Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
یادداشت: This feature may not be available in some browsers.
انجمن ناولز
✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦
اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار!
.
#دیالوگ
هی دو : من همه تلاشم رو میکنم ولی مامان تو دلیلی نیستی که به خاطرش همه تلاشم رو میکنم به خاطر خودم همه تلاشم رو میکنم
چون فقط خودم میدونم که چقدر سخت زحمت کشیدم .
من خیلی از مسابقه های زندگیم رو باختم، ولی نمیتونستم هر روز زندگیم رو به تراژدی تبدیل کنم که
پس به کمدی تبدیلشون کردم...
خندیدن، فراموش کردن رو راحت تر میکنه، باید فراموش کنی تا بتونی ازش بگذری.
اعتراف به عشق مثل قمار میمونه
یاهمه چیز رو به دست میاری یا همه چیز رو از دست میدی ...
حتی اگه به دست بیاری هم، بالاخره یه روزی از دستش میدی .
توی این دنیا همه چیز موقتیه، هیچی برای همیشه موندگار نیست.
این یه حقیقت دردناکه، ولی چیزی که مهمه اینکه یه نقطه از زندگیت اونو داشتی و باهاش خوشحال بودی .
ولی بک یه جین ...
من قراره هرچیزی که مال توئه رو شریک شم؛ ناراحتیت، شادیت، بیچارگیت، همه چیزت!
پس وقتی اوضاع برات سخت میشه قایم نشو ؛ حواست باشه سهم منم بدی!
#دیالوگ
وقتی حتی نمیتونی راه بری ندو.
اگه خسته ای استراحت کن، اگه ناراحتی تا میتونی گریه کن... اگه اینکار رو کنی، حتما یه روزی میاد که بتونی دوباره بدویی.
اگه میخوای آدمهای دور و برت رو خوشحال کنی اول باید شادی خودت رو پیدا کنی ، خودخواه بودن اونقدرا هم بد نیست
اگه شرایط خیلی برات سخت شد، بهتره دنبال شادی خودت باشی .
نذار گذشتت تورو زندونی کنه، وگرنه کارت تمومه
اونجوری نمیتونی فرار کنی، چون حتی نمیتونی دَرو پیدا کنی ،پس همشون رو تو ذهنت نگه دار و بهشون غلبه کن، اگه بهشون غلبه نکنی تبدیل به آدمی میشی که روحش هیچ وقت رشد نمیکنه
عشقِ اول مثل تیریه که به سمتت میاد
قبل از اینکه بهت بخوره عصبی هستی
وقتی ام بهت برخورد میکنه درد میگیره
ولی بعدش که حالت خوب میشه
فقط جای زخمش باقی می مونه...
#FightForMyWay