✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .
ثبتنام!بارش برف خوبه؟بارش برف
خوبه ولی تهش یخورده غمگینبارش برف خوبه؟
توو لیستم هست ولی نمیدونم ببینم یا نه
اهومخوبه ولی تهش یخورده غمگین
قاضی جهنمی هم خیلی خوبه
حالا چه فرقی مگه با بیرون رفتن با دوستت داره؟ دیگه مثه قدیم هم که نیس جامعه مردسالار باشه؛بگیم خانم حق کار نداشته یا یه سری حقوق دیگه نداره ؛ بگیم آره همه چی ملزوم و پای مردنه
با دوستم نمیرم که دنگ بدم/:
یسری چیزا از بدیهیاته جوری که اصلا لازم نیست راجبش حرف بزنیحالا چه فرقی مگه با بیرون رفتن با دوستت داره؟ دیگه مثه قدیم هم که نیس جامعه مردسالار باشه؛بگیم خانم حق کار نداشته یا یه سری حقوق دیگه نداره ؛ بگیم آره همه چی ملزوم و پای مرد
اونم چی اونم یه دیت و رابطه ساده ؛ حالا ازدواج و زن و شوهر طور بود میشد یه گذری یه حرفی چیزی زد ولی چرا تو رابطه دوستی و آشنایی یا رل یا هر چی اسمشه همه هزینه ها وظیفه مرد باشه؟؟
حرفی که شما زدی هم کاملا زن سالارانس.یسری چیزا از بدیهیاته جوری که اصلا لازم نیست راجبش حرف بزنی
ولی خب بیا تا بگم برات
من نگفتم پسره برا دختره یه کیف برند بگیره یا خریداشو حساب کنه یا چه میدونم اجاره خونشو بده
یه دنگ غذای سادست !
واقعا همه ی هزینه هایی که میگی در مقابل وقت و انرژی که دختره میذاره برات هیچی نیست.
ببین پول غذایی که پسر میده، نصف پول ریمل دختره نمیشه، این یعنی دختره هیچ نیازی نداره که یکی براش حساب کنه
همون دختر با دوستاش که میره بیرون خیلی وقتا دنگ اونارو هم میده اصا
ولی وقتی اسم دیت میاد اوضاع فرق میکنه
اون از شب قبلش درحال اماده شدنه
لباس، میکاپ، ناخون و..
کل شبو فکر میکنه چی بپوشه، چجوری آرایش کنه و..
بعد فک کن با این اوصاف بره دیت و پسره بگه فیفتی فیفتی
مسخره نیست؟
مث این میمونه بری یه مهمونی تولد یه کادوی لوکس بگیری و همین که برگشتی خونه، بهت پیام بدن که فلانی دنگتو بریز به این شماره کارته(که اینم باب شده جدیدا)
گرفتن دنگ تو دیت همینقدر مسخرست!
از یه طرف دیگه دیت برای اشنایی بیشتره
وقتی منِ دختر، مرد بودن تورو نبینم و احساس نکنم با یه پسر بیرونم
دیگه چه معنی میده ادامه دادن به این رابطه؟
تو نمیتونی هم از امتیاز با من بودن استفاده منی، هم دونگ بگیری ازم
همه اینایی که گفتم برا جامعه ایه که مرد سالار نباشه به قول شما و دختر با دیت رفتن اسیبی وارد نشه به وجهه اجتماعیش
بر خلاف تصور شما جامعه ما متاسفانه همچنان مرد سالاره فقط این مرد سالاری به شدت قبل نیستش
ضمن اینکه اکثر این امتیازات فقط احساسات و زیبایی یه دختر هستن، بنا بر خرج کردن یک پسر باشه یک دختر هم باید چیزای بیشتری در اختیار شخص مقابل بذاره نه فقط احساساتش؛ در غیر این صورت اون امتیاز همه جا گیر اون پسر میاد! زیبایی همه جا پیدا میشه خانم، اما اینکه یکیو پیدا کنی که تورو تو شرایط سختت همراهی و درکت کنه و بهت قوت قلب بده نه.تو نمیتونی هم از امتیاز با من بودن استفاده منی
عزیزم شمارو نمیدونم ولی اکثر دخترامون تو همون جامعه ای که شما میگی درس میخونن با همون اقتصاد، کار میکنن و کلی دغدغه فکری، استرس و فشارو تحمل میکننحرفی که شما زدی هم کاملا زن سالارانس.
اگر مردونگی به اینه دنگ بده و خرج کنه که هر مرد پولداری مرده ولی مردی که از صبح تا شب کار میکنه ولی توی این شرایط اقتصادی متاسفانه بد، نمیتونه برای زن و بچش چیز زیادی به دست بیاره لابد مرد نیست؛ بنابر دیدگاه شما پس این اقای تلاشگر که گیر همچین اقتصادی افتاده مرد نیست.
درسته دخترا اغلب نسبت به اقایون استرس و احساس بیشتری خرج میکنن و گاهی حتی کل ذهنیتو الویتشون میشه شخص مقابلشون ولی مردا هم از سنگ نیستن، متاسفانه تو جامعهای زندگی میکنیم که مردا فقط نسبت به دست یافتههاشون دیده میشن و اگر کوچیکترین گلایهای به وضعیت کنن و یا تلاش کنن خودشون رو ابراز کنن ضعیف خونده میشن؛ همون کلیشهی مرد گریه نمیکنه! اینکه یه اقا نمیتونه اندازه یه خانم نشون بده چقدر تو دلش ذوق و استرس هست دلیل بر این نمیشه ذوقی نداشته باشه. ابتدای هر رابطهای قطعا باید انصاف بین زوجین برقرار باشه که نشون بده رابطه دوطرفهست و زوجین همدیگه رو درک میکنن. دختری که نتونه یه پسر جوون رو که توی این شرایط کشور داره هر تلاشی میکنه رو درک کنه و در برابر همهی خرجهایی که براش میتراشه حالا چه نیاز داشته باشه چه نداشته باشه، بگه من احساساتم رو خرج میکنم واقعا باید تجدید نظر کنه.؛ این اصلا قشنگ نیست که خودتونو جای شخص مقابلتون نذارین.
ضمن اینکه اکثر این امتیازات فقط احساسات و زیبایی یه دختر هستن، بنا بر خرج کردن یک پسر باشه یک دختر هم باید چیزای بیشتری در اختیار شخص مقابل بذاره نه فقط احساساتش؛ در غیر این صورت اون امتیاز همه جا گیر اون پسر میاد! زیبایی همه جا پیدا میشه خانم، اما اینکه یکیو پیدا کنی که تورو تو شرایط سختت همراهی و درکت کنه و بهت قوت قلب بده نه.
دیدگاهتون رو تغییر بدین![]()
من رفیقایی که دارم چه رل بودن چه رل هستن ؛ چون آدمیم که میپرسم ؛ همشون اینجورین که دونگی شاید نباشه به قول تو فیفتی فیفتیطور یا فاکتور شاید نگیرن و فلان ولی همشون میگن یه بار ما حساب میکنیم یه بار اون؛ اون دیت هایی که هزینه بیشتر باشه معمولا ما سعی میکنیم حساب کنیم یا شاید مثلا 3 بار ما حساب کنیم 2 بار اون ،من چون از همشون پرسیدمیسری چیزا از بدیهیاته جوری که اصلا لازم نیست راجبش حرف بزنی
چه وقت و انرژی؟؟؟ والا وقت و انرژی که یه مرد برای رابطه باید بزاره که حفظش کنه صدبرابره؛ جملات برعکس رو باید حدس بزنه ؛ ناز بکشه ؛ ببخشید میگم ولی بالاخره چیز طبیعی و طبیعته ؛ تداخل ها و بالا پایین شدن های هورمونی که باعث ایجاد پرخاشگری یا کم حوصلگی احساساتی یا هرچیزی که درکش برامون ناممکن هست رو باید درک کنیم و هندل کنیم ؛ میگم درکش ناممکن چون ما تجربهش نمیکنیم نمیدونیم اصن چی هست ولی باید درک کنیم وقت بزارم دلداری بدیم و و و و و و و ؛ آخرش ولی وقت و انرژی رو دختر میذاره!!؟!؟؟!!واقعا همه ی هزینه هایی که میگی در مقابل وقت و انرژی که دختره میذاره برات هیچی نیست.
به به ممنونم از نظرتون استفاده کردیم واقعا ؛ ولی تو بخش وقت و احساسات نه اینطور هم نیست ؛ مردا هم اندازه خانم ها وقت میزارن من تو دنیاشون هستم , ولی خب میدونی اینم طبیعته ؛ اینکه زن باید دنبال مردی باشه که بتونه بقای خود و بچهش رو تضمین کنه و الا پول سهم بزرگی تو بقا داره و قدرت حساب میشه و طبیعتا کشش خانم ها این سمتی مگر عده کمی که براشون ارزش های دیگه ای اهمیت بیشتری داشته باشه , بالاخره ما هم مخلوقی هستیم مثه سایر مخلوق های زمین تا یه جاهایی و خرده نمیگیرمزیبایی همه جا پیدا میشه خانم، اما اینکه یکیو پیدا کنی که تورو تو شرایط سختت همراهی و درکت کنه و بهت قوت قلب بده نه.
!!!اگر همو که حس میکنم باشن
کسی که منو میشناسه طبیعتا اگر نمیشناسید بازم وایب و ملودی چیزایکه گفتمو میدین :)!!!
کی مدنظر شماس مستر؟!
مِلودیم، ولی حس کردم مطمئن نیستی..کسی که منو میشناسه طبیعتا اگر نمیشناسید بازم وایب و ملودی چیزایکه گفتمو میدین :)
هم بودم هم نبودم :))مِلودیم، ولی حس کردم مطمئن نیستی..
(وقتی فهمیدی طرف کیه و شروع کردی)
کی هستی که منو میشناسه ولی من نمیشناسمش ؛ ذهنمو درگیر کردی
ننه مریمکی هستی که منو میشناسه ولی من نمیشناسمش ؛ ذهنمو درگیر کردی![]()
اوووووووووننه مریم
فک کردم فهمیدی
اینا که میگی چرا من یادم نمیاد؟ اهنگ گوش میدم، غنا رو نمیدونماوووووووووآهنگ چی بود؟؟ غنادار :) آخر یاد گرفتم
هنوزم آهنگ غنا دار گوش میدی؟؟ =))
عه پس، کاش نگفته بودمنهه ؛ البته یه بار پروفت اومده بودم دیدم نوشتن مریم ولی فک میکردم جدید باشیو اینا کلا حافظه امم خوب نیس یادم میره
شروع نکنی گیر بدی حلالیحلالمون کن:)
والا کل چیزیکه من ازت یادمه اینه که تو چتروم فروم قبلی آهنگ میفرستادم میگفتم غنا هس یا نه ؛ حلال گوش بدیم یا چیاینا که میگی چرا من یادم نمیاد؟ اهنگ گوش میدم، غنا رو نمیدونم
چرا؟؟ عجبعه پس، کاش نگفته بودم
یعنی چی این حرف؟!!!شروع نکنی گیر بدی حلالی
خوبه پسوالا کل چیزیکه من ازت یادمه اینه که تو چتروم فروم قبلی آهنگ میفرستادم میگفتم غنا هس یا نه ؛ حلال گوش بدیم یا چی![]()
کیفش بیشتر بودچرا؟؟ عجب
اونور یهو میومدی گیر سیاسی اعتقادی میدادییعنی چی این حرف؟!!!
من اصن کاری ندارم چه گیری!
حلال هم صرفا سر اذیت و اگر پشتت حرفی زده شد یا چی