Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
یادداشت: This feature may not be available in some browsers.
انجمن ناولز
✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦
اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار!
.
تخته ویجی رو که میشناسید؟
همون تخته احضار ارواح که روش بله و خیر/ سلام و خداحافظ/ و حروف الفبا داره.
و یه صفحه مثلثی شکل که دستتونو با فاصله یا مماس روش قرار میدین و ارواح یا یه موجود دیگه اون رو تکون میده و غیره و غیره اکه علاقمند بودین تو یه تاپیک دیگه کامل توضیح میدم.
خلاصه اینکه اگه ویدیو های نه چندان جالب سعید والکور رو دیده باشین خیلی تاکید کرده سراغ این برنامه نرید.
چون خطرناکه
منم که..کلا تنم میخاره ببینم چرا میکه خطرناکه
به دلیلی این برنامه دیگ تو پلی استور دیگه نیست...ولی قبلا بود!
خلاصه که نصب کردم.
میدونید یا اینکه نمیدونید ولی بذارید بگم که با تخته احضار ارواح خیلی سخت میشه روح احضار کرد..
بیشتر جن یا یه موجود دیگه ظاهر میشه.
حالا میخواستم تاثیر برنامه رو ببینم..
اولا که صداهای قشنگی ازش خارج میشه اگه آمادگی صداهارو ندارید و جسارتا ترسو هستین حین غذا خوردن امتحانش نکنید و اینکه برنامه یکم باگ داره
اولین چیزی که متوجه میشی تو بازی وی جی
اینه که کلا زبانش انگلیسیه یعنی روحی که میاد باهات بازی کنه کلا انگلیسی میفهمه..
تو باید باهاش انگلیسی حرف بزنی اون به انگلیسی جوابتو میده.
اگه زبانت خوب نیست از مترجم استفاده کن
روحی که به اصطلاح من احضار کرده بودم خیلی خشن و وحشی بود..میخواست پوست تا استخونمو جدا کنه..
منم پرسیدم تو کجا مردی اسم یه کشورو اورد..گفتم بدبخت من ایرانم!
بحث دوباره برگشت سمت اینکه من چجوری تسخیر بشم..
حرفای جالبی میزد بنده خدا
تهش گفت: تو کی میخوای دستتو از رو دوربین برداری؟
اونجا بود که فهمیدم نه تنها این بازی فان یا ترسناک نیست بلکه استاکره
یچیزی اون پشت هست..حالا یه آدم یا هوش مصنوعی خود برنامه...اصلا معقولانه نبست که بگه دستتو از رو دوربین بردار