نه ربطی به غم نداره
کلا درحالتی که یه احساس زیادی فعاله
یا انرژی های منفی به اطراف میفرستی، اینا همه باعث رد شدنت میشه
چون تو داری با یه انرژی بد یا واضح تر بگم نیت بدی وارد این عمل میشی
تو میخای شیفت کنی فقط بخاطر تجربه اش
نه بخاطر یه کاری که اصلا درست نیست!
حالا غم یا احساسات دیگه به نیت بد مربوط نمیشن اما انرژی های منفی به حساب میان.
اول اینکه برای بهتر شیفت کردن اول باید چاکراهاتو باز کنی
مدیتیشن روزانه داشته باشی
تو همین الانم خابایی میبینی که به واقعیت خیلی نزدیکن، پس برای اینکه کامل حسش کنی باید چاکراهات باز باشن مثل این میمونه که تو بخای انرژی رو به یه لایه بالاتر انتقال بدی و بین این لایه ها یه مانع وجود داره
ابرایی که مانع عبور انرژی میشن پس باز نبودنشون مشکله
دوم اینکه باید متود خودتو پیدا کنی مثلا من فقط با هارت بیت انجام میدم چون هارت بیت بهم حس ترس نمیده
اگر بترسی و چشم هات رو باز کنی زحماتت هدر میرن و من فقط با هارت بیت میتونم کنترل کنم ترسمو و پیشنهادش میکنم.
اما متودای قوی تریم کلا وجود داره...
دستم درد گرفتتت

بعد اینکه اسکریپت نوشتن خیلییی سخته و یه معقوله خیلی مهمه
حس میکنم اگر اسکریپتت اصولی و با قوائد نباشه ممکنه اونجا گیر بیفتی
مثلا من دیدم خیلیا رو که میگفتن ما باید حتما تو اسکریپت بنویسیم که رمز خروجمونو فراموش نمیکنیم تا واقعا این امر اتفاق بیفته
و در کل باید خیلی امتحانش کنی تاموفق بشی
یه ماه چند ماه چند سال حتی!
اینو هم بگم من واقعا بهش باور دارم و خیلییی هم انجام دادنشو دوست دارم فقط بخاطر ترسم سه بار بیشتر امتحانش نکردم.
ولی شنیدن تجربه رفیقام باعث شد بیشتر این قانون انزژی رو باور کنم و راجبش تحقیق کنم.
چون باهاش به یسری چیزا رسیدم که پرای خیلیا ریخت سرش!
و عقیدم اینه که شیفت رو باید به عنوان یه علم پذیرفت کهههه خیلی جای بحث داره یه علم خیلی هیجانی و زیبا در رابطه با قوانین فیزیکه
اما اگر جدی دنبالشی فقطططط مقالهی خارجیِ ترجمه شده بخون راجبش
(خطاب به اونایی که شیفت رو باور ندارن میدونی همیشه چی میگم؟
توی علم ثابت شده اگر یه ذره مثل مثلا تخم مرغ رو با سرعت نور به دیوار بزنی از ذراتش عبور میکنه
چون تمام جهان هستی از انرژی ساخته شده.
اما یه نکته این وسط هست که بشریت با هیچ دستگاه و کشفی نتونسته به این مقدار سرعت دست پیدا کنه.
فقط خواسته قوانین فیزیکو باز کنه
در اصل منظورش از این جمله اینه که ما قدرت رد کردن دیوار های انرژی رو داریم
و انتقال انرژی به دی آر و سی ارمون داره از این قانون قابلیت رد شدن انرژی استفاده میکنه.)