انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

متفرقه اعلام برندگان مسابقه عکاسی حیوانات خانگی ۲۰۲۴

متفرقه

MacTavishMacTavish is verified member.

ارشد گروهان عمومی
کادر مدیریت
سرتیپ
تاریخ ثبت‌نام
8/12/24
  • موضوع نویسنده
1744465332571.webp

نتایج و عکس‌های برتر مسابقه عکاسی حیوانات خانگی ۲۰۲۴ را ببینید. لحظات شگفت‌انگیز ثبت شده توسط برندگان و فینالیست‌ها در بخش‌های مختلف را از دست ندهید.

همه ما عاشق حیوانات خانگی‌مان هستیم، اما ثبت شخصیت منحصر به فرد آن‌ها در یک عکس واقعا چالش‌برانگیز است. با این حال، برندگان مسابقه بین‌المللی عکاسی حیوانات خانگی امسال (۲۰۲۴) ناممکن را ممکن کردند و توانستند سگ‌ها، گربه‌ها و اسب‌ها را در بهترین و گویاترین لحظاتشان به تصویر بکشند.

تصاویر برگزیده مسابقه عکاسی حیوانات خانگی ۲۰۲۴

برگزیدگان امسال از میان بیش از ۳۰۰۰ عکس ارسالی از ۴۱ کشور مختلف انتخاب شدند. داوری در شش بخش اصلی اکشن، خلاقانه، مستند، حیوانات خانگی و صاحبانشان، پرتره و بخش جدید امسال، اسب‌سانان انجام شد. جالب است بدانید که سگ‌ها با حضور در تقریبا ۸۰ درصد تصاویر ارسالی، همچنان محبوب‌ترین سوژه عکاسان بودند.

بیش از این شما را منتظر نمی‌گذاریم و به تماشای تصاویر برگزیده مسابقه عکاسی از حیوانات (خانگی) دعوت می‌کنیم:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sajjad
  • موضوع نویسنده

بخش اکشن

برنده (رجین جنسن): این عکس در یک سایت حفاری شن در نروژ گرفته شد. اگرچه در ابتدا قصد داشتم در صحرای آفریقا عکاسی کنم، اما خلاقیت به خرج دادم و مکانی محلی یافتم که بتواند همان فضای شنی و گرم مد نظرم را بازسازی کند. پس از جستجو در چندین مکان، سرانجام سایت شنی مناسبی را یافتم که با مفهوم عکسم همخوانی داشت.

فینالیست (آن-لوری لژه): ریو، یکی از مدل‌های محبوب من، سگ کاری فوق‌العاده‌ای است که همراه صاحبش در نمایش‌های سگ‌ها می‌درخشد. این عکس که حدود یک سال پیش در اولین جلسه عکاسی‌ام با او گرفتم، علاقه‌ام به ثبت لحظات پرتحرک، از دویدن در آب تا بازی فریزبی، را بیش از پیش تایید کرد.

فینالیست (جیدن چپمن): عکاسی از گربه‌ها چالش‌برانگیز است. من به «لیدی» اجازه دادم آزادانه حرکت کند و باید بسیار سریع بودم تا هر حرکت ناگهانی او را دنبال کنم، همانطور که خودجوش شروع به پریدن و بازی کرد.

عکاسی از حیوانات

فینالیست (سلین روبل): لکسی تا زمانی که توپش را نبیند، بسیار آرام است. اما به محض دیدن توپ، هیچ چیز دیگری برایش اهمیت ندارد؛ حتی گردباد یا گله بوفالو! ساحل، با آن غروب زیبایش، بهترین مکان برای ثبت انرژی او بود و ما از نور آن برای خلق چنین عکس‌های زیبایی استفاده کردیم.

سگ خانگی

• Like
  • موضوع نویسنده

بخش مستند

فینالیست (ربکا ویلیامز): این عکس، صبح زود و هنگام آوردن بره‌های از شیر گرفته شده به محوطه گرفته شده است. سگ نژاد «نیوزیلند هانتاوی» با پارس کردن، بره‌ها را هدایت می‌کند. صحنه پر از جنب‌وجوش بود؛ اسب‌ها برای تماشا آمده بودند و خورشید از میان ابرها می‌تابید. سایه‌های کشیده و پرتوهای نور باعث شد تصویر سیاه و سفید جلوه بهتری پیدا کند. اغلب هنگام کار سگ‌ها با گله سعی در عکاسی دارم که گاهی منجر به تصاویری تار می‌شود، اما این بار همه چیز به خوبی کنار هم قرار گرفت!

• Like
  • موضوع نویسنده

بخش اسب‌سانان

◉ برنده (سابرینا آینیگ): این عکس در اواخر اوت به عنوان بخشی از پروژه شخصی‌ام گرفته شد. از آنجا که معمولاً در عکاسی از اسب‌ها کمتر سراغ عکس‌های اکشن می‌روم، این بار تصمیم گرفتم چیز متفاوتی را تجربه کنم. فریسو، نریان فریژین هفت ساله مهربان و فوق‌العاده‌ای است که روح و قدرت الهام‌بخش اسب‌ها را به خوبی نمایان می‌کند. با وجود آرامش ذاتی‌اش، انرژی و ظرافت شگفت‌انگیزی از خود نشان داد و احساسات قدرتمندی به این لحظه بخشید. برای حفظ ایمنی، فریسو کاملاً آزاد نبود و با طناب بلندی می‌دوید که بعدا در ویرایش حذف شد.

اسب

فینالیست (دنیس اشتراوخ): عکس، هلال، اسب عرب دوست‌داشتنی را در چمنزار کوهستانی در جنوب آلمان نشان می‌دهد. آن شب بسیار خوش‌شانس بودیم و شاهد غروب آفتابی زیبا با رنگ‌های شگفت‌انگیز در آسمان بودیم. فینالیست شدن برای من ارزش بسیاری دارد، چرا که اولین بار بود در این رقابت شرکت می‌کردم و هرگز انتظار چنین نتیجه درخشانی را نداشتم.

عکاسی از اسب‌ها

فینالیست (سامانتا داون ابلینگ): این عکس اسب اخته نژاد PRE (اسب اصیل اسپانیایی) را نشان می‌دهد که پیش از خریداری و بازپروری توسط مشتری‌ام، دوران سختی را گذرانده بود. عکس در اوایل ژوئن ۲۰۲۴ گرفته شد. جلسه را با چند پرتره آغاز کردم، اما او مدام گردنش را به سمت صاحبش می‌چرخاند. من مخفیانه وارد انبار شدم تا از زاویه‌ای دیگر عکاسی کنم. در لحظه‌ای تاثیرگذار، سرش را روی دست مشتری‌ام گذاشت؛ صحنه‌ای رویایی و باورنکردنی! با توجه به گذشته‌اش، معتقد بودم او شایسته یک جلسه عکاسی ویژه است تا هم زیبایی‌اش و هم روح لطیف درونش به تصویر کشیده شود و شخصیت فوق‌العاده‌ای که پیدا کرده، گرامی داشته شود. او عالی عمل کرد و ارتباط خوبی با من برقرار کرد.

عکاسی از اسب‌ها

• Like
  • موضوع نویسنده

بخش حیوانات خانگی و انسان‌ها

فینالیست (ناتالی گنبرگ): این عکس دخترم در دومین سالگرد تولدش و سگ پیرم کنای است. هدفم ثبت تصویری بود که دوستی عمیقشان و مفهوم «بهترین دوست انسان» را نشان دهد؛ خاطره‌ای ماندگار از رابطه فوق‌العاده‌شان. کنای سگی بود که در نوجوانی به سرپرستی گرفتم و بهترین دوست و همراه من شد. از روز اول ورود دخترم، کنای عاشق او شد. رابطه‌شان بی‌نظیر بود؛ کنارش می‌خوابید، با او بازی می‌کرد و همه‌جا همراهش بود. این عکس برایم بسیار باارزش است، زیرا آخرین تصویر مشترکشان محسوب می‌شود. متاسفانه کنای دو روز بعد به شدت بیمار شد و پس از ۱۱ سال دوستی وفادارانه، مجبور شدیم او را برای همیشه بخوابانیم (اتانازی).

فینالیست (ربکا سابوریو): پس از کارگاه شاترهوند (Shutterhound)، جمله کیلی در ذهنم ماند: «باید به جایی برویم که کسی نمی‌رود». به همین دلیل به ساحل رفتم و اولین پروژه شخصی‌ام را آغاز کردم. دالی یکی از سگ‌هایی بود که در همان جلسه اول مرا شگفت‌زده کرد. پیوند میان او و صاحبش فراتر از تصور است و این تصویر به خوبی گویای آن است.

فینالیست (جینجر ویک): نام این اثر را «سلام بر ماه» گذاشته‌ام. سال گذشته پس از ارسال یک سیلوئت مشابه یوگای سگ به IPPA، بازخوردی مبنی بر ساده‌سازی صحنه و توجه بیشتر به جزئیات دریافت کردم. با الهام از این توصیه، امسال با یک انسان و سگ دیگر که روزانه برای تقویت پیوندشان تلاش می‌کنند، این مفهوم را بازآفرینی کردم. پس از دو بار عکاسی در مکان‌های مختلف، فکر می‌کنم بالاخره به فرمول موفقیت‌آمیز دست یافتیم!

عکاسی یوگا

• Like
  • موضوع نویسنده

بخش پرتره

فینالیست (هایدی آدلر): در حال عکاسی از سگ بودم که ناگهان گربه روی کُنده پرید و وارد کادر شد (فتوبامب کرد)، سپس کنار بهترین دوستش آرام گرفت و من موفق شدم این لحظه را ثبت کنم. این دو رابطه بسیار شیرینی دارند و امیدوارم تصویرم بازتاب‌دهنده آن باشد.

فینالیست (دنیسا آلبانیووا): این پرتره اسرارآمیز، که در میان صخره‌های بازالتی جمهوری چک گرفته شده، فضایی شبیه به دنیای «ارباب حلقه‌ها» و سرزمین تاریک موردور را تداعی می‌کند. این سگ چوپان سفید سوئیسی، نمادی از روح سفید، جادوگر سپید، محافظ و امید جاودان است.

عکاسی از حیوان‌ها

فینالیست (اما پوپ): تصویر «گل کنجکاو» می‌خواهد زیبایی و طبیعت جذاب یکی از بدفهمیده‌ترین حیوانات خانگی جهان را به نمایش بگذارد. سوژه، موش صحرایی نجات‌یافته‌ای به نام باتنز است که روی یک گلدان، طبیعت کنجکاو خود را به زیبایی نشان می‌دهد. موش‌ها اغلب با پیش‌داوری مواجه می‌شوند؛ امیدوارم این تصویر باعث شود مخاطبان نگاه متفاوتی به آن‌ها داشته باشند. قرار گرفتن این عکس در میان ۱۰ فینالیست بخش پرتره برایم بسیار ارزشمند است و خوشحالم که باتنز کوچک فرصتی برای دیده شدن پیدا کرده است.

برندگان و فینالیست‌های مسابقه عکاسی حیوانات خانگی ۲۰۲۴ با به تصویر کشیدن لحظات شگفت‌انگیزی از حیوانات خانگی خود در موقعیت‌های مختلف، خنده را به لب همه ما آورده‌اند. شما از دیدن کدام تصویر بیشتر لذت بردید؟

• Like
عقب
بالا