انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار ツحاضری کاری که نفر قبل میگه رو انجام بدی؟ ツ

آره 🤌یه مدت اینقد کلم برو کلی و هویج و تخم مرغ آب پز تو مصرف روزانه داشتم الان اسمشون میاد حالم بد میشه مخصوصا تخم مرغ ک اصلا نمیتونم بخورم

میتونی یه هفته فقط سبزیجات مصرف کنی ؟
سختمه ولی برا به چالش کشیدن خودم اره

همین سوال

من کل عمرم سبزیجات میخورم ی هفته هم روش🤣اگ گوشت مرغو گاهی وقتا میخورم فاکتور بگیریم میشم کلا گیاه خوار:/

حاضری با فامیل کلا قط ارتباط کنی

من کل عمرم سبزیجات میخورم ی هفته هم روش🤣اگ گوشت مرغو گاهی وقتا میخورم فاکتور بگیریم میشم کلا گیاه خوار:/

حاضری با فامیل کلا قط ارتباط کنی
ادمای رومخ توشون زیاده هاا ولی ادم خوبای فامیلمون بیشترن.. قطع ارتباطو نیستم ولی فاصله گرفتن از یسریا اره

حاضری براش و وسایل شخصی میکاپتو با یکی مشترک استفاده کنی

اصلا

همین سوال

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Natasha
بامامانم اره ولی بقیه استفاده کنن یا میشورم یا میندازم بره

حاضری برا ادمی وقت بذاری که اولیت اولش نیستی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: -zahra.s-
بستگی داره دیگه ؛ اگر رفاقت معمولی و دوستی باشه آره بالاخره زمان آدمی محدوده نمیشه برای کل آدم هایی که تو زندگیش هستن وقت بزاره و همه در اولویت اول یه نفر باشن ولی اگر بحث خاص بودن و آشناییت در جهات دیگه باشه طبیعتا باید اولویت اول هم باشن............

همی سوال

بستگی داره دیگه ؛ اگر رفاقت معمولی و دوستی باشه آره بالاخره زمان آدمی محدوده نمیشه برای کل آدم هایی که تو زندگیش هستن وقت بزاره و همه در اولویت اول یه نفر باشن ولی اگر بحث خاص بودن و آشناییت در جهات دیگه باشه طبیعتا باید اولویت اول هم باشن............

همی سوال
نه حتی توی دوستامم نگاه میکنم ببینم اون ارزشی ک طرف برا من داره رو برا اونم دارم یا نه اگر ندارم اولویت اصلا نمیزارم، یه دوستی ساده
مسافرت با فامیل؟

• Like
نه حتی توی دوستامم نگاه میکنم ببینم اون ارزشی ک طرف برا من داره رو برا اونم دارم یا نه اگر ندارم اولویت اصلا نمیزارم، یه دوستی ساده
مسافرت با فامیل؟
مسافرت
حاضری یک سال شکلاتو حذف کنی

خسته باشم اره

ورزش منظم داشته باشی؟

• Like
خسته باشم اره

ورزش منظم داشته باشی؟
حاظرم تو برناممه
ولی هرسال به سال دیگه منتقل میشه🤦🏻‍♀️

حاظری با کسی بمونی که برات ارزش قائل نیست