✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .
ثبتنام!من این دوتا پیام باهاتون صحبت کردم استثنائم , من اصلا کیوت نیستم؛ مرد اصلا معنی نداره کیوت ؛ باید زوموخت باشههرکیم که باهام حرف میزنه هم کیوته
نه دیگ تموم شد رفت...کیوت شدی الان..من این دوتا پیام باهاتون صحبت کردم استثنائم , من اصلا کیوت نیستم؛ مرد اصلا معنی نداره کیوت ؛ باید زوموخت باشه![]()
شما و من کیوت نیستیم دیگه؛ حقیقت تلخ را سر بکش و خود را رها =))نه دیگ تموم شد رفت...کیوت شدی الان..
باید بهت بگیم کیوتچه![]()
هستیم صوبت نکن آقای محترمشما و من کیوت نیستیم دیگه؛ حقیقت تلخ را سر بکش و خود را رها =))
اصلا ؛ من که با این همه پشم زیر بار این کلمه نخواهم رفتهستیم صوبت نکن آقای محترم
دست شما نیست کهاصلا ؛ من که با این همه پشم زیر بار این کلمه نخواهم رفت
معلومه که هست :)دست شما نیست که
تو ذهن خودت اینطوری فکر کن کیوت بچهمعلومه که هست :)
دیگه چیزیکه حضورن و واقعا هست ؛ دیگه مجازی نمیشه اثباتش رسوند که نیستم ؛)تو ذهن خودت اینطوری فکر کن کیوت بچه![]()
مستر کیوتچهدیگه چیزیکه حضورن و واقعا هست ؛ دیگه مجازی نمیشه اثباتش رسوند که نیستم ؛)
![]()
شما خودت کیوت حساب نمیشی چه برسه به منمستر کیوتچه
من؟ نه والا من داداشیمشما خودت کیوت حساب نمیشی چه برسه به من![]()
آره باو گفتم کیوت نیستیمن؟ نه والا من داداشیم
ولی شما کیوتی
آخر میشم یا نمیشم؟آره باو گفتم کیوت نیستی
اصلا و ابدا ؛؛ شمارو بر اساس و مبنای جامعه کیوت حساب نمیشی وگرنه در برابر زمخت بودن من شما اصن کیوت حساب میشی![]()
در کل نمیشی ولی دربرابر زمختی من شاید بشیآخر میشم یا نمیشم؟
تو که زمخت نیستی کیوتچه...تهش بوجی بوجی باشی![]()
شیید بیشی...در کل نمیشی ولی دربرابر زمختی من شاید بشی
دیگه چیزیه که هستم ؛ دوس پسر شما شاید اونجوری باشن![]()
6 روز خوابیدی؟؟؟ چجوری؟؟:|! : )اره ۶ روز
ی جورایی بیهوشی و خستگی زیاد و فشار عصبی باعثش شد و خب خوب بود به نظرم6 روز خوابیدی؟؟؟ چجوری؟؟:|! : )