انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

همگانی 【 گفتگوی آزاد 】

سودادسوداد is verified member.

درجه دار بازنشسته
درجه دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
8/16/24
  • موضوع نویسنده
این تاپیک جهت نقل‌قول و گپ و گفت آزاد با اعضای انجمن می‌باشد.

*از کلمات غیراخلاقی و توهین به اعضا خودداری کنید*

نه
با دوستم نمیرم که دنگ بدم/:
حالا چه فرقی مگه با بیرون رفتن با دوستت داره؟ دیگه مثه قدیم هم که نیس جامعه مردسالار باشه؛بگیم خانم حق کار نداشته یا یه سری حقوق دیگه نداره ؛ بگیم آره همه چی ملزوم و پای مرد
اونم چی اونم یه دیت و رابطه ساده ؛ حالا ازدواج و زن و شوهر طور بود میشد یه گذری یه حرفی چیزی زد ولی چرا تو رابطه دوستی و آشنایی یا رل یا هر چی اسمشه همه هزینه ها وظیفه مرد باشه؟؟

حالا چه فرقی مگه با بیرون رفتن با دوستت داره؟ دیگه مثه قدیم هم که نیس جامعه مردسالار باشه؛بگیم خانم حق کار نداشته یا یه سری حقوق دیگه نداره ؛ بگیم آره همه چی ملزوم و پای مرد
اونم چی اونم یه دیت و رابطه ساده ؛ حالا ازدواج و زن و شوهر طور بود میشد یه گذری یه حرفی چیزی زد ولی چرا تو رابطه دوستی و آشنایی یا رل یا هر چی اسمشه همه هزینه ها وظیفه مرد باشه؟؟
یسری چیزا از بدیهیاته جوری که اصلا لازم نیست راجبش حرف بزنی
ولی خب بیا تا بگم برات
من نگفتم پسره برا دختره یه کیف برند بگیره یا خریداشو حساب کنه یا چه میدونم اجاره خونشو بده
یه دنگ غذای سادست !
واقعا همه ی هزینه هایی که میگی در مقابل وقت و انرژی که دختره میذاره برات هیچی نیست.
ببین پول غذایی که پسر میده، نصف پول ریمل دختره نمیشه، این یعنی دختره هیچ نیازی نداره که یکی براش حساب کنه
همون دختر با دوستاش که میره بیرون خیلی وقتا دنگ اونارو هم میده اصا
ولی وقتی اسم دیت میاد اوضاع فرق میکنه
اون از شب قبلش درحال اماده شدنه
لباس، میکاپ، ناخون و..
کل شبو فکر میکنه چی بپوشه، چجوری آرایش کنه و..
بعد فک کن با این اوصاف بره دیت و پسره بگه فیفتی فیفتی
مسخره نیست؟
مث این میمونه بری یه مهمونی تولد یه کادوی لوکس بگیری و همین که برگشتی خونه، بهت پیام بدن که فلانی دنگتو بریز به این شماره کارته(که اینم باب شده جدیدا)
گرفتن دنگ تو دیت همینقدر مسخرست!
از یه طرف دیگه دیت برای اشنایی بیشتره
وقتی منِ دختر، مرد بودن تورو نبینم‌ و احساس نکنم با یه پسر بیرونم
دیگه چه معنی میده ادامه دادن به این رابطه؟
تو نمیتونی هم از امتیاز با من بودن استفاده منی، هم دونگ بگیری ازم
همه اینایی که گفتم برا جامعه ایه که مرد سالار نباشه به قول شما و دختر با دیت رفتن اسیبی وارد نشه به وجهه اجتماعیش
بر خلاف تصور شما جامعه ما متاسفانه همچنان مرد سالاره فقط این مرد سالاری به شدت قبل نیستش

ولی خب بیا تا بگم برات
من نگفتم پسره برا دختره یه کیف برند بگیره یا خریداشو حساب کنه یا چه میدونم اجاره خونشو بده
یه دنگ غذای سادست !
واقعا همه ی هزینه هایی که میگی در مقابل وقت و انرژی که دختره میذاره برات هیچی نیست.
ببین پول غذایی که پسر میده، نصف پول ریمل دختره نمیشه، این یعنی دختره هیچ نیازی نداره که یکی براش حساب کنه
همون دختر با دوستاش که میره بیرون خیلی وقتا دنگ اونارو هم میده اصا
ولی وقتی اسم دیت میاد اوضاع فرق میکنه
اون از شب قبلش درحال اماده شدنه
لباس، میکاپ، ناخون و..
کل شبو فکر میکنه چی بپوشه، چجوری آرایش کنه و..
بعد فک کن با این اوصاف بره دیت و پسره بگه فیفتی فیفتی
مسخره نیست؟
مث این میمونه بری یه مهمونی تولد یه کادوی لوکس بگیری و همین که برگشتی خونه، بهت پیام بدن که فلانی دنگتو بریز به این شماره کارته(که اینم باب شده جدیدا)
گرفتن دنگ تو دیت همینقدر مسخرست!
از یه طرف دیگه دیت برای اشنایی بیشتره
وقتی منِ دختر، مرد بودن تورو نبینم‌ و احساس نکنم با یه پسر بیرونم
دیگه چه معنی میده ادامه دادن به این رابطه؟
تو نمیتونی هم از امتیاز با من بودن استفاده منی، هم دونگ بگیری ازم
همه اینایی که گفتم برا جامعه ایه که مرد سالار نباشه به قول شما و دختر با دیت رفتن اسیبی وارد نشه به وجهه اجتماعیش
بر خلاف تصور شما جامعه ما متاسفانه همچنان مرد سالاره فقط این مرد سالاری به شدت قبل نیستش
حرفی که شما زدی هم کاملا زن سالارانس.
اگر مردونگی به اینه دنگ بده و خرج کنه که هر مرد پولداری مرده ولی مردی که از صبح تا شب کار میکنه ولی توی این شرایط اقتصادی متاسفانه بد، نمیتونه برای زن و بچش چیز زیادی به دست بیاره لابد مرد نیست؛ بنابر دیدگاه شما پس این اقای تلاشگر که گیر همچین اقتصادی افتاده مرد نیست.
درسته دخترا اغلب نسبت به اقایون استرس و احساس بیشتری خرج میکنن و گاهی حتی کل ذهنیتو الویتشون میشه شخص مقابلشون ولی مردا هم از سنگ نیستن، متاسفانه تو جامعه‌ای زندگی میکنیم که مردا فقط نسبت به دست یافته‌هاشون دیده میشن و اگر کوچیکترین گلایه‌ای به وضعیت کنن و یا تلاش کنن خودشون رو ابراز کنن ضعیف خونده میشن؛ همون کلیشه‌ی مرد گریه نمیکنه! اینکه یه اقا نمیتونه اندازه یه خانم نشون بده چقدر تو دلش ذوق و استرس هست دلیل بر این نمیشه ذوقی نداشته باشه. ابتدای هر رابطه‌ای قطعا باید انصاف بین زوجین برقرار باشه که نشون بده رابطه دوطرفه‌ست و زوجین همدیگه رو درک میکنن. دختری که نتونه یه پسر جوون رو که توی این شرایط کشور داره هر تلاشی میکنه رو درک کنه و در برابر همه‌ی خرج‌هایی که براش میتراشه حالا چه نیاز داشته باشه چه نداشته باشه، بگه من احساساتم رو خرج میکنم واقعا باید تجدید نظر کنه.؛ این اصلا قشنگ نیست که خودتونو جای شخص مقابلتون نذارین.
تو نمیتونی هم از امتیاز با من بودن استفاده منی
ضمن اینکه اکثر این امتیازات فقط احساسات و زیبایی یه دختر هستن، بنا بر خرج کردن یک پسر باشه یک دختر هم باید چیزای بیشتری در اختیار شخص مقابل بذاره نه فقط احساساتش؛ در غیر این صورت اون امتیاز همه جا گیر اون پسر میاد! زیبایی همه جا پیدا میشه خانم، اما اینکه یکیو پیدا کنی که تورو تو شرایط سختت همراهی و درکت کنه و بهت قوت قلب بده نه.
دیدگاهتون رو تغییر بدین🌹

آخرین ویرایش:
حرفی که شما زدی هم کاملا زن سالارانس.
اگر مردونگی به اینه دنگ بده و خرج کنه که هر مرد پولداری مرده ولی مردی که از صبح تا شب کار میکنه ولی توی این شرایط اقتصادی متاسفانه بد، نمیتونه برای زن و بچش چیز زیادی به دست بیاره لابد مرد نیست؛ بنابر دیدگاه شما پس این اقای تلاشگر که گیر همچین اقتصادی افتاده مرد نیست.
درسته دخترا اغلب نسبت به اقایون استرس و احساس بیشتری خرج میکنن و گاهی حتی کل ذهنیتو الویتشون میشه شخص مقابلشون ولی مردا هم از سنگ نیستن، متاسفانه تو جامعه‌ای زندگی میکنیم که مردا فقط نسبت به دست یافته‌هاشون دیده میشن و اگر کوچیکترین گلایه‌ای به وضعیت کنن و یا تلاش کنن خودشون رو ابراز کنن ضعیف خونده میشن؛ همون کلیشه‌ی مرد گریه نمیکنه! اینکه یه اقا نمیتونه اندازه یه خانم نشون بده چقدر تو دلش ذوق و استرس هست دلیل بر این نمیشه ذوقی نداشته باشه. ابتدای هر رابطه‌ای قطعا باید انصاف بین زوجین برقرار باشه که نشون بده رابطه دوطرفه‌ست و زوجین همدیگه رو درک میکنن. دختری که نتونه یه پسر جوون رو که توی این شرایط کشور داره هر تلاشی میکنه رو درک کنه و در برابر همه‌ی خرج‌هایی که براش میتراشه حالا چه نیاز داشته باشه چه نداشته باشه، بگه من احساساتم رو خرج میکنم واقعا باید تجدید نظر کنه.؛ این اصلا قشنگ نیست که خودتونو جای شخص مقابلتون نذارین.

ضمن اینکه اکثر این امتیازات فقط احساسات و زیبایی یه دختر هستن، بنا بر خرج کردن یک پسر باشه یک دختر هم باید چیزای بیشتری در اختیار شخص مقابل بذاره نه فقط احساساتش؛ در غیر این صورت اون امتیاز همه جا گیر اون پسر میاد! زیبایی همه جا پیدا میشه خانم، اما اینکه یکیو پیدا کنی که تورو تو شرایط سختت همراهی و درکت کنه و بهت قوت قلب بده نه.
دیدگاهتون رو تغییر بدین🌹
عزیزم شمارو نمیدونم ولی اکثر دخترامون تو همون جامعه ای که شما میگی درس میخونن با همون اقتصاد، کار میکنن و کلی دغدغه فکری، استرس و فشارو تحمل میکنن
و من نگفتم اقا راحت نشسته یا هرچیز دیگه ای که شما برداشت فمنیسم داشتی ازش
جبهه ای که گرفتی از اساس اشتباهه و سنخیت نداره با موضوع بحث ما
حرفایی که بستی به منو هیچکدوم نگفتم من
بحث سر دنگ دیت بود
یه غذا یا نوشیدنی ساده!
که چون حرف منو‌ نقل قول کردن توضیح دادم
بنظرم شما نگران مردا نباش اونا بلدن جای خودشون حرف بزنن

ببین پیامای بعدشو نخوندم هنوز فقط اینارو گفتم کوتاه جواب بدم
من رفیقایی که دارم چه رل بودن چه رل هستن ؛ چون آدمیم که میپرسم ؛ همشون اینجورین که دونگی شاید نباشه به قول تو فیفتی فیفتیطور یا فاکتور شاید نگیرن و فلان ولی همشون میگن یه بار ما حساب میکنیم یه بار اون؛ اون دیت هایی که هزینه بیشتر باشه معمولا ما سعی میکنیم حساب کنیم یا شاید مثلا 3 بار ما حساب کنیم 2 بار اون ،من چون از همشون پرسیدم😁پس بدیهی نیس:) ؛ یه رفیقام که اصن دختره ؛ من با اون از دانشگاه برمیگشتیم چن بار شده بود بریم ناهار هم بخوریم؛ بعد فاکتور میگرف گاهی وقتا بهش میگفتم لعنتی حداقل دقیق بزن، بیشتر زدی ؛ میگف مالیاتشه دقیقه؛ بعد رل هم زد همینجوریه با رلش دیت میرن ؛ حتی شده بهش گفتم یه بار بزار ما خواهرمونو مهمون کنیم(بهش گاهی میگم خواهر) ؛ میگه نه حس مفت خور و آویزون بودن میکنم اصن راحت نیستم ولی تو آلفاطوری ؛مرد باید حساب کنهو فلان , تو خب کارت بکش 😁 یعنی هروخ ما بیرون باهاش رفتیم من کارتو کشیدم ولی همو روز فاکتور گرفته زده برام
چه وقت و انرژی؟؟؟ والا وقت و انرژی که یه مرد برای رابطه باید بزاره که حفظش کنه صدبرابره؛ جملات برعکس رو باید حدس بزنه ؛ ناز بکشه ؛ ببخشید میگم ولی بالاخره چیز طبیعی و طبیعته ؛ تداخل ها و بالا پایین شدن های هورمونی که باعث ایجاد پرخاشگری یا کم حوصلگی احساساتی یا هرچیزی که درکش برامون ناممکن هست رو باید درک کنیم و هندل کنیم ؛ میگم درکش ناممکن چون ما تجربهش نمیکنیم نمیدونیم اصن چی هست ولی باید درک کنیم وقت بزارم دلداری بدیم و و و و و و و ؛ آخرش ولی وقت و انرژی رو دختر میذاره!!؟!؟؟!!
آرایش و بقیش هم واقعیت خارج از حوصله امون میشه وگرنه همرو میتونم جواب و توضیح بدم ولی فقط همی موردو بگم به شوخی که من آدم نچرال پسندیم مشکلی ندارم با آرایش نکردن :) 😂

آخرین ویرایش:
زیبایی همه جا پیدا میشه خانم، اما اینکه یکیو پیدا کنی که تورو تو شرایط سختت همراهی و درکت کنه و بهت قوت قلب بده نه.
به به ممنونم از نظرتون استفاده کردیم واقعا ؛ ولی تو بخش وقت و احساسات نه اینطور هم نیست ؛ مردا هم اندازه خانم ها وقت میزارن من تو دنیاشون هستم , ولی خب میدونی اینم طبیعته ؛ اینکه زن باید دنبال مردی باشه که بتونه بقای خود و بچهش رو تضمین کنه و الا پول سهم بزرگی تو بقا داره و قدرت حساب میشه و طبیعتا کشش خانم ها این سمتی مگر عده کمی که براشون ارزش های دیگه ای اهمیت بیشتری داشته باشه , بالاخره ما هم مخلوقی هستیم مثه سایر مخلوق های زمین تا یه جاهایی و خرده نمیگیرم

ننه مریم
فک کردم فهمیدی
اووووووووو 😁😂😂 آهنگ چی بود؟؟ غنادار :) آخر یاد گرفتم 😂😁
هنوزم آهنگ غنا دار گوش میدی؟؟ =))
نهه ؛ البته یه بار پروفت اومده بودم دیدم نوشتن مریم ولی فک میکردم جدید باشیو اینا کلا حافظه امم خوب نیس یادم میره
حلالمون کن😁:)

اووووووووو 😁😂😂 آهنگ چی بود؟؟ غنادار :) آخر یاد گرفتم 😂😁
هنوزم آهنگ غنا دار گوش میدی؟؟ =))
اینا که میگی چرا من یادم نمیاد؟ اهنگ گوش میدم، غنا رو نمیدونم
نهه ؛ البته یه بار پروفت اومده بودم دیدم نوشتن مریم ولی فک میکردم جدید باشیو اینا کلا حافظه امم خوب نیس یادم میره
عه پس، کاش نگفته بودم
شروع نکنی گیر بدی حلالی

اینا که میگی چرا من یادم نمیاد؟ اهنگ گوش میدم، غنا رو نمیدونم
والا کل چیزیکه من ازت یادمه اینه که تو چتروم فروم قبلی آهنگ میفرستادم میگفتم غنا هس یا نه ؛ حلال گوش بدیم یا چی 🤦‍♂️😁😂
عه پس، کاش نگفته بودم
چرا؟؟ عجب
شروع نکنی گیر بدی حلالی
یعنی چی این حرف؟!!!
من اصن کاری ندارم چه گیری!
حلال هم صرفا سر اذیت و اگر پشتت حرفی زده شد یا چی

والا کل چیزیکه من ازت یادمه اینه که تو چتروم فروم قبلی آهنگ میفرستادم میگفتم غنا هس یا نه ؛ حلال گوش بدیم یا چی 🤦‍♂️😁😂
خوبه پس😂
کیفش بیشتر بود😂
یعنی چی این حرف؟!!!
من اصن کاری ندارم چه گیری!
حلال هم صرفا سر اذیت و اگر پشتت حرفی زده شد یا چی
اونور یهو میومدی گیر سیاسی اعتقادی میدادی
عب نداره حلالی

عقب
بالا