انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

نقد و بررسی نقد و بررسی رمان خاطی بی خبط| yalda.sh

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Pary
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Pary

مدیر کتابخوانی و گویا
کادر مدیریت
سرگرد
کتابخوان
میکسر
گوینده
تاریخ ثبت‌نام
10/1/24
  • موضوع نویسنده
بسم رب قلم
عنوان: خاطی بی‌خبط
ژانر: تراژدی، اجتماعی
نویسنده: Yalda.Sh
خلاصه: اینکه پدرم کیست را من معین نکردم! گویی من تنها برای این به دنیا آمده‌ام تا نقش تخته‌ای برای رسم ناتوانی‌ها، دیوار کوتاه و درد بی‌کسی‌ها را ایفا کنم. شاید این تنها چیزیست که در آن تقصیری نداشته‌ام، اما نشان مقصر را متعلق به من می‌دانند...

@شاهدخت

سلام و عرض ادب؛

ضمن خسته نباشید،
عنوان خاص و ژانر رمان مطابق با جریان بود.
خلاصه به نسبت جذابه، اما به نظر بهتره که با مقدمه جا به‌جا بشه!
قدرت توصیف و تشبیه قلم شما ستودنیه، ولی به اندازه‌ای پشت هم و متوالی قرار گرفته که اصل داستان در لحظه فراموش و گم میشه. این مورد در عین حال که نقطه قوت قلم شما محسوب میشه، خواننده رو گیج می‌کنه. اگه به این مورد دقت داشته باشید و سعی کنید از جملات کوتاه استفاده کنید، نتیجه مطلوبی خواهید گرفت. به طور کلی روند رمان شما دوست داشتنیه. منتظر ادامه رمان هستم.

موفق باشید 🌱

سلام 🌻
منم رمان شما رو خوندم خب از عنوان شروع میکنیم ترکیب جالبی بود همخوانی اون با ژانر و محتوای رمان از همین ابتدا هم قابل احساس بود. نکته ای راجب خلاصه رمان که بسیار مهمه چون بعد عنوان اولین چیزی که به چشم مخاطب میاد و اونو کنجکاو برای خوندن رمان میکنه خلاصه هست.. خلاصه باید یکمی اسپویل داشته باشه، یکم از اتفاقات به صورت چکیده به مخاطب بده و در عین حال مبهم باشه که لو نره داستان و حس کنجکاوی خواننده تحریک کنه علاوه بر داشتن همه ی این ها از به کار گیری اصول زیبا نویسی هم داخلش نباید کوتاهی کرد، رعایت اینا یه خلاصه خوب به ما میده اما خلاصه شما خیلی از این موارد نداشت هم از نظر محتوایی کوتاه بود و اونقدری اطلاعات از رمان نمیداد و هم خواننده رو زیاد کنجکاو نمیکرد، مطمئناً قلم شما توانایی نوشتن یه خلاصه زیبا تر هم داره.
شروع نرمال و خوبی داشتین از جای مناسبی شروع کرده بودین، روند و لحن داستان مناسب بود پرش لحن دیده نمیشد که همه ی این ها نشون دهنده تسلط شما بر نوشتن از زبان سوم شخص با لحن مناسبه. اما نکته ی مهم دیگه اینکه توصیفات خوبن، اینکه انتقال حس به مخاطب به خوبی انجام بشه تا جایی که بتونه با داستان همراه و هر صحنه تصور کنه اما توصیف زیاد از جزئیات اونم پشت سر هم ممکن برای خواننده خسته کننده بشه و اون قسمت ها رو کلا نخونه دیگه، پس بهتره توصیفات پخش بشن و به اندازه ازشون استفاده بشه.
و درآخر منتظر پارت های جدید و گره گشایی از اینکه پدر سها اعدام میشه یا نه و تکلیف خودش بعدش چی میشه و زندگیش چجوریه و.. هستم😉
به امید موفقیت روزافزون✨ @SHAHDOKHT

• موضوع نویسنده
سلام عزیزم وقتت بخیر!
اسم رمان جدید و زیبا بود و می‌شه گفت مخاطب رو جذب می‌کنه!
خلاصه و مقدمه‌ی رمانت با ژانرها و اسم در ارتباط بودند و زیبایی قلمت مخاطب رو وادار به خوندن ادامه می‌کنه!
شروع رمان با فضای غم انگیزی که داشت، مخاطب رو در خودش خب می‌کرد واقعا. خط به خط رمان رو که من خوندم درد و غم سها رو حس کردم و جنب و جوشی که داشت برای نجات پدرش!
و اینکه از نگاه های دلسوزانه‌ی مردم و اون ازدحام و شلوغی و هیاهو رو که گفتی فضای تراژدی و اجتماعی مردمی که همیشه در صحنه حاضر هستند رو به زیبایی به خواننده نشون می‌داد!
رمان قشنگی داری زود به زود پارت بذار!
قلمت مانا عزیزم💙✨

@SHAHDOKHT

عقب
بالا