✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .
ثبتنام!تو جای درستش و برا ادم درستش خوبهچون بستگی به شرایطش داره. مخالفم
اهمیت دادن زیاد خوب نیست .....؟
موافقممخالفم.
کسی که بخواد بره داد نمیزنه رفتنشو؟
مخالفمهم موافقم هم نه
تا چیزیو تجربه نکنی سختیشو نمیفهمی
قبول دارم اینو
لزوما نه بستگی به زمانو مکانش دارههیچی درست هم نشه اون تایم رو شاد زندگی کرده ، روحیه قوی ذهن و بدن و زندگی رو با خودش میکشونه
جمله ای که گفتم بعد ویرگول؟
اره خیلی پیش میادلزوما نه بستگی به زمانو مکانش داره
و نباید به صورت مداوم باشه این قوی بودنیه
همه چی با قوی بودنه درست نمیشه،یجورایی باعث فرسودگی آدم میشه
یه جاهایی بهتره قوی نباشی و در لحظه زار بزنی و زندگیو یه مدت رها کنی
همین
"یه جاهایی بهتره قوی نباشی و در لحظه زار بزنی و زندگیو یه مدت رها کنی"
نمیدونماره خیلی پیش میاد
اینکه با اینکه عاشق نشدین اما باز دیگه هیچ وقت عشق اول کسی نمیشیم؟
کلا عشق رو به اون شدت ک همیشه نشون میدن قبول ندارم چون بنظرم وقتی آدمارو نمیفهمیم عاشقشون میشیم بعد میبینیم این اون چیزی ک تصور میکردیم نبوده و یه توهم بیشتر نبودهنمیدونم
عشق اول یچیز پاک و کودکانست بنظر من و تو این سن دیگه فک نکنم همچین چیزی پیش میاد
ولی ممکنه عشق اول کسی یا شایدم کسانی باشیم
با عشق تو نگاه اول موافقی یانه
من دلم پره خودت خواستیکلا عشق رو به اون شدت ک همیشه نشون میدن قبول ندارم چون بنظرم وقتی آدمارو نمیفهمیم عاشقشون میشیم بعد میبینیم این اون چیزی ک تصور میکردیم نبوده و یه توهم بیشتر نبوده
اینکه اکثر سریالای ایرانی الان خیلی ارزش نگاه کردن دارن؟
منظورم به سریالای جدید مثل سووشون تاسیان و... ک جدید هستن بودمن دلم پره خودت خواستی
نه خیر نه تنها بهتر نشدن بلکه بدتر شدن چون بیشتر از فیلم های ترکی آبکی الهام گرفتن الهام گرفتن بد نیست ولی از یک اثر خوب الهام بگیری مثل زخم کاری که از
نمایشنامههای شکسپیر هست. هرچی میشه میگن به خاطر محدودیت های صدا سیما نمیتونیم فیلم درست حسابی بسازیم مگه دوتا ماچ بغل قراره به اون بازیگری که با پول پارتی اومده جلو استعداد ببخشه یا یا قلم اون نویسنده ای که هنوز در سطح الفبا هست رو قوی تر کنه.(توی فیلم ایرانی معروف دیدیم که نویسنده هنوز نمیدونست فرق دانشگاه ازاد با پیامنور چیه)
فیلمای قدیمی مهران مدیری مثل مرد هزار چهره و شب های برره خیلی بهتر از فیلمای نمایش خانگی هست.
واقعاً تعلیقی که توی سریال مردان انجلس با اون کیفیت پایین به بازیگرا به جای شمشیر سیخ کباب داده بودن تا بجنگن خیلی بیشتر از تعلیق فیلمای الان هست.
من رو ول کنید تا صبح میتونم غر بزنم پس اینجا تموم میکنم
چه کتابی خوندی که روت تاثیر مثبتی داره
موافقم100% موافقم
رتبه ی بدترین ماه تحصیلی به خرداد و تیر میرسه؟!