Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
یادداشت: This feature may not be available in some browsers.
انجمن ناولز
✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦
اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار!
.
اگر برای شکرگزاری وقت صرف نکنی، هرگز نعمت بیشتری نخواهی داشت و تمامی نعماتی را هم که داری از دست خواهی داد !!
وعده معجزه که با شکرگزاری رخ میدهد در این عبارت نهفته است :
اگر شاکر باشی، نعمت بیشتری به تو داده میشود . . .
هوا میتوانست هرچه دلش میخواست باشد: سرد یا گرم، بارانی یا پرباد، برفی یا آفتابی! همهشان خیلی خوب بود. هریک از دیگری بهتر. زیرا زمانی که خوشبختی رو به شکوفایی است، زیباترین روز همیشه همین امروز است...
مقصر دانستن دیگران همیشه خیلی آسان است.
میتوانی تمام عمرت را به مقصر دانستن دنیا بگذرانی؛ اما بِدان مسئولیت تمام موفقیت ها
یا شکست هایت فقط با خودت است..
یک بار از توماس ادیسون سوال شد پس از بیست و پنج هزار بار کوشش بی نتیجه برای ساختن باتری، نسبت به شکست چه احساسی دارد؟!
پاسخ او برای همه ی ما دارای اهمیت است: "شکست؟¿ من ابدا شکست نخوردهام.
حالا بیست و پنج هزار طریقه را میشناسم که نمیتوان باتری ساخت..
هر آنچه وجود دارد، هستی اش حتماً دلیلی دارد.
خرده های نان روی میز ما هستند، نه برای آنکه یادآوری از طعم نان امروز صبح باشند؛ آنجا هستند، چون ما خواسته ایم باشند؛ آنها را پاک نکرده ایم.
همه چیز دلیلی دارد؛ حتّی خردترین جزئیات کلیدی، دارای دلیلی هستند !..¡
حفره های زندگیات همیشگیاند.
تو باید در اطرافش رشد کنی؛ مثل ریشههای درخت که از اطراف بیرون میزنند، باید خودت را
از لا به لای شیارها بیرون بکشی¡..!
از پنجره به پیادهرویِ مملو از جمعیّت نگاه کرد و گفت: میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند، دروغ میگویند، عاشق میشوند، میمیرند!
کمتر لباسی آن بیرون است که درونش "انسان" وجود داشته باشد!!
بهراستی که این دنیا،
یک رختکنِ بزرگ است!!¡
وقتی به آنچه در تملک ما نیست مینگریم، ممکن است به آسانی این فکر به ذهن ما خطور کند که: چه میشد اگر این مالِ من بود؟ و احساسِ محرومیت میکنیم¡
اما بهتر است به جای این بیاندیشیم که: اگر آن چه دارم از آنِ من نبود، چه میشد¿!