انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار موافقی یا مخالف؟!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Alien
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Alien

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
11/23/24
  • موضوع نویسنده
🦋🦋🦋
نظرتو در مورد سوال قبل بگو و از بعدی بپرس.

تابستون بدترین فصلِ سال هست، موافقی یا مخالف؟!

مخالف
دروغ گفتن همیشه بده، حتی اگه برای نجات کسی باشه! موافقی یا مخالف؟!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Alien
  • موضوع نویسنده
چون بستگی به شرایطش داره. مخالفم
اهمیت دادن زیاد خوب نیست .....؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Natasha
  • موضوع نویسنده
مخالفم.

کسی که بخواد بره داد نمیزنه رفتنشو؟

• Like
هم موافقم هم نه

تا چیزیو تجربه نکنی سختیشو نمیفهمی

مخالفم

اگه رمان کلیشه باشه قلمش قوی باشه ارزش داره؟
قبول دارم اینو
یه قلم قوی و خوب، بدترین کلیشه هارو به یه صورت جذاب ویا فانی بازگو میکنه که نه تنها دلتو نمیزنه بلکه علاقمندت میکنه به خوندن ادامه داستان با وجود اینکه قابل پیشبینیه
وبرعکس یه داستان پرمحتوا و جذاب که راوی یا نویسنده بدی داره کیفت کارو در حد یه داستان کلیشه ای با یه نویسنده بد پایین میاره

مادربزرگا میگن
باهمه مهربون باش، هیچکس از مهربونی ضرر نکرده
بنظرت این درسته یا نه

نه خیرم اگه مهربون باشی با کسی جنبه نداره بهت نمی‌گن آدم خوب بهت میگن یه آدم ساده‌لوح و احمق مهربونی خوبه اما برای کسی که ارزشش رو داره و جبرانش می‌کنه

آدم خوشبین فقط خودش رو فریب می‌ده هیچی درست نمیشه ؟

هیچی درست هم نشه اون تایم رو شاد زندگی کرده ، روحیه قوی ذهن و بدن و زندگی رو با خودش میکشونه

جمله ای که گفتم بعد ویرگول؟

• Like
هیچی درست هم نشه اون تایم رو شاد زندگی کرده ، روحیه قوی ذهن و بدن و زندگی رو با خودش میکشونه

جمله ای که گفتم بعد ویرگول؟
لزوما نه بستگی به زمانو مکانش داره
و نباید به صورت مداوم باشه این قوی بودنیه
همه چی با قوی بودنه درست نمیشه،یجورایی باعث فرسودگی آدم میشه
یه جاهایی بهتره قوی نباشی و در لحظه زار بزنی و زندگیو یه مدت رها کنی

همین
"یه جاهایی بهتره قوی نباشی و در لحظه زار بزنی و زندگیو یه مدت رها کنی"

لزوما نه بستگی به زمانو مکانش داره
و نباید به صورت مداوم باشه این قوی بودنیه
همه چی با قوی بودنه درست نمیشه،یجورایی باعث فرسودگی آدم میشه
یه جاهایی بهتره قوی نباشی و در لحظه زار بزنی و زندگیو یه مدت رها کنی

همین
"یه جاهایی بهتره قوی نباشی و در لحظه زار بزنی و زندگیو یه مدت رها کنی"
اره خیلی پیش میاد
اینکه با اینکه عاشق نشدین اما باز دیگه هیچ وقت عشق اول کسی نمیشیم؟

• Like
اره خیلی پیش میاد
اینکه با اینکه عاشق نشدین اما باز دیگه هیچ وقت عشق اول کسی نمیشیم؟
نمیدونم
عشق اول یچیز پاک و کودکانست بنظر من و تو این سن دیگه فک نکنم همچین چیزی پیش میاد
ولی ممکنه عشق اول کسی یا شایدم کسانی باشیم

با عشق تو نگاه اول موافقی یانه

• Like
نمیدونم
عشق اول یچیز پاک و کودکانست بنظر من و تو این سن دیگه فک نکنم همچین چیزی پیش میاد
ولی ممکنه عشق اول کسی یا شایدم کسانی باشیم

با عشق تو نگاه اول موافقی یانه
کلا عشق رو به اون شدت ک همیشه نشون میدن قبول ندارم چون بنظرم وقتی آدمارو نمیفهمیم عاشقشون میشیم بعد میبینیم این اون چیزی ک تصور میکردیم نبوده و یه توهم بیشتر نبوده

اینکه اکثر سریالای ایرانی الان خیلی ارزش نگاه کردن دارن؟

کلا عشق رو به اون شدت ک همیشه نشون میدن قبول ندارم چون بنظرم وقتی آدمارو نمیفهمیم عاشقشون میشیم بعد میبینیم این اون چیزی ک تصور میکردیم نبوده و یه توهم بیشتر نبوده

اینکه اکثر سریالای ایرانی الان خیلی ارزش نگاه کردن دارن؟
من دلم پره خودت خواستی
نه خیر نه تنها بهتر نشدن بلکه بدتر شدن چون بیشتر از فیلم های ترکی آبکی الهام گرفتن الهام گرفتن بد نیست ولی از یک اثر خوب الهام بگیری مثل زخم کاری که از
نمایشنامه‌های شکسپیر هست. هرچی میشه میگن به خاطر محدودیت های صدا سیما نمی‌تونیم فیلم درست حسابی بسازیم مگه دوتا ماچ بغل قراره به اون بازیگری که با پول پارتی اومده جلو استعداد ببخشه یا یا قلم اون نویسنده ای که هنوز در سطح الفبا هست رو قوی تر کنه.(توی فیلم ایرانی معروف دیدیم که نویسنده هنوز نمی‌دونست فرق دانشگاه ازاد با پیام‌نور چیه)
فیلمای قدیمی مهران مدیری مثل مرد هزار چهره و شب های برره خیلی بهتر از فیلمای نمایش خانگی هست.
واقعاً تعلیقی که توی سریال مردان انجلس با اون کیفیت پایین به بازیگرا به جای شمشیر سیخ کباب داده بودن تا بجنگن خیلی بیشتر از تعلیق فیلمای الان هست.
من رو ول کنید تا صبح می‌تونم غر بزنم پس اینجا تموم میکنم

چه کتابی خوندی که روت تاثیر مثبتی داره

• Like
من دلم پره خودت خواستی
نه خیر نه تنها بهتر نشدن بلکه بدتر شدن چون بیشتر از فیلم های ترکی آبکی الهام گرفتن الهام گرفتن بد نیست ولی از یک اثر خوب الهام بگیری مثل زخم کاری که از
نمایشنامه‌های شکسپیر هست. هرچی میشه میگن به خاطر محدودیت های صدا سیما نمی‌تونیم فیلم درست حسابی بسازیم مگه دوتا ماچ بغل قراره به اون بازیگری که با پول پارتی اومده جلو استعداد ببخشه یا یا قلم اون نویسنده ای که هنوز در سطح الفبا هست رو قوی تر کنه.(توی فیلم ایرانی معروف دیدیم که نویسنده هنوز نمی‌دونست فرق دانشگاه ازاد با پیام‌نور چیه)
فیلمای قدیمی مهران مدیری مثل مرد هزار چهره و شب های برره خیلی بهتر از فیلمای نمایش خانگی هست.
واقعاً تعلیقی که توی سریال مردان انجلس با اون کیفیت پایین به بازیگرا به جای شمشیر سیخ کباب داده بودن تا بجنگن خیلی بیشتر از تعلیق فیلمای الان هست.
من رو ول کنید تا صبح می‌تونم غر بزنم پس اینجا تموم میکنم

چه کتابی خوندی که روت تاثیر مثبتی داره
منظورم به سریالای جدید مثل سووشون تاسیان و... ک جدید هستن بود
سوال جواب نیست موافق یا مخالف یاید بپرسی
خب بعدی موافقی که بدترین فصل، فصل تابستونه؟

100% موافقم

رتبه ی بدترین ماه تحصیلی به خرداد و تیر میرسه؟!

مودی ترین و سختترین تو درک کردن پس خیر

فوتبال جذابترین ورزشه

• Get lost
عقب
بالا