انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

همگانی 【 گفتگوی آزاد 】

آره از این مسخره بازی ها در می اوردم
😒😏
اونور یهو میومدی گیر سیاسی اعتقادی میدادی
عب نداره حلالی
اشتباه نگرفتی؟؟ یادم نمیاد ولی شاید صرفا نظر خودمو میگفتم که وضعیت کشور فلانه ؛ خیلی وخته دیگه حرفی نمیزنم چون دیگه وضعیت مشخصه دیگه داریم زندگی میکنیم ؛کسی ندونه یعنی نمیخواد بدونه و به قول تو با گیر منو خود پیغمبری هم مبعود شه نخواهد فهمید سر همی دیگه خیلی وخته اصن نظر خودمم حتی نگفتم و بگذریم
تشکر بانو مریم هرچند....... بگذریم :) بیا به یاد قدیم آهنگ غنا یا غیر غنا دار گوش فرا دهیم:)

آره از این مسخره بازی ها در می اوردم
باحال بود
😒😏

اشتباه نگرفتی؟؟
نه پدرجان
یادم نمیاد ولی شاید صرفا نظر خودمو میگفتم که وضعیت کشور فلانه ؛ خیلی وخته دیگه حرفی نمیزنم چون دیگه وضعیت مشخصه دیگه داریم زندگی میکنیم ؛کسی ندونه یعنی نمیخواد بدونه و به قول تو با گیر منو خود پیغمبری هم مبعود شه نخواهد فهمید سر همی دیگه خیلی وخته اصن نظر خودمم حتی نگفتم و بگذریم
تشکر بانو مریم هرچند....... بگذریم :) بیا به یاد قدیم آهنگ غنا یا غیر غنا دار گوش فرا دهیم:)
مشاهده فایل‌پیوست 2814
عهههه این اهنگهههه
ممنون دوسش دارم
اهنگ قبلیاتم دارم

بلی
🤦‍♂️😁
عهههه این اهنگهههه
ممنون دوسش دارم
اهنگ قبلیاتم دارم
آخر رفتم حجامت کردما ؛ جاش هم موند دوس نداشتم بمونه ولی خو🤦‍♂️😁 ولی خو دوس داشتم درد تیغ رو حس کنم همیشه و خون از بدنم بره ؛ میدونی پسرا از بچگی یه سری تجسمات و توهمات جنگجویی طور دارن ؛ بعد بهم گف ورزشکاری گفتم نه چطور گف خونت خیلی خوبه گفتم سالم زندگی میکنم سر اونه 😎😁😂
بلی
خداروشکر
یادم نمیاد واقعیت ولی لطف داری 🌹🙏:)

بلی

🤦‍♂️😁

آخر رفتم حجامت کردما ؛ جاش هم موند دوس نداشتم بمونه ولی خو🤦‍♂️😁
بستگی به جای زخم تیغ داره، بزرگ باشه میمونه

ولی خو دوس داشتم درد تیغ رو حس کنم همیشه و خون از بدنم بره ؛ میدونی پسرا از بچگی یه سری تجسمات و توهمات جنگجویی طور دارن ؛ بعد بهم گف ورزشکاری گفتم نه چطور گف خونت خیلی خوبه گفتم سالم زندگی میکنم سر اونه 😎😁😂
😂😂جالبه
بلی
خداروشکر
یادم نمیاد واقعیت ولی لطف داری 🌹🙏:)
🌹

بستگی به جای زخم تیغ داره، بزرگ باشه میمونه
هر چی باشه میمونه؛ من حالا گفتم زیاد بزن عمیق نزن ولی باز دقت یکی خیلی کنه جاش هست ؛ کلا پوست بریده میشه جای بریدگی میمونه مگر خیلی سطحی باشه:»

هر چی باشه میمونه؛ من حالا گفتم زیاد بزن عمیق نزن ولی باز دقت یکی خیلی کنه جاش هست ؛ کلا پوست بریده میشه جای بریدگی میمونه مگر خیلی سطحی باشه:»
بستگی به پوستم داره، بعضی پوستا بد زخمن

نمیدونم کدوم کره ایه کدوم چینی
هنرهای رزمی کره‌ای (به کره‌ای: 한국 무술) به کلیه هنرهای رزمی گفته می‌شود که در کره ابداع شده‌اند. از جمله هنرهای رزمی غیرمسلح کره می‌توان به تکواندو، هاپکیدو، شیروم و تکیون اشاره کرد. در نوامبر ۲۰۱۱، هنر رزمی تکیون جزو میراث فرهنگی ناملموس بشری کره جنوبی شد.

چینی هم که بقیه هنر های رزمیه که خودشون جدا نمیکنن از هم و لفظ وشو رو بهش میدن ؛ کنگ فو ؛ وینگ چون ؛ جیت کان دو و بقیه سبک هاشون که تو معابد شوالین آموزش میدن هم چینی حساب میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Natasha
هنرهای رزمی کره‌ای (به کره‌ای: 한국 무술) به کلیه هنرهای رزمی گفته می‌شود که در کره ابداع شده‌اند. از جمله هنرهای رزمی غیرمسلح کره می‌توان به تکواندو، هاپکیدو، شیروم و تکیون اشاره کرد. در نوامبر ۲۰۱۱، هنر رزمی تکیون جزو میراث فرهنگی ناملموس بشری کره جنوبی شد.

چینی هم که بقیه هنر های رزمیه که خودشون جدا نمیکنن از هم و لفظ وشو رو بهش میدن ؛ کنگ فو ؛ وینگ چون ؛ جیت کان دو و بقیه سبک هاشون که تو معابد شوالین آموزش میدن هم چینی حساب میشه
چقد سخت
از بینشون فقط تکواندو و کنگ فو رو فهمیدم/:

چقد سخت
از بینشون فقط تکواندو و کنگ فو رو فهمیدم/:
کنگ فو به زبون خود چینی یعنی مهارت یا دستآورد ؛؛ وشو یعنی هر هنری که بتونی از خودت دفاع کنی یه همچین مایه هایی ؛؛ بعد دیگه وشو یه ورزش شد برا خودش و فدراسیون داره و تو دو بخش ساندا یا مبارزات تن به تن و بخش تالو یا حرکات نمایشی حالا یا فرم یا با اسلحه(چوب شمشیر نیزه و.) تقسیم میشه ؛؛ خواهران منصوریان رو شاید بشناسی اونو تو همی ورزش وشو و ساندا بودن
کنگ فو هم که خو فیلم و سنگو اجسام سخت میشکونن و معروفه خب :)

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Natasha
عقب
بالا