- تاریخ ثبتنام
- 8/9/24
- نوشتهها
- 1,744
- موضوع نویسنده

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس خود را برای دیدار حساس و سرنوشتساز برابر سپاهان آماده میکند و خبرنگاران ساعت ۱۸:۴۵ انتظار حضور اسماعیل کارتال را میکشیدند و سرمربی ترکتبار سرخها که در روزهای اخیر با بیماری دست و پنجه نرم میکرد درحالیکه شرایط بهتری پیدا کرده بود به همراه مترجم خود در سالن کنفرانس هتل المپیک حاضر شد تا پاسخگوی اصحاب رسانه باشد. کارتال به حالتی مصمم میگوید که میخواهند جایگاه سپاهان را تصاحب کنند.
*صحبتهای ابتدایی
در هفته گذشته من و یکی از کمکهایم نتوانستم به علت بیماری سر تمرین حاضر بشویم. در این چند هفته ویروسی آمد که درگیرش بودیم. یعنی یک ماه و نیم است خودم، بازیکنانم و کادرم درگیر بودیم. خداراشکر از دیشب تاحالا خیلی حس و وضعیتم خوب است. در این مدت مریضیمان از پزشکان تیم تشکر میکنم که به ما رسیدگی کردند. ما زمین خوبی در اختیار داریم و تمرینات خوبی انجام دادیم. از همه کسانی که در تهیه زمین همکاری کردند تشکر میکنم.
*سپاهان تیم خوبی دارد
در رابطه با بازی سپاهان، تیم خوبی هستند و در بازیهای آخرشان خوب جمع و جور شدند. ما بازی آخرمان خارج از تهران بازی خوبی انجام دادیم و با سه امتیاز برگشتیم. فردا در زمین خودمان بازی داریم و سه امتیاز بازی فردا را میخواهیم و میخواهیم سپاهان در جدول پایین ما بیاید. تیم اول جدول یعنی تراکتور هم شاید امتیاز از دست بدهد و شاید ما بالای آنها هم قرار بگیریم. میخواهیم امسال را با بهترین شرایط به پایان برسانیم.
*دوست دارم با پیشکسوتان غذا بخورم
در این مدت کسانی که برای تیم زحمت کشیدند، کاپیتانها و بازیکنان قدیمی پرسپولیس پشتیبان ما بودند و از آنها تشکر میکنم. انشاءالله در یک وقت مناسب میخواهم همدیگر را بهتر بشناسیم و باهم یک غذایی بخوریم. از کادر تیم ملی تشکر میکنم و بابت صعودشان به جام جهانی تبریک میگویم.
*وقتی آمدم ۸ امتیاز عقب بودیم!
در فوتبال همه چیز هست. ما کارهایی که باید انجام بدهیم را انجام دادیم و حاضر هستیم. در دو بازی آخرمان باید قبول داشته باشید که ۲۶ نفر از اعضای تیم ما مریض شدند. یک بازی که سه بر دو باختیم و بازی استقلال خوزستان که مساوی شدیم در شکل تیم ما نبود که اینطور بازی کنیم. اما اگر سالم نباشی کاری از تو برنمیآید. یواش یواش تیم دارد جمع و جور میشود. هفته گذشته هم این را نشان دادیم. فردا هم میدانم خوب بازی میکنیم. نمیتوانیم از قبل پیشبینی کنیم. فردا از دستمان هرچه بربیاید میخواهیم برای بردن انجام بدهیم. فوتبال سه تا نتیجه دارد. ما میخواهیم فردا همه جامعه بزرگ پرسپولیس را خوشحال کنیم. اگر هم نبردیم به خاطر شرایط و امکانات امسالمان است. هیچ روزی یک چیز مثبت نداشتیم. موقعی که آمدیم ۸ امتیاز عقب بودیم. در راه خوبی هستیم و میخواهیم ادامه بدهیم.
*شاید حتی سهمیه لیگ نخبگان را هم از دست بدهید
همه از چیزهای بد و ناامیدی صحبت میکنید (باخنده). من تکرار میکنم فردا برای بردن به زمین میرویم. البته که در فوتبال حرفهای شما درست است. بعضی وقتها خیلی خوب بازی میکنی و نمیتوانی بازی را ببری. بعضی وقتها هم متوسط هستی اما بازی را میبری. فوتبال چنین شلوغیای دارد. اما انشاءالله چیزهایی که شما میگویید نباشد. ما خوب بازی میکنیم و میبریم تا طرفدارانمان را خوشحال کنیم و راهمان را ادامه بدهیم.
*مسائل داوری باعث ناراحتی او شده و تاثیرگذار بوده است.
از روزی که ما آمدیم متاسفانه در بعضی بازیها، از کار داوران رضایت ندارم. دو تا بازی را نمونه میگویم. سه بر دویی که از شمس آذر باختیم بعضی چیزها را متوجه شدم که نمیخواهم اینجا بگویم. مربی تیم حریف را دیدید که باید آنجا دو سه بار اخراج میشد. در همه جای دنیا مربی با چنین کارهایی اخراج میشود اما اینجا نشد. اولین اوتی که انداختند و گل شد را نباید داور قبول میکرد. ما در آن بازی مریض و خسته به بازی ادامه دادیم اما داورها هم باید خوب سوت بزنند و هرچه دیدند را قضاوت کنند. اگر فوتبال ایران بخواهد پیشرفت کند باید درست و با عدالت سوت بزنند. نباید با توجه به موقعیت حریف سوت بزند بلکه با عدالت باید سوت بزنند. بگذارند بازی ادامه پیدا کند و سرعت بگیرد. یعنی در ایران خیلی فوتبال را میخوابانند. در هیچ جای دنیا انقدر بازی را نگه نمیدارند. باید داورها به دروازهبانها بگویند سریعتر بازی را ادامه دهد. اگر بازیکنهای من یا حریف وقت تلف کند باید با کارت زرد جریمه شوند. داوران متوجه میشوند کدام تیم میخواهد فوتبال بازی کند و کدام تیم میخواهد وقت تلف کند. باید به تیمهایی که سرعتشان بالاست کمک شود.
*کارت زرد جنجالی به گندوز در بازی نساجی
در عمرم این همه مسابقه دادم و این همه مسابقه تماشا کردم. از جایگاه تماشاگران نارنجک پرتاب میشود و دست دروازهبان ما میسوزد و نمیتواند بازی را به جریان بیندازد و آقای داور به دروازهبان ما کارت زرد میدهد. داور وسط این صحنه را دید و به گلر ما کارت زرد داد. من نمیتوانم قبول کنم که داور درست و با عدالت سوت زده است. از تیم حریف فشار میآورند و یک حرکاتی انجام میدهند اما میگویند ما فراموش کردیم و ندیدیم بعد بازیکن ما را بیرون میاندازند. این ماجراها متاسفانه در هفتههای اخید همهاش به ضرر ما میشود و این برای فوتبال ایران ضرر دارد. لطفا داورهای ما درست باشند. ما کارمان را انجام بدهیم و آنها هم کارشان را درست انجام بدهند و انتظار دیگری نداریم.
*برگزاری بازی در شرایط ورود آقایان ممنوع!
این را هم متوجه نمیشوم. یک مسابقه مهمی داریم اما فقط خانمها میتوانند بیایند. یعنی دارند ما را جریمه میکنند؟
*انتقاد از قانون محدودیت لیست
ما دو تا بازیکن جوان بازی دادیم و من به عنوان مربی ریسک انجام دادم. روزی که آمدم گفتم من نمیترسم و صحبتی که کنم را فراموش نمیکنم. من کافی است که بازیکن جوان را ببینم و وقتی ایمان پیدا کردم که خوب هستند هر دو را بازی دادم. این جوانها را بازی میدهی و ممکن است اشتباه کنند و ببازی یا خوب بازی کنند و ببری اما باید به آنها اعتماد کنی. اگر به آنها شانس ندهیم پرسپولیس و تیم ایران نمیتواند پیشرفت کند. الان ما دو تا بازیکن جوان بازی میدهیم ولی باید یک بازیکن بزرگسال از لیستمان خارج شود! در همه جای دنیا وقتی بازیکن جوان را بازی میدهی فدراسیون از نظر مالی به تیم جوانان شما کمک مالی میکند. یعنی اگر زمینهای تمرین ضعیف باشد امکانات میدهد و شما میتوانی یکی دو بازیکن بیشتر در تیمت بیاوری اما اینجا برعکس است. من به عنوان یک آدم فوتبالی از فدراسیون میخواهم که قانون را عوض کنند. من دارم دو بازیکن جوان بازی میدهم دیگر چه میخواهید؟ فردا این بازیکنها قرار است تیم ملی بزرگسالان بروند. اگر بخواهی بازیکنان جوان را جریمه کنی همه فقط به بزرگسالها بازی میدهند. ما الان بازیکن جوان بازی دادیم، پاداشمان کو؟ شما ما را جریمه میکنید. لطفا خواهش میکنم فدراسیون یک مقدار در آییننامه دقت کند. من امروز هستم اما شاید فردا نباشم. در اروپا و ترکیه چیزهایی دیدم و میخواهم اینجا هم اتفاقات خوبی بیفتد و جوانها پیشرفت کنند. بازیکنهای جوان دیگرمان را هم هیجانزده میکنیم که برای تیم اصلی رقابت کنند. باشگاههای دیگر هم همین اتفاق میافتد و میگویند اگر پرسپولیس به جوانها بازی میدهد چرا ما ندهیم؟ ما قدم اول را برداشتیم و جلو افتادیم اما فدراسیون باید حداقل امکاناتی به چنین باشگاههایی بدهد و جریمهشان نکنند. این اشتباه است.
*اخراجیهای پرسپولیس مقابل سپاهان در دیدارهای قبل.
ما هر بازی با بچهها صحبت میکنیم. من یک بار با سپاهان بازی کردم که باختیم. بازی نرمال بود و داشتیم میبردیم. آن موقع کاپیتانمان یک اشتباهی کرد و کارت قرمز گرفت که به نظرم درست بود. یعنی کاپیتان با این تجربه نباید این اشتباه را انجام میداد اما بازی فردا را با ۱۱ تا شروع و با ۱۱ تا تمام میکنیم. انشاءالله تلاش میکنیم با سه امتیاز بازی را تمام میکنیم.
*مدنظر داشتن بازیکن برای فصل آینده
ما با باشگاه بین خودمان صحبت کردیم اما الان درست نیست بازش کنیم. ما چهار تا بازی آینده را نگاه میکنیم. همه این را بدانند با هیئت مدیره و رئیس مان همه چیز تحت کنترل است و رو به جلو میرود.