انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

تولد ●°•○تولد یک عدد کنکوری●°•○

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soltanisoltani is verified member.

درجه دار بازنشسته
درجه دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
9/8/24
  • موضوع نویسنده
《به نام جان بی‌جان ها》
امروز تولد یکی از مدیرای خیلی خیلی عزیز و فعال ماست.
1735200507600.webp

یه دختر مهربون جنوبی که حضور آروم و بی سر و صداو بی حاشیه‌ش در کنارمون باعث افتخار کادر مدیریته.
امروز ۱۸ ساله میشه و از نظر من یکی از شیرین ترین سال های زندگی یه نوجوون ۱۸ سالگیشه ولی خب متاسفانه یه موقعیت استرس زا به اسم کنکور شاید باعث بشه لذت کافی رو از این دوره از زندگیش نبره.
با این وجود می خوام از همینجا بهت بگم که این روزا هم میگذره و خاطره میشه؛ وقتی برمیگردی و به ۱۸ سالگیت نگاه میکنی از ته دل به بچه ای که تلاش میکرد، گاهی خسته میشد، گاهی از کوره در می‌رفت، پر از انرژی و انگیزه برای تجربه کردن بود، برای هر چیز جدیدی ذوق داشت و مغزش مثل ساعت کار میکرد لبخند میزنی و بهش افتخار میکنی
تولدت شاد و پر از حس خوب باشه دوست عزیز
@چکآوک

《به نام جان بی‌جان ها》
امروز تولد یکی از مدیرای خیلی خیلی عزیز و فعال ماست.
مشاهده فایل‌پیوست 2537
یه دختر مهربون جنوبی که حضور آروم و بی سر و صداو بی حاشیه‌ش در کنارمون باعث افتخار کادر مدیریته.
امروز ۱۸ ساله میشه و از نظر من یکی از شیرین ترین سال های زندگی یه نوجوون ۱۸ سالگیشه ولی خب متاسفانه یه موقعیت استرس زا به اسم کنکور شاید باعث بشه لذت کافی رو از این دوره از زندگیش نبره.
با این وجود می خوام از همینجا بهت بگم که این روزا هم میگذره و خاطره میشه؛ وقتی برمیگردی و به ۱۸ سالگیت نگاه میکنی از ته دل به بچه ای که تلاش میکرد، گاهی خسته میشد، گاهی از کوره در می‌رفت، پر از انرژی و انگیزه برای تجربه کردن بود، برای هر چیز جدیدی ذوق داشت و مغزش مثل ساعت کار میکرد لبخند میزنی و بهش افتخار میکنی
تولدت شاد و پر از حس خوب باشه دوست عزیز
@چکآوک

:")به به! چه متن ِ قشنگی!♡
متشکرم... 🤍🌸

تولدت مبارک خوشگله❤️✨
تولدت مبارک و پرتکرار گلم
تنت سالم و دلت شاد
تولدتون مبارک
شاد باشید
تولدت مبارک عزیزمممم ♥️♥️😍😍
تولدت مباارک نازنین
بهترینا تو سال جدیدت برات رقم بخوره🤍
ممنونم از همگی، لُطف کردید : ) 🤍🌱•°.°

آرزو می کنم روز تولدت
مثل طعم کیک خامه ای شیرین باشه
و سال جدید زندگیت
سرشار از شادی و اتفاقات خوب برات باشه

🌺روز میلادت مبارک 🌺

مبارک باشه عزیزم😍
آرزو می کنم روز تولدت
مثل طعم کیک خامه ای شیرین باشه
و سال جدید زندگیت
سرشار از شادی و اتفاقات خوب برات باشه

🌺روز میلادت مبارک 🌺
تولد شاد و پرتکرار بانو🍓🦋
مُچکرم، مانا باشید🌹🤍
irs02_736x736_lamMJNvI_2664105_1732079469897986973.webp

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا