آفرین برابری وجود نداره ؛ فیزیک مرد متفاوته حالا چه بزاری پای خلقت و تقدیر الهی چه بزاری پای انتخاب طبیعت ؛توانایی های متفاوتی میده بهمون به طبع همینا هم البته عمرمون کمتر میشه

ولی خب باعث میشه فوتبال مرد ها پربازدیدتر و پربیننده تر و به طبع اون اسپانسر و صنعت خیلی خیلی قویتر باشه پس طبیعیه حقوق هاشون 100 یا 1000 برابر بانوان باشه ؛ تازه یه مقایسه ای بود که خانم ها به نسبت مرد ها درصد بیشتری از اسپانسرینگ رو بهشون میدن ؛ مثلا اگر 100 میلیون دلار اسپانسرینک فوتبال مرد ها باشه مثلا به هر بازی 10 درصد برسه ؛ برا خانم ها مثلا کلا 10 میلیون دلار اسپانسرینگ باشه 50 60 درصد داره میرسه !! میدونی چی میگم ؛ میگم برابری نیست ؛ هر کسی نقش خودشو میگیره و قرار نیس همه رونالدو مسی بشن ؛ تو ژن خودت بهترینت میتونی باشی و به نسبت اون پولت هم میگیری حالا چرا تقدیر الهی یا فرگشت اینطوری بوده که مرد ها 12 برابر خانم ها تستسترون داشته باشن و ماهیچه ها و فیزیک متفاوت دیگه دسته ما نیست باید تفاوت رو پذیرفت
صرفا میخوام بگم برابر نیستن زن و مرد و تفاوت ها ؛ حقوق متفاوت میطلبه ولی این زوربازو و یا حقوق متفاوت به این معنی نیست که مثه قرن 18 به قبل تو یه سری کشور ها زن هارو به بردگی بگیریم یا چی ؛ انسانیت باید کامل در جریان باشه ؛ هر کی نقشش رو بتونه ایفا کنه ولی طبیعتا این به معنای حقوق کاملا برابر نیست
حق زن ها اندازه ای که نقششون رو ایفا میکنن باید داده بشه و طبیعتا در قیاس با مردی که بهتر داره اون کارو انجام میده طبیعیه که کمتر بگیره حالا این موضوع برا خانم ها ناراحت کنندهس و منو به فوش میبندن ؛ دیگه چیزیه که هست ؛ اگر کاری رو بهتر انجام دادن حقشون هست بیشتر هم از یه مرد بگیرن
الا که واقعا تو جامعه غرب از اونور افتادن واقعا کل دنیا به سمت مرد ستیزی و در حق مرد ها داره ظلم میشه تا عدالت و برابری :)
خو همونم زن ها کلا هیچ درصدی توش ندارن ؛ من بالاهم گفتم هر کسی باید تو زندکی نقشش رو بپذیره و به طبع اون نقشش حقشو بدن و در حقش اجحاف و ظلمی نشه حالا جسمی مرد تغییرات هورمونی نداره ؛ شرایط استیبل تری داره زوربازوش بیشتر یا عوامل دیگه یا چی و باعث میشه به طور کلی(استثنا همیشه هست) بهتر باشه خو طبیعتا حقش هم هست حقوق بیشتری بگیره و برابری نباشه من نمیگم زن نباید کار کنه نباید تو هیچ حوزه ای وارد شه یا فلان و بهمان ؛ من فقط میگم برابری به این معنی نیست که مثلا 10 نفر پولدار دنیا چرا 10تاش باید مرد باشن و هیچ زنی توش نباشه و این یعنی برابری نداریم ؛ یا چرا مثلا از 10 تا مدیر 8تاش مردن ؛ پس یعنی برابری نداریم ؛ برابری رو این مدلی نمیبینم صرفا
تو خارج قرن 18 به قبل قبول دارم حرفتو ولی الا نه طبیعتا ؛ تو ایران تاحدودی قبول دارم حرفتو مثلا فک کنم قاضی خانم نداریم یا خلبان هم فک کنم نمیزارن خانم اگر اشتباه نکنم, راننده پایه یک فک کنم نداریم خانم اگر اشتباه نکنم؛ یه سری حوزه ها محدودیت داره که اونم کمتر شده نسبت به قبل و ایشاالله بهتر هم شه من خودم اولین بار 21 22 سالم بود استادیوم رفتم ولی همیشه ناراحت بودم قبلش هم که چرا فضارو درست نمیکنن که خانم ها هم باشن ؛ میگم اصن هیچ بحثی تو اینا نیست و کاملا حق دارن خانم ها تو هر چیزی که مرد ها انجام میدن اونا هم آزاد باشن ولی مشکل من با از اونور بوم افتادن هستش که فمنیست ها افتادن
چرا ندارن؟؟ چون آب راه خودش رو میره

منکه خو طبیعتا با توجه به ریشه های مذهبیم از بیخو بنیاد قبول ندارم مثه احمدی نژاد

از نظر من همجنسگرایی وجود نداره؛ همجنس باز چرا ؛ همجنس گرا نه ولی خب این موضوع هم هر سری صحبت میکردم بچگانی که حوصله داشتم دعوا میشد

رسمیت شناختن چی اخه ؛ صرفا نباید اعدامشون کنن مثه قدیم تا وقتی آزاری طرزفکری به کسی نرسونه محترمه ؛ جالبه تو اروپا و آمریکا هم اعدام میکردن یه زمان ؛ بعد به رسمیت شناختن و کاریشون نداشتن؛ حالا الا دیگه تبلیغات هم فتو فراوان ؛ به قول یارو چن سال دیگه اگه استریت باشی اعدامت میکنن با این روند ؛ اصلا درک نمیکنم یه اقلیت خیلی خیلی خیلی کمی از جامعه انقد فیلم ساخته شه و تبلیغات و فلان
اونکه بی شک خیلی طولاانی میشهو اینا
چرا من میفهمم و گفتم برابری به معنای اینکه هر کسی نقش خودشو تو دنیا بپذیرهو اوکیم ؛ نباید محدودیتی باشه ؛ امنیت هم باید برا همه باشه ولی برابری به معنای مساوات ؛ نه نیستم وقتی دو جنس متفاوتن حق و حقوقشون هم متفاوت باید باشه