انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

مناسبت 《♡مادرانه ♡》

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soltanisoltani is verified member.

درجه دار بازنشسته
درجه دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
9/8/24
  • موضوع نویسنده
{به نام جان بی‌جان‌ها}

■میلاد با سعادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) و روز زن را صمیمانه به تمامی کاربران و همراهان گرامی انجمن ناولز تبریک عرض میکنیم و آرزو داریم همواره زیر سایه ی مادران ارجمندتان روزگار به کام و عمرشان طولانی باشد♡

images (1).webp

امروز دوم دی ماه سال ۱۴۰۳ و یکی از مهم ترین روز های تقویم ایرانیه.
امروز رو کنار گذاشتیم تا به طور خاص و تمام و کمال بودن مادرهامون رو جشن بگیریم؛ تا بیشتر از هر روز دیگه ای بهشون عشق عمیقمون رو یاداوری کنیم.
تو فرهنگ ما کلمه مادر توی زندگی ها پررنگ تر از هر جای دیگه ی دنیاعه... آخه فقط مادرای ما هستن که چادر گلگلی سر می‌کنن، فقط مادرای ما هستن که بوی قرمه سبزیشون تا سر کوچه میپیچه؛ فقط مادرای ما هستن که تو دمپایی پرت کردن اسطوره‌ان... که همه دردامونو با چای نبات درمان می‌کنن‌.
فقط مادرای ما با هر بار شنیدن جمله ی "دوستت دارم" یاوادری میکنن که "اگه دوستم داشتی به حرفم گوش میکردی"
فقط مادرای ما میتونن بگن اگه من بیام پیداش کنم پدرتو در میارم!
فقط مادرای من و شما حاضرن تیکه بهتر گوشت غذا رو برای بچه‌‌شون بذارن (ترجیحا پسرشون)
فقط مادرای ما با هر تب و لرز تا صبح بالا سرمون بیدار موندن.
توی هر مرور ساده ای از خاطرات بچگی مهم ترین نقش میرسه به مادرم.
- مشقاتو نوشتی؟
- برات لقمه گذاشتم تو کیفت
- بخواب خوابت میبره.
- ۱۹ شدی؟...آها اون وقت کی تو کلاستون بیست شد؟
- از بس که سرت تو گوشیه!
- غذاتو خوردی خوشمزه بود؟ اصلا فهمیدی توش روغن دنبه داشت؟!
- اگه تا ساعت ۱۰ خونه نباشی بابات جفتمونو میکشه
- اصلا از این رفیقات خوشم نمیاد
- شاید همه بخوان برن بیوفتن تو چاه توام باید بری؟

خلاصش کنم؛ نبودنش میشه بزرگ ترین خلا زندگی و عمیق ترین حفره قلب یه بچه ایرانی... خدا هیچ مادری رو از بچش نگیره!

هر خاطره ای از مادراتون دارید یا هر نکته ای که دوست دارید با ما به اشتراک بذارید رو توی همین تاپیک می تونید ارسال کنید ضمنا اگر عکسی در کنارشون دارید یا هدیه روز مادرتون رو آماده کردید ما رو از دیدنشون محروم نکنید.

{به نام جان بی‌جان‌ها}

■میلاد با سعادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) و روز زن را صمیمانه به تمامی کاربران و همراهان گرامی انجمن ناولز تبریک عرض میکنیم و آرزو داریم همواره زیر سایه ی مادران ارجمندتان روزگار به کام و عمرشان طولانی باشد♡

مشاهده فایل‌پیوست 2494

امروز دوم دی ماه سال ۱۴۰۳ و یکی از مهم ترین روز های تقویم ایرانیه.
امروز رو کنار گذاشتیم تا به طور خاص و تمام و کمال بودن مادرهامون رو جشن بگیریم؛ تا بیشتر از هر روز دیگه ای بهشون عشق عمیقمون رو یاداوری کنیم.
تو فرهنگ ما کلمه مادر توی زندگی ها پررنگ تر از هر جای دیگه ی دنیاعه... آخه فقط مادرای ما هستن که چادر گلگلی سر می‌کنن، فقط مادرای ما هستن که بوی قرمه سبزیشون تا سر کوچه میپیچه؛ فقط مادرای ما هستن که تو دمپایی پرت کردن اسطوره‌ان... که همه دردامونو با چای نبات درمان می‌کنن‌.
فقط مادرای ما با هر بار شنیدن جمله ی "دوستت دارم" یاوادری میکنن که "اگه دوستم داشتی به حرفم گوش میکردی"
فقط مادرای ما میتونن بگن اگه من بیام پیداش کنم پدرتو در میارم!
فقط مادرای من و شما حاضرن تیکه بهتر گوشت غذا رو برای بچه‌‌شون بذارن (ترجیحا پسرشون)
فقط مادرای ما با هر تب و لرز تا صبح بالا سرمون بیدار موندن.
توی هر مرور ساده ای از خاطرات بچگی مهم ترین نقش میرسه به مادرم.
- مشقاتو نوشتی؟
- برات لقمه گذاشتم تو کیفت
- بخواب خوابت میبره.
- ۱۹ شدی؟...آها اون وقت کی تو کلاستون بیست شد؟
- از بس که سرت تو گوشیه!
- غذاتو خوردی خوشمزه بود؟ اصلا فهمیدی توش روغن دنبه داشت؟!
- اگه تا ساعت ۱۰ خونه نباشی بابات جفتمونو میکشه
- اصلا از این رفیقات خوشم نمیاد
- شاید همه بخوان برن بیوفتن تو چاه توام باید بری؟

خلاصش کنم؛ نبودنش میشه بزرگ ترین خلا زندگی و عمیق ترین حفره قلب یه بچه ایرانی... خدا هیچ مادری رو از بچش نگیره!

هر خاطره ای از مادراتون دارید یا هر نکته ای که دوست دارید با ما به اشتراک بذارید رو توی همین تاپیک می تونید ارسال کنید ضمنا اگر عکسی در کنارشون دارید یا هدیه روز مادرتون رو آماده کردید ما رو از دیدنشون محروم نکنید.

به همه‌ی مادرا و زنای کشورمون تبریک میگم ❤️
+
متن واقعا عالی بود...
خسته نباشید 🌱

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا