انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

سخنان ناب بزرگان

تنهایی، نه از تنها ماندن، بلکه از نبودِ امکانِ به اشتراک گذاشتنِ آنچه برای ما اهمیت دارد حاصل می‌شود.

#کارل_گوستاو_یونگ

حیوانات عموما شادتر از انسانها هستند، زیرا از آنچه دیگران درباره آنها می گویند و می اندیشند، کاملا نا آگاه هستند...!

#جی_پی_واسوانی

وجدان مانند آینه است که نه چاپلوسی میکند و نه تحقیر می نماید.

#جورج_واشینگتن

توجه دیگران در اصل به این دلیل برای ما مهم است که ذاتاً راجع به ارزش خودمان دچار تردیدیم.

#آلن_دوباتن

چه کمیابند آدم‌هایی که وقتی می‌فهمند چقدر دوستشان داری باز هم آدم می‌مانند ...

#مارک_تواین

وقتی یک احمق کاری را انجام می دهد که از آن شرمسار است،
مرتب تکرار می کند که دارد به وظیفه اش عمل می کند!

#جورج_برنارد_شاو

فرقی نمی‌کند ۲۰ساله هستید یا ۸۰ساله؛ هرکس آموختن را متوقف کند پیر خواهد شد. هرکس پیوسته بیاموزد، جوان خواهد ماند. مهم‌ترین چیز در زندگی، جوان‌ نگه‌داشتن ذهن است.

#هنری_فورد

خیلی مهم است زندگی‌ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می‌بینند، بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می‌کنند.

#ناتاشا_لان

فقط یک چیز در زندگی،
زیبا به شمار می‌آید
و آن شادی‌ست...
هیچ‌گاه نگذار كسی آن را از تو بگیرد...!

#کریستین_بوبن

بدون عشق ؛
آدم مرده‌ای است که به مرخصی آمده
کاغذی با چند تاریخ و یک اسم !

#اریش_ماریا_رمارک

باید عشقی داشت، عشقی بزرگ در زندگی، از آن رو که این عشق برای نومیدی های بی دلیلی که ما را در چنگ می گیرد عذر موجهی می تراشد...

#آلبر_کامو

شازده کوچولو:
میگن عشق ها عشق نیست دیوونگیه
روباه گفت:
عشقی که توش دیونگی نباشه عشق نیست فقط حس عادته

#شازده_کوچولو

تا زنده هستید
دل خود را
زنده و شاداب نگهدارید
فرصت برای
دلتنگی و مرگ
بسیار زیاد است...

#اسکار_وایلد

از وقتی که عاشق شدم فرصتِ بیشتری پیدا کردم برای این که پرواز کنم. فرصتِ بیشتری برای این که پرواز کنم و بعد زمین بخورم و این عالی ست!
هر کسی شانسِ پرواز کردن و زمین خوردن را ندارد تو این شانس را به من بخشیدی، متشکرم!

#شل_سیلور_اشتاین

عقب
بالا