انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

تولد پرواز شاهین‌ها🦅

FaezehFaezeh is verified member.

درجه دار بازنشسته
درجه دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
8/9/24
  • موضوع نویسنده
به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست

خب سلام
اول از همه بگم من بلد نیستم خوب بنویسم پس انتظار یه متن خیلی قشنگ نداشته باشید 🤣 مهم نیتههه عاقا

خب امروز که نه باید بگم فردا یعنی ۲۰ اسفند تولد یه عنتریه
خب حالا میگی چرا امروز تاپیکو زدم؟ خب جواب ساده س نصف آدمای اینجا که رفیق این شخص هستن میدونن که اگه تاپیک رو نمیزدم خودش پا میشد برا خودش تاپیک میزد
نگین(@NIL) تو شاهد اگه دروغ میگم بزن تو دهنم😂

بیست و خورده ای سال پیش(شما بگو سی سال پیش) یه آدم تخسی به این کره خاکی اضافه شد که الان شده رفیق هممون(البته که من بیشتر😒)

چرا من بیشتر؟ خب دلیلش رو توضیح میدم عجله ای نداریم که
ما یعنی من و شاهین نزدیک به ۶ ساله که همو می‌شناسیم
اینو باید بگم یعنی اگه نگم میمیرم
روز اولی که تو اون انجمن دیدمت ازت بدم اومد(شروع همه ی دوستی ها) ولی بعد فهمیدم نه بابا حاجی پسرخاله تر از این حرفاست کلا آدم اجتماعی بود با همه دوست بود نمیدونم الان چرا به تنظیمات کارخونه برگشته

خلاصه که داشتم میگفتم
اقا ما دوست بودیم رفیق بودیم همه حرفی همه فحشی(فحش بد بگم بن میشم؟😔) همه جور غیبتی بود دیگه
خلاصه که اره همه چی ساده بود همه چی نرمال بود تا ۵ ماه پیش😐 که چیزی که ممکنه برا همه کابوس باشه برا ما واقعی شد🤣

شاهین واقعا چطو شد که ایطو شد؟
چرا یهو فامیل شدی؟
چرا یهو از عمم به تو وصل شدم؟
چرا؟

واضح شد؟ واضح ترم میشه
عروس عمه ی من میشه دختر دایی مامانش
قشنگ شد نه؟ خیلی زیاد اینقدر زیاد که وقتی یادم میاد چقد بد عمم رو پیش شاهین گفتم میخوام خودمو رو هوا آتیش بزنم🤣

دوستان دیگه هیچ چیز تو مجازی برام ترسناک نیست کابوسم واقعی شد همیشه میترسیدم دوستام از ی طرف ب فامیلام وصل شن

و شد😔🤧😭

البته این تاپیک برای تولد بود نه برای خاطره و چرت و پرتای من ولی خب جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم که چرت و پرتامو بگم(انگار میکروفن دادن دستم گفتن حرف بزن خوبه همش ی تاپیکه😂)

شاهین خیلی خوشحالم که نزدیک به کلی سال پیش تو به دنیا اومدی و شدی بهترین رفیقم و تو پرانتز فامیل دور(کار خدا رو من از فامیل متنفرم حالا رفیقم رو باش)
خلاصه وار از طرف خودم و از طرف همه ی دوستات تو انجمن میگم که :
تولدت مبارک شاهینِ عزیزم
برات آرزوی سلامتی و تندرستی همراه با رسیدن به همه آرزوهات رو دارم و همراه با یه زندگی خوب و عالی کنار خانواده ات

تولدت مبارک اسفندی ماهی عزیزم
شاهین ولی تو درست گفتی ما کنار هم بزرگ شدیم با هم بزرگ شدیم من بیشتر تایمم رو پیش تو و بقیه بودم تو رو بیشتر از دوستام تو دنیای حقیقی میشناسم و میفهممت

بالاخره تونستم بعد چندسال خودم برات تاپیک تبریک تولد بزنم من که هیچوقت تولدتو یادم نرفته ولی اگه تو یادت بره تولد منو به نگین میگم بن کنه تو رو😒(@NIL ) عسلم بن پلیز😌

و خب همین دیگه از بقیه میخوام تاپیک رو از تبریک پر کنن 🥹

پ.ن: فک کنم خیلی ریز دارم چاپلوسی فامیلو میکنم یعنی؟ نمی‌دانم اطلاعی ندارم شاید درست باشد

پ.ن:عنوانو نگا انتخاب یه عسلیه @NIL
مرسی 🥹😂❤️

هی شاهین میخوای منم تجدید خاطره کنم؟
حوصله ندارم فقط😂
بذار برای بار چندم بگم تو تولد منو آخرین نفر گفتی من اولی بودم🚬😒
باسد که برایم جبران کنی شاهین جون😏
تولدت مبارک مدیر عزیزم امیدوارم روزات زین پس پر لز پول و خوشنودی و شادی و چیز باشه...چیز...ازینا...
خلاصه تولدت مبارک🎂😂❤️

تولدت مبارک
بهترین هارو برات ارزو دارم

انقد بدم میاد ازت که نمیتونم تبریک هم بگم 🤣
فقطططط حیف من و حیف اینهمه خوبی و زیباییم که رفیق توعم
تولدت مبارک ایشالا امسال بی معرفت تر از پارسال 😏😏😏

مُبآرک 🌹`°•

تبریک میگم🌸

🌼 زنجیره ای از آغاز هست
🌺 تا به رویاهایمان
🌸 رنگ واقعیت ببخشیم
🌼 امیدوارم تمامی آغازهای تو