- تاریخ ثبتنام
- 8/9/24
- نوشتهها
- 569
رییس کارمندیکاردشلریموووو چی میگی؟
اگر کارگردانو ول میکردی منو تورم میکشت
ترسیدن تو اسانسور
بعد همخونه
بعد عاشق
بعد اقدام
بعد فرزند خونده
بعد سرطان
بعد حاملگی دختره
بعد نشناختن بچه

✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .
ثبتنام!رییس کارمندیکاردشلریموووو چی میگی؟
اگر کارگردانو ول میکردی منو تورم میکشت
تنها سناریویی که جا انداخته بودنش سناریویرییس کارمندی
ترسیدن تو اسانسور
بعد همخونه
بعد عاشق
بعد اقدام
بعد فرزند خونده
بعد سرطان
بعد حاملگی دختره
بعد نشناختن بچه
![]()
دقیقاتنها سناریویی که جا انداخته بودنش سناریوی
خریدن عروسِ نامناسب خانواده توسط مادر با پوله
و چون ادا مغرور بود احتمالا پولو پرت میکرد تو صورت مادر سرکان
و نکتهی جالبش میدونی چیه؟ منو تو کل اینارو دیدیم![]()
ای فحشای جهان بهتاولین باره تو شش هفت سال اخیر که موهام این اندازه شده همیشه کوتاه میکنم چون حالم با موی کوتاه بهتره
یکی دوستام نامزد کرده پسره خودشو پاره میکنه که دستتو میشکنم دست به موهات بزنی و دوستمم خرذوق که دوسم داره غیرتیه روم
وای محمد گفت لباست کوتاهه عوضش کن وای محمد گفت شلوار سفید نپوش تو چشم میری وای محمد گفت با فلانی حرف نزن وای محمد گفت هرجا میخوای بری خودم میبرمت
اما من همیشه وقتی میگم این فسقل مو بلنده و داره اذیتم میکنه، میگه بیا کوتاهشون کنم «قبلا ارایشگر بوده» تو جوری باش که خودت دوست داری
دلم خواست یکم پز بدم با این موضوع![]()
غزال من الان فیس توروهم یادم نیست قبل فاطیمارو چطو یادم باشهبچه ها یه سوال میخام بپرسم
@Natasha
حالا که بحث غیبته و منم فعلا تو فاز رژیمو این حرفام
بنظرت این فاطیمای ما چاق نشده؟
عکسش که اینو میگه
نالوتی آب رفته زیر پوستش
نکنه دنگ کافتو هی میدن کباب میرنی؟
قهرمغزال من الان فیس توروهم یادم نیست قبل فاطیمارو چطو یادم باشه![]()
یادم نمیاد دوران قبلش چجوری بوده و چجوری تحمل میکردمدوستای باتجربه ای که دیت رفتن و مزدوج شدن، دوران قبل اون شخص رو ترجیح میدید یا بعدش؟ +نمیدونم چرا حس میکنم ورود یه مرد باعث میشه دست و پای آدم بسته بشه![]()
درست فکر میکنی چون واسه باد روده و گلو و همه چیزت باید از ایشون اجازه بگیریدوستای باتجربه ای که دیت رفتن و مزدوج شدن، دوران قبل اون شخص رو ترجیح میدید یا بعدش؟ +نمیدونم چرا حس میکنم ورود یه مرد باعث میشه دست و پای آدم بسته بشه![]()
عشقم ته چهرتو یادمه ولی عینکتوهم یااادمهههقهرم
دیگه من انقدری که واس تو از دک و پوزم فرستادم واس ننم نفرستادممممم
ورود به یه مرد چه سمیهدوستای باتجربه ای که دیت رفتن و مزدوج شدن، دوران قبل اون شخص رو ترجیح میدید یا بعدش؟ +نمیدونم چرا حس میکنم ورود یه مرد باعث میشه دست و پای آدم بسته بشه![]()
من تَش میزنم همچین زندگیودرست فکر میکنی چون واسه باد روده و گلو و همه چیزت باید از ایشون اجازه بگیری
بیرون رفتن و لباس پوشیدن ک جای خود
به نداشت حرفم منحرف فی الارضعشقم ته چهرتو یادمه ولی عینکتوهم یااادمههه
ورود به یه مرد چه سمیه![]()
دیگه بدترررربه نداشت حرفم منحرف فی الارض![]()
داداش پارتنرت مال منیادم نمیاد دوران قبلش چجوری بوده و چجوری تحمل میکردم
انقد که الان همه چی اوکیه برام
مرد تا مرد داریم، هندونه سر بسته هستتا باز نکنی نمیفهمی چه خبره
![]()
خداروشکر عینکمو حداقل یادتهعشقم ته چهرتو یادمه ولی عینکتوهم یااادمههه
ازوناست که تو در لیجونگ گی فقط میبینی نه دِیَر مردانورود به یه مرد چه سمیه![]()
متاسفانه داداشش برعکس خودش فقط دنبال شوگر و کیس های پولدارهداداش پارتنرت مال من![]()
دست روی خوب کسی گذاشتممتاسفانه داداشش برعکس خودش فقط دنبال شوگر و کیس های پولدارهعلاقه به پرنسس بودن داره
واقعا هم از همه لحاظ ساپورت میشه![]()
یه مدتم به من همینو میگفتدست روی خوب کسی گذاشتم
هر چی درآورد باهم نصف میکنیم![]()