انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

شاید کیهان ما درون “سیاهچاله” باشد!

MacTavishMacTavish is verified member.

گروهان عمومی
کادر مدیریت
سرتیپ
تاریخ ثبت‌نام
8/12/24
نوشته‌ها
1,555
  • موضوع نویسنده
  • #1
پژوهش جدید محققان با تجزیه‌وتحلیل تصاویر تلسکوپ فضایی جیمز وب نشان می‌دهد که از میان ۲۶۳ کهکشان مشاهده‌شده، دو‌سوم آن‌ها در جهت ساعت‌گرد و تنها یک‌سوم در جهت پادساعت‌گرد می‌چرخند. این یافته، فرضیه‌ی تقسیم برابر چرخش کهکشان‌ها را به چالش می‌کشد.

universe


“لیور شامییر” استاد دانشگاه ایالتی کانزاس، در بیانیه‌ای گفت: « یکی از توضیحات احتمالی این پدیده این است که جهان از ابتدا در حال چرخش بوده است. این نظریه با دیدگاه‌هایی مانند “کیهان‌شناسی سیاه‌چاله‌ای” و “کیهان‌شناسی شوارتزشیلد” همخوانی دارد که پیشنهاد می‌کنند جهان ما ممکن است درون یک سیاه‌چاله‌ی چرخان باشد. این احتمال می‌تواند نشان دهد که برخی سیاه‌چاله‌ها دروازه‌هایی (کرم‌چاله) به جهان‌های دیگر هستند.»

“نیکودم پاپلاوسکی” فیزیک‌دان نظری دانشگاه نیو هیون، که در این تحقیق شرکت نداشت گفت: «به نظر من ساده‌ترین توضیح برای چرخش کیهان این است که جهان در یک سیاه‌چاله چرخشی متولد شده است. محور ترجیحی در کیهان ما، که از محور چرخش سیاه‌چاله والد آن به ارث رسیده است، ممکن است بر دینامیک چرخش کهکشان‌ها تاثیر گذاشته باشد و این نامتقارنی چرخش‌های ساعت‌گرد و پادساعت‌گرد را ایجاد کرده باشد.»

universe


پاپلاوسکی اضافه کرد: «کشف چرخش کهکشان‌ها در یک جهت ترجیحی توسط تلسکوپ جیمز وب، از نظریه سیاه‌چاله‌ها به‌عنوان مبداء کیهان‌های جدید حمایت می‌کند و من اگر این یافته‌ها تایید شوند، بسیار هیجان‌زده خواهم شد.»

از سوی دیگر، این اختلاف ممکن است ناشی از تأثیر چرخش کهکشان راه شیری بر اندازه‌گیری‌های نوری باشد، به این معنی که حرکت کهکشان ما، نحوه‌ی درک ما از چرخش کهکشان‌های دوردست را تغییر می‌دهد. اگر این فرضیه درست باشد، می‌تواند نیاز به اصلاح روش‌های اندازه‌گیری فواصل کیهانی را ایجاد کند و حتی بر درک ما از گسترش و سن جهان تأثیر بگذارد. جزئیات بیشتر این پژوهش در Monthly Notices of the Royal Astronomical Society منتشر شده است.
 
عقب
بالا