سلام و عرض ادب خدمت نویسندهی عزیز و خوش قلم

عنوان "مسخ لطیف" یک عنوان خارقالعاده زیبا و مجذوب کنندهست. به عنوان یک خواننده یا مخاطب، عنوان من رو به طرف
رمان جذب کرد. عنوان کلیشهای و تکراری نیست. یکی از نکات مثبت در
رمان نویسندهی عزیز، همین گزینه بود که در ابتدا به چشمم اومد.
ژانر: ژانرها به خوبی و درستی انتخاب شده بود، زیرا در پارتهایی که در تاپیک به اشتراک گذاشته شده بود، قسمت کوتاهی از ژانر ترسناک و فانتزی به کار برده شده و به ژانرهای انتخابی نویسنده، اشاره شده؛ ولی برای دیده شدن ژانر عاشقانه در پستهای
رمان باید صبور باشیم و منتظر پستهای بعدی بمونیم تا با ژانر عاشقانه، روبهرو بشیم. یکی از نقاطهای مثبت
رمان، انتخاب درست ژانر بود.
خلاصه: خلاصه جذبکننده و زیبا بود، در خلاصه ژانر فانتزی و عاشقانه و ترسناک به خوبی دیده و حس میشد. خلاصه هم یک نقطهی مثبت بود که تمامی ژانرها به خوبی احساس و درک میشد. خلاصه چکیدهای از
رمان رو به خواننده انتقال میده و خواننده برای خواندن ادامهی
رمان، ترغیب میشه.
مقدمه: مقدمه همانند خلاصه جذابیت و زیبایی داشت و ژانرها در متن مقدمه دیده میشد و به چشم میاومد.
مقدمه چکیدهای از
رمان رو به خواننده منتقل میکنه و خواننده گیج و مبهم نمیشه.
آغاز: آغاز
رمان جذبکننده و دور از کلیشه بود. آغاز از شخصیتی به نام مارتین شروع شده بود. نویسنده آغاز اثر زیبایش را از شخصیتی به نام مارتین آغاز و همچنان در پارتهای دیگر، ادامه داده و به تصویر کشیده بود.
خطوط پارتها در حد مجاز و خطوط بین ۴۰-۴۵ به خوبی رعایت شده بود و نه بیش از حد و نه کمتر از ۴۵ خط بود.
توصیف احساسات: توصیف احساسات آنطور که باید بیان شده بود. نویسنده برای احساسات مارتین را به تصویر کشیدن، بسیار تلاش کرده و این تلاش، بیفایده نبود و توصیف احساسات به خوبی بیان شده بود.
توصیف آواها: به خوبی بیان و توصیف شده بود و خواننده به خوبی توصیف آواها را حس و درک میکرد.
توصیف مکان: توصیف مکان برخلاف توصیف احساسات و آواها، به خوبی توصیف نشده بود و اگر نویسنده در این قسمت تلاش بیشتری میکرد، بهتر بود.
علائم نگارشی و نیم فاصلهها: نیم فاصلهها در تمامی پستها رعایت شده بود؛ اما علائم نگارشی یا رعایت نشده بود یا اگر شده بود، به درستی از آن استفاده نشده و به کار برده نشده بود. به طور مثال:
کمی آرام میشود اما؛ ترس

️ کمی آرام میشود؛ اما ترس✔
میکرد ؛اما وقتی

️ میکرد؛ اما وقتی✔
میبارید اما با

میبارید؛ اما با✔ باید نقطه ویرگول قبل از (اما) گذاشته بشه.
یک نفس آب را سر میکشد

آب را یک نفس، سر میکشد
خط دیالوگ مشکل داره و اگر در پستها رفع بشه،
رمان بهتر میشه.
-تو اینجا چه کار میکنی

- تو اینجا چیکار میکنی✔ کلمهی (تو) به خط دیالوگ ( - ) چسبیده.
این یه نوع نقطهی ضعف در قسمت علائم نگارشی محسوب میشه و به چشم خواننده میاد.
-گشنم شده بود.

- گشنم شده بود.✔
بعضی کلمات به درستی نوشته نشده بود.
الا

الی✔
راجبه

راجع به✔
ریههاش

️ ریهاش
برای کلمهی سوال، باید روی (و) همزه بیاد.
حتی برای تاسف هم باید روی (الف)همزه بیاد.
کلماتی که تنویندار هستن؛ اما نویسنده تنوین نگذاشته بود.
واقعا

️ واقعاً✔
مثلا

️ مثلاً✔
یه جمله سازی هم داخل یکی از پارتها ناقص بود.
آه مارتین رسماً به یه آدم ناقص العقل شدی؛

️
آه مارتین! رسماً به یه آدم ناقصالعقل، تبدیل شدی.
چون هنوز پارتهای اثر کم هست و به مرحلهی طراحی جلد نرسیده، نمیتونم در این باره (عکس جلد) نظری بدم، انشالله پس از طراحی جلد، نظرم رو بیان میکنم.
نقاط ضعف: توصیف مکان، علائم نگارشی و کلمات تنویندار و همزهدار، خط دیالوگ و قسمتی از پارتها که جملهسازی مشکل داشت.
نقاط قوت: عنوان اثر، ژانرهای درست، خلاصه و مقدمه، آغاز
رمان، توصیف احساسات و آواها، خطوط پارتها.
سخن مخاطب
رمان مسخ لطیف، به نویسندهی گرامی و خوش قلم.
کوثر جان دوست عزیزم! خوشحالم که فرصتی خوب و به موقع پیش اومد که اثر زیبات رو بخونم و یه نقد کلی راجع به اثر زیبات که خلق کردی، بیان کنم. اثرت خیلیخوب بود و ایرادهای جزئی اندکی داشت که با رفع کردنش، قطعاً و بیشک، هیچ نقصی درونش دیده نمیشه و مخاطب بیشماری مجذوب خودش میکنه. قلمت عالیه و مابقی ایرادهای کم، با کمک ویراستار رفع میشه و نگران نباش

آرزوی موفقیت برات دارم و دوست دارم که هر روز بیشتر از روزهای قبل، شاهد پیشرفت و درخشیدنت باشم عزیزدلم

شک نکن که مسخ لطیف، یکی از اون دسته
رمانهای آنلاینیه که مطالعه کردم و نهایت لذت رو بردم

️