انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

سخنان ناب بزرگان

اگر انسان‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه‌ی یک میلیونیوم معده‌شان بود؛ اکنون کره‌ی زمین تعریف دیگری داشت...

# آلبرت اينشتين

پنج دقیقه بعد از تولدتان، اسم، ملیت و دین شما را تعیین می‌کنند و شما بقیه زندگی‌تان را صرفِ دفاع از چیزهایی می‌کنید که خودتان انتخابش نکرده‌اید!!¡

# استیون وينسنت بنت

شخصا من در غمگین بودن عیبی نمی‌دیدم، ریا و بازی باعث شادی آدم‌ها می‌شود.
برعکس دانستن حقایق سنگینی و غم بر دل می‌نشاند. در این دنیا آدم‌هایی که بیشتر بدانند؛ آرام‌تر و ساکت‌ترند

#الیف شافاک

من نه به رنگ پوست تعصب دارم، نه به طبقه و نه به مذهب؛ تنها چیزی که به آن اهمیت می‌دهم، این است که کسی انسان هست یا خیر! بالاتر از این نمی‌توان بود..

👤 مارک تواین | طنزپرداز آمریکایی

خاطره‌های اتفاقی و تصادفی نداریم؛
از میان بی‌شمار یادها که بر ذهن اثر می‌گذارند، فرد ناخودآگاه آنهایی را برمی‌گزیند که احساس می‌کند اکنون به کارش می‌آیند!..

👤 آلفرد آدلر | پزشک اتریشی

حالت ایده‌آل این است که نفوذناپذیرتر باشیم..
اگر مورد بی‌اعتنایی و بی‌توجهی و تمسخر قرار گرفتیم یا تحسین شدیم،
قرص و محکم بمانیم.
اگر کسی تعریف فریبنده‌ای از ما کرد،
بی‌جهت اغفال نشویم.
اگر خودمان تحسین منصفانه‌ای از خودمان کردیم و به ارزشمان پی بردیم، اشار‌ه‌ٖٔ یک نفر دیگر به بی‌اهمیت بودن ما آسیبی به ما وارد نکند.
ارزش خودمان را بدانیم...

👤 آلن دوباتن | فیلسوف بریتانیایی

شخصا من در غمگین بودن عیبی نمی‌دیدم، ریا و بازی باعث شادی آدم‌ها می‌شود.
برعکس دانستن حقایق سنگینی و غم بر دل می‌نشاند. در این دنیا آدم‌هایی که بیشتر بدانند؛ آرام‌تر و ساکت‌ترند¡¡

👤 الیف شافاک

اگر انسان‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه‌ی یک میلیونیوم معده‌شان بود؛ اکنون کره‌ی زمین تعریف دیگری داشت...

👤 آلبرت اينشتين | فیزیکدان آلمانی

چقدر جالبه که خداوند عالم همه چیز رو جفت آفرید: دو دست، دو پا، دو چشم، دو ابرو و دو گوش؛ اما یه بینی، یه دهن، یه قلب داریم؛ یعنی بشر برو یه هم نفس، یه هم زبون، یه همدل پیدا کن..فقط یه دونه!

👤 سید محمود انوشه | روانپزشک ایرانی

هر بدیی را به دشمن نرسان
که ممکن است روزی دوستت گردد
و هر رازی را با دوستت در میان نگذار
که ممکن است روزی دشمنت گردد !..¡

👤 سعدی | شاعر ایرانی

تمامی اولویت‌ هایتان را فهرست کنید؛
سه تای اول را نگه دارید و بقیه را دور بریزید. بخش بزرگی از اتلاف انرژی ما ناشی از عدم تمرکز بر اولویت‌هاست..

👤 وارن بافت | اقتصاددان آمریکایی

آموخته‌ام که خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید. پس چه چیز باعث شد که من بیاندیشم می‌توانم همه چیز را در یک روز به دست بیاورم؟¿

👤 چارلی چاپلین | هنرمند انگلیسی

يک دروغ ممكن است دنيا را دور بزند و به جای اولش برگردد؛ اما در همين مدت، يک حقيقت هنوز دارد بند كفش‌های خود را می‌بندد تا حركت كند!!

👤 مارک تواين | طنزپرداز آمریکایی

آن‌هایی که رای‌ می‌دهند تصمیم‌گیرنده نیستند؛ آن‌هایی که رای‌ها را می‌شمارند، همه‌ی تصمیم‌ها را می‌گیرند!!¡

👤 ژوزف استالین | رهبر و سیاست‌مدار شوروی

عقب
بالا