّا بر پای مانده می‌اَندازد و خوابِ خوشِ درخواب ماندگان را آشفته می‌کند و «آب در خوابگهِ مورچگان می‌ریزد».

📕 مردی در تبعيد ابدی
✍🏻 #نادر_ابراهيمی

میزان بهایی که به دیگران میدهی
در واقع از جایی نمی آید جز همان میزان ارزش و بهایی که از خودت می کاهی...

📕 قانون های نانوشته
✍🏻 #شهرام_شریف_پیران

اینکه انسان بداند به کدام سمت می‌رود، خوب است؛ حتی اگر قرار باشد از دره پایین بیفتد. بسیاری از ما فقط می‌رویم، راه و بیراهه‌اش را خودمان انتخاب نمی‌کنیم؛ این نامش «گم شدن» نیست؛ چرا که گم شدن، مالِ انسانهایی‌ست که میدانسته‌اند قرار است کجا بروند. آنها که مبدأ و مقصدی ندارند، هرگز گم نمیشوند؛ رها میشوند .

📕 بعد از ابر
✍🏻 #بابک_زمانی

همه آدمها به یک میزان احترام، توجه و محبت نیاز ندارند... بعضی از آدمها لایق توجه و محبت بیشتری هستند و بعضی ها توجه کمتری...
این را خود آدمها با درک ،شعور، اخلاق ، رفتار و احساسات خود بیان ، تقاضا و جذب میکنند که لایق چه میزان توجه و محبت میباشند..
البته که همه آدمها انتظار احترام و محبت زیاد را دارند اما همه آدمها لایق و جذب کننده احترام و محبت بیش از حد خود نیستند...
محبت و احترامی که بین آدمها دست به دست و رد و بدل میشود از هیچ شخص یا منبع فرستنده ای نیست بلکه از گیرنده هاست، از قلب اشخاصی هست که این محبت و توجه ها را دریافت میکنند و میگیرند..

📕 قانون های نانوشته
✍🏻 #شهرام_شریف_پیران

قلب، خاک خوبی دارد.
در برابر هر دانه که در آن بنشانی،
هزار دانه پس می‌دهد.
اگر ذره‌یی نفرت کاشتی،
خروارها نفرت درو خواهی کرد.
و اگر دانه‌یی از محبّت نشاندی،
خرمن‌ها بر خواهی داشت.

📕 ابوالمشاغل
✍🏻 #نادر_ابراهیمی

آدم هر جا باشه عادت می‌کنه و دیگه براش سخته از اونجا بره. نحوهٔ فکر کردن هم بعد از مدتی عادت میشه و دیگه عوض کردنش سخته. من دیگه کشیش نیستم امّا همه‌ش بی‌آنکه خودم بفهمم دعا می‌خونم.

📕 خوشه‌های خشم
✍🏻 #جان_اشتاین_بک

آدم: بعد از این‌همه سال فهمیدم اون اوایل در مورد حوا اشتباه میکردم،
زندگی کردن بیرون از بهشت، اما با اون، خیلی بهتر از زندگی کردن تو بهشت، اما بدون اونه!
اولش فکر می‌کردم خیلی حرف میزنه، اما الان اگه اون صدا ساکت بشه و از زندگیم بره حسابی غمگین میشم.

📕 خاطرات آدم و حوا
✍🏻 #مارک_تواین

رعنا: به نظر تو ممکن است مردی زنی را ببوسد بی آنکه او را دوست داشته باشد؟
"تمام مردهایی که این کار را می‌کنند، همان لحظه آن زن را دوست دارند، اگر نداشته باشند خودشان را وادار به چنین کاری نمی‌کنند. همان موقع مردها خیلی پر احساس اند... اما فردای آن روز می‌توانند آدم دیگری بشوند.

"چیزی که زن‌ها نمی‌بینند یا نمی‌خواهند ببینند، فکر می‌کنند آن‌ها هم مثل خودشان اند، که ساعت‌ها توی ذهنشان، با این چیزها ور بروند و اسیر شوند. برای مردها یک بوسه فقط یک بوسه است ولی زن‌ها شصت تا چیز دیگر از آن می‌سازند."

📕 #ترلان
✍🏻 #فریبا_وفی

ظرفیت دوست‌داشتن آدم خیلی زیاده، ولی هیچوقت علاقه آدم به یک نفر نمیتونه از دلتنگی‌ای که در نبودش احساس می‌کنه، بیشتر شه.

📕 وفور کاترین‌ها
✍🏻 #جان_گرین

درست آنگاه که هیچ انتظارش را نداریم، زندگی پیش روی ما مبارزه‌ای می‌نهد تا شهامت و اراده‌مان را برای دگرگونی بیازماید. از آن لحظه به بعد، حاصلی ندارد که وانمود کنیم چیزی رخ نداده، یا بهانه بیاوریم که هنوز آماده نیستیم. این مبارزه منتظر ما نمی‌ماند. زندگی به پشت سر نمی‌نگرد...

📕 شیطان و دوشیزه پریم
✍🏻 #پائولو_کوئلیو

من بنده‌ى خدايى هستم كه چگونگى و حتى انجام دادن پرستش خودش را از ما نمى‌خواهد. به من اجازه دهيد تا به شيوه‌ى خودم به خداوند عشق بورزم.

📕 مسئله اسپينوزا
✍🏻 #اروين_يالوم

یکی از غم ‌انگیزترین جنبه‌های یک رابطه آن است که چقدر سریع به یکدیگر عادت می ‌کنیم، با کسی آشنا می ‌شویم و از این آشنایی بسیار خرسندیم. بعد همان کسی که فقط تماشای مچ دست یا شانه ‌اش می ‌توانست ما را به هیجان بیاورد، حالا می‌ تواند در کنار ما لمیده باشد و ما کمترین احساسی از جذابیت حس نکنیم!

📕 جسارت هایی در باب عشق
✍🏻 #آلن_دوباتن

عقب
بالا