Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
یادداشت: This feature may not be available in some browsers.
انجمن ناولز
✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦
اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار!
.
تولد: ۵ شهریور ماه سال ۱۳۷۷ (۲۶ سال)
محل تولد: شهرستان شوشتر، استان خوزستان
ساکن: اهواز
تحصیلات: کارشناسی ابزار دقیق
شغل: خواننده و آهنگساز
زندگی شخصی:
عرفان طهماسبی در ۲۵ شهریور ماه سال ۱۳۷۷ در شهر زیبای شوشتر استان خوزستان متولد شد.
اصالت او و پدر و مادرش بختیاری میباشد، عرفان طهماسبی یکی از بختیاریهای استان خوزستان است که هم اکنون ساکن شهر اهواز میباشد.
آرزوی کودکی:
اگر به زندگینامه فعالان عرصه هنر به خصوص موسیقی توجه کنیم متوجه میشویم که اغلب آنها از دوران کودکی در این زمینه قدم نهاده اند، عرفان طهماسبی هم از این قاعده مستثنی نبوده و گرایش به هنر از همان دوران بچگی در کالبدش قابل مشاهده بوده است.
او از کودکی شعر میسرود و بعد شعر هایی که خودش سروده بود را می خواند. او خود گفته است که هنوز کتاب شعر های دوران کودکی اش را دارد و مانند وسایل ارزشمند و قیمتی از آنها نگهداری کرده است.
ویدیو هایی از دوران کودکی عرفان وجود دارد که او در سن هفت سالگی گفته است دوست دارد برای مردم بخواند.
علاقه به هنر و خواندن از کودکی در او پرورش یافته و با او بزرگ شده و رشد کرده است. او از دوران نوجوانی خود یعنی از همان ۱۵، ۱۶ سالگی در این مسیر قرار گرفته و بعد ها به سمت تئاتر رفته است و کارش را در ابتدا با شاهنامه خوانی آغاز کرده است.
تحصیلات:
عرفان طهماسبی در مقطع کارشناسی ابزار دقیق تحصیل کرده در یکی از مصاحبههایش که به تازگی انجام شده است درباره رشته تحصیلی خود صحبت کرده و میگوید که بسیار عاشق موسیقی بوده است اما چون شهرشان خوزستان هنرستان موسیقی نداشت، مجبور میشود تا به رشته فنی برود و در هنرستان ادامه تحصیل دهد، او درباره علت ادامه تحصیل خود در رشته فنی و در هنرستان سخن گفته و میگوید تنها علتی که سبب شد او به هنرستان برود این بود که حداقل کلمه هنر در آن به کار رفته است.
او در این بین از وضعیت ناخوشایند خوزستان و نبود امکانات در آنجا صحبت کرده و بیان میکند که خوزستان حتی یک هنرستان موسیقی هم ندارد و او تنها به خاطر تشابه اسمی به هنرستان دیگری رفته و در رشته برق ثبت نام کرده است.
او میگوید که واقعاً ما در بحث امکانات تحصیلی و آکادمیک موسیقی در خوزستان بسیار فقیر هستیم در حالی که اگر یک هنرستان موسیقی داشته باشیم، قطعاً استادانی برای تعلیم میآیند و ناخواسته آگاهی آکادمیک موسیقایی مان بالاتر میرود، ضمن اینکه تحت تاثیر این آموزشها، استادانی در این حوزه رشد خواهند کرد که قطعاً باعث پیشرفت هرچه بیشتر موسیقی کشورمان خواهند شد.
یادگیری موسیقی:
او درباره روند یادگیری خود صحبت کرده و می گوید: نه میتوانم بگویم آموزشی نداشتم، نه میتوانم بگویم داشتم. واقعیت این است که خیلی کم، در جلساتی بسیار کوتاه در حد یکی دو جلسه با استادانی کار کردم آن هم فقط در حدی که سوالاتم را بپرسم اما اینکه آکادمیک کار کرده باشم یا هنرجوی کسی باشم، نه. بیشتر سعی کردم از طریق شبکههای مجازی و رسانههای مختلف اطلاعاتم را به دست بیاورم و معلوماتم را بالاتر ببرم
تشکیل گروه موسیقی الف:
پس از اینکه عرفان طهماسبی به خاطر پیدا کردن شغل به شهر اهواز مهاجرت کرد تصمیم گرفت تا در کنار کار و کسب درآمد، بیشتر به موسیقی بپردازد به همین دلیل تصمیم گرفت تا با تعدادی از دوستانش که بعد از نقل مکان به اهواز با آنها آشنا شده بود، یک گروه موسیقی تشکیل بدهند و نام گروه موسیقی شان را الف گذاشتند.
نامگذاری این گروه موسیقی به اسم الف به این علت بود که عرفان در حال کسب اولین تجربه کاری اش بود به همین دلیل آنها تصمیم گرفتند تا اسم گروه موسیقی را الف که اولین حرف حروف الفبا میباشد بگذارند..
انتشار آهنگ:
پس از برنامه عصر جدید بود که عرفان در تابستان سال ۱۳۹۹ زمانی که ۲۲ سال بیشتر نداشت، اولین آهنگ خود به نام بی وفا را منتشر کرد و بعد از آن با یک فاصله زمانی نسبتا طولانی در سال ۱۴۰۰ آهنگ کجایی را روانه بازار کرد.
عرفان پس از گذشت حدوداً یک سال آهنگ آغاز کن بی من را منتشر کرد که این آهنگ به شدت مورد استقبال قرار گرفت. میتوان گفت که این ترک یکی از محبوبترین آهنگهای عرفان طهماسبی میباشد که باعث شد بر شهرت و محبوبیت او اضافه گردد.
عرفان در سال ۱۴۰۰ توانست تیتراژ پایانی فصل دوم سریال نجلا که در نوروز ۱۴۰۱ از شبکه سه سیما پخش میشد را با همراهی مهدی یغمایی اجرا کند، این آهنگ با استقبال بینظیر مخاطبان روبرو شده و توانست سکوی پرتاب بسیار مهم و ارزشمندی برای این هنرمند جوان و بااستعداد باشد.
مهاجرت به اهواز:
او تعریف میکند زمانی که ۱۸ سال بیشتر نداشته است به دلیل نیاز مالی تصمیم میگیرد تا از شهر شوشتر به شهر اهواز مهاجرت کند، علت مهاجرت این بود که در شهر شوشتر بیکاری و نداشتن شغل بیداد میکرد و عرفان نمیتوانست در چنین شهری به دنبال شغل و درآمد باشد به همین دلیل او به شهر اهواز نقل مکان کرده و در مغازه کوچک کبابی مشغول به کار میشود و خودش درباره آن دوران میگوید که روزی ۶ ساعت بدون وقفه آنجا ساز میزدم و میخواندم، او میگوید که در هیچ کدام از مراحل زندگی اش موسیقی را کنار نگذاشته و همواره در کنار امور دیگر به تمرین موسیقی نیز میپرداخته است
تدریس موسیقی:
عرفان طهماسبی در حال حاضر علاوه بر خوانندگی در موسسه موسیقی نیز مشغول به تدریس است، این بدین معنی نیست که او خود یادگیری را کنار گذاشته و مانند گذشته به تمرین موسیقی نمیپردازد، او در این مقطع حتی بیش از پیش به یادگیری موسیقی مشغول بوده و خودش را یک هنرجو میداند که هنوز باید به یادگیری بپردازد..
حضور در عصر جدید
عرفان طهماسبی پس از اینکه در مرحله راستی آزمایی قبول شد، توانست از این مرحله عبور کرده و وارد فصل دوم برنامه شود.
او جوان بسیار مستعد، با ادب و مهربانی بوده و به خاطر اخلاق نیکویش توانست تحسین همه بینندهها و داوران را به خود جلب کند و با چهار چراغ سفید راهی مرحله بعد شود. عرفان در اولین اجرای خود نظر همه داوران را به خود جلب کرده و با رای مثبت داوران به مرحله دوم صعود کرد، ناگفته نماند که اولین اجرای او در عصر جدید، آهنگ زیبا و بختیاری گلم گلم بود.
داوران عقیده داشتند که عرفان در مرحله دوم، عملکرد ضعیفتری نسبت به دور اول داشته است اما باز هم او توانست با جمع آوری آرای مثبت و با کمک رای نجات امین حیایی به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کند.
او سرانجام در مرحله فینال توانست با به دست آوردن رای مردمی نفر دوم این برنامه شود و چنین موفقیت بزرگی را به دست آورد.
عرفان با حضور در فصل دوم برنامه عصر جدید توانست استعداد خود را به مخاطبان نشان داده و شهرتی برای خودش کسب نماید، علاوه بر این عصر جدید بستری را برای عرفان فراهم کرد تا بتواند استعداد و توانایی خود در عرصه هنر و موسیقی را نشان دهد و حرفی برای گفتن داشته باشد.