انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

بلندی‌های بادگیر | برونته

TELMATELMA is verified member.

سرلشگر
کادر مدیریت
سرلشگر
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
8/9/24
  • موضوع نویسنده
1001992975.jpg
1001992974.jpg

پیوست‌ها

• 1001992976.jpg
    1001992976.jpg
    24.8 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • موضوع نویسنده
💛- بلندی‌های بادگیر
امیلی برونته

💛 من این جمله‌ رو خیلی دوست دارم: گاهی باید به خودم یادآوری کنم نفس بکشم، اغلب باید به قلبم بگویم بتپد.
بلندی‌های بادگیر کتابی که قراره اشک شما ر‌و دربیاره، شما رو بترسونه و تا ابد خاطره‌ی خوندنش از ذهنتون پاک نشه.

💛 بلندی‌های بادگیر اولین و تنها رمان امیلی برونته است. ویژگی متمایزکننده این رمان در زمان انتشارش لحن شاعرانه و دراماتیک بیان آن، عدم توضیح از نویسنده و ساختار غیرمعمولش بود.

📖 #خلاصه_کتاب

💛 این رمان داستان عشق آتشین ولی مشکل‌دار میان هیث کلیف و کترین ارنشاو است. و این‌که این عشق نافرجام چگونه سرانجام این دو عاشق و بسیاری از اطرافیانشان را به نابودی می‌کشاند. هیث کلیف کولی‌زاده‌ای است که موفق به ازدواج با کاترین نمی‌شود و پس از مرگ کاترین به انتقام‌گیری روی می‌آورد
💛 پ.ن: وقتی رمان رو خوندم تازه متوجه شدم چرا جز برترین‌های تاریخ هست، رمانی که اصلا قابل پیش‌بینی نیود و با شنیدن سن نویسنده موقع نوشتنش (۲۹ سال) واقعاً به وجد اومدم و ذوق کردم، توصیف‌های زیبایی داشت. از اون کتاب‌هایی که بعد از تموم کردنش هم چند روز ذهنت درگیره.
این کتاب رو خوندید؟ 💛

عقب
بالا