انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

تولد ◇{نگینایی که از زیبایی برق میزد}◇

soltanisoltani is verified member.

درجه دار بازنشسته
درجه دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
9/8/24
  • موضوع نویسنده

~به نام جــــــــان بی جــــــان‌ها~

🕯🕯:🕯
امروز ۱۸ بهمن ماه روز تولد مالک این انجمن و دوست خیلی خیلی عزیز یه تعداد زیادی از شماست ازتون توقع دارم برای نگینای نازم سنگ تموم بذارید♡
سال ۱۳۸۰ یه همچین روزی یه دختر کاملا منحصر به فرد متولد شد که قسمت شد الان در کنار ما باشه؛ از چند سال پیش تا همین امروز حضورش کنار ما انقد دلنشین و پر از حس خوب بوده که هم من هم بقیه اعضای کادر بیشتر از هر رفیق دیگه ای دوستش داریم و برامون خندون بودن لبش برای همیشه مهمه‌.
کسی نیست که یک بار باهاش هم صحبت شده باشه و جذب شخصیت قشنگ و گرمش نشده باشه از جدید ترین اعضای اینجا تا قدیمی ترین ها ازش محبت و عشق گرفتن و خواهند گرفت. از طرف همه بچه های ناولزی تولد نگینای عزیز رو تبریک میگم

images (5).webp

مدیر انجمن ما از بیرون یه خانم وکیل متشخص با وقار و زیبا تشریف دارن ولی ماها میدونیم یه دختر بچه ناز لجباز یه دنده به شدت مهربون و کیوت اون پشت قایم شده که خوشبختانه یا متاسفانه نازش پیش همه خریدار داره

dx5p80lo4xz41.webp

نگیناجان من و همه بچه های انجمن برات آرزوی سلامتی و تندرستی و یه زندگی شاد آروم کنار خانواده گلت به علاوه موفقیتای پشت سر هم و رسیدن به جایگاه شغلی و اجتماعیی که دوست داری و پول فراوون و همونطور که همیشه به خودتم گفتم یه شوهر جراح خوشتیپ و پولدار و جنتلمن رو داریم همه‌ش رو هم باهم از خدا برات می خوایم.

اینا هم تقدیم شما انشالله که یه لبخند کوچیک هم که شده رو لبت بیاره

از طرف آقا سجاد گل:

می توان هر چیزی را تولد نامید

مثله تولد یک ستاره و شروع نور افشانی

مثله تولد یک شکوفه و دادن زیبایی به درخت

مثله تولد یک پروانه و پرواز بر گلها

مثله تولد یک صدا، صدایی که دوباره خدا را بخواند

مثله تولد یک امید در دل دنیایی از ناامیدی

مثله تولد یک فوق انسان

که برای خانواده اش مثله یک ستاره ، یک شکوفه یک پروانه یک صدای خدایی و مثله یک امید باشد

بهمن ماهی عزیز تولدت مبارک

از طرف ماهور جان:
نگینِ عزیزم🍃
برات رویاهایی آرزو می‌کنم تموم نشدنی
و آرزوهای پُر شور
که از میونشون چندتایی برآورده شه.
برات شوق آرزو می‌کنم. آرامش آرزو می‌کنم.
برات آرزو می‌کنم دووم بیاری در رکود و بی‌تفاوتی روزگار..
به اوج رسیدن و در اوج موندن رو برات آرزو می‌کنم.
تولدت مُبارک 😘

از طرف من:

میشه هیچ موقع یادت نره اولین نفری که به تو گفت نگینا من بودم؟ میشه یادت نره اون رفاقت کودکانه و بی شیله پیله‌ت رو با یه بچه ۱۷ ساله که میشد از صبح تا شب باهاش چرت و پرت گفت و به مسخره بازیاش خندید؟ یا مثلا یادت بره این آخریا رو
من به تو یه عالمه معذرت خواهی بدهکارم
بابت نبودنای طولانی وقتایی که باید میبودم بابت همیشه درگیر بودنم بابت وقت نذاشتن، بدخلقیای وقت و بی وقت مشکلاتی که همیشه بار فکریش رو بدون ملاحظه یهویی به تو منتقل کردم یا برای بدفاز شدنای مکرر و دائمی.
ولی من واقعا می خوام بدونی پشت همه این باگا و اذیتا شما برای من حکم فلواکستینو داری
یه گوشه امن و پر از انرژی مثبت که همه فکرای منفی رو ازم میگیره به جاش یه عالمه محبت میذاره.
تولدت مبارک نگینای نازم امسالم نشد اونجوری که دوست داشتم بشه ولی بپذیر ازم♡
مو ح ح ح ح

نگین عزیزم
تولدتو دوباره تبریک میگم
و برات آرزوی خوشبختی‌، حال خوب و ایام بهاری و سبز دارم دختر قشنگ اقیانوس!

a55ad6197239f616b6c9974a2372ade1.webp

من خواب موندم😑😂
خب به قدری من سم ازت تو ارشیوم دارم که نیاز نیست عکس رو کنم... آبروتو خریدم
یه عکس ازت هست
f6d71d962d3a920c11b5c4df2d488752b8ce3a52_1666677101.webp

این تویی... چون انسان رو هدف‌هایی که براشون تلاش میکنه تشکیل میده... توی این یه سال من از نزدیک دیدم چقدر جنگیدی برای هدفات برای موفقیتت
سخته میدونم ولی از قشنگ‌ترین حسا رسیدن به چیزیه که براش تلاش کردی
یه سال دیگه گذشت... تو رفیق‌ترین رفیقی بودی که کنارم موند از بدو تولد... سخته با من ساختن سخته ولی تو با همه خوب‌و بد ساختی
ببین من برای تو خودخواهم، من لبخندتو برای خودم می‌خوام، غمتو پیش خودم می‌خوام، خوشحالیتو پیش خودم می‌خوام، گریه کردنتو پیش خودم می‌خوام، دیوونه بازیات فقط پیش من باشه... من سر تو خیلی خودخواهم چون تو منی... امتداد منی تو یه تن دیگه
تولدت مبارک شنقلم🍰

تولدت پر تکرااااار باشه قشنگ قز🫂🫀✨
لبت همیشه خندون 🌈🤍
دلت همیشه شاد باشه دخترِ مهربون ❤️‍🔥🦋✨

شادترین سال زندگیتو زندگی کنی عزیزم ✨

تولدت مبارک نگینِ عزیزممم😍🥳
برسی به آرزوهای قشنگت خانوم وکیل شدنتو ببینمممم😍🥰
حال دلت خوب و لبات همیشه پر خنده باشه عزیزم❤️
💋

دختر قشنگ زمستون
سفیدی برف ارث زمستون برای زندگیت باشه
سردیش برسه به دردات و همه دردات رو حبس کنه
هوای پاکش هوای قله ارزوهات باشه
سرسبزی درخت کاجش بشه استقامت و قشنگی تلاشت
با آرزوی قشنگترین اتفاق‌ها، تولدت مبارک.

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: NEGIN
همه چیز زیباست
زندگی زیباتر
دنیا زیباتر
رنگ ها زیباتر
عشق زیباتر
ما همه خوشحالیم
چون خدا تو را به جهان بخشیده است

حال دلت همیشه خوش
تولدت مبارک❤️

• Love