انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

نقد و بررسی نقد و بررسی رمان واله وار | حدیثه شهبازی

ParyPary is verified member.

ارشد آوا و مدیر کتابخوان
کادر مدیریت
سرتیپ
کتابخوان
میکسر
گوینده
تاریخ ثبت‌نام
10/1/24
  • موضوع نویسنده
به‌نام آفریدگار واله

نام رمان:
واله‌وار
نام نویسنده: حدیثه شهبازی
ژانر: عاشقانه
ناظر: @soltani

خلاصه:
به‌راستی که دقیقه‌های آخر متفاوت از هر وقت دیگری سپری می‌شود. نه مانعی وجود دارد و نه دیگر اتفاقی رخ‌ می‌دهد
تا رفتنم را به تعویق بیندازد.
می‌دانم ماندنی در کار نیست، ولی به تأخیری ناچیز دل‌بسته‌ام. پشیمانم؟ نمی‌دانم...
چه می‌دانستم برای رفتنم، همه‌چیز آن‌قدر سریع مهیا می‌شود
 که در عجب بمانم؟ مگر یک زن، چندبار به رفتن فکر می‌کند؟!

@Hadiseh

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • موضوع نویسنده
سلام خدمت شما نویسنده گرامی.
عنوان رمان جذاب، جدید و ترکیبی زیبا دارد و مخاطب را کنجکاو به خواندن رمان میکند.
خلاصه‌ی رمان بر خلاف اسم، زیاد جذب کننده نبود اما توضیحی کافی برای ترغیب خواننده، به ادامه رمان را دارد.
مقدمه‌ی شما قسمتی از رمان بود و زیبا شروع شده و توصیفاتتون به زیبایی مخاطب رو وارد صحنه رمان می‌کرد و متصور شدن اون تصاویر برای خواننده واضح و روشن و لذت بخش بود‌.
همچنین قلم قوی و زیبا نگاری‌تون کاملا به چشم می‌خوره و زیبایی کلام رو به رخ می‌کشه و باعث جذب مخاطب می‌شه.
قلمتون مانا✨

@Hadiseh

سلام خدمت شما نویسنده گرامی.
عنوان رمان جذاب، جدید و ترکیبی زیبا دارد و مخاطب را کنجکاو به خواندن رمان میکند.
خلاصه‌ی رمان بر خلاف اسم، زیاد جذب کننده نبود اما توضیحی کافی برای ترغیب خواننده، به ادامه رمان را دارد.
مقدمه‌ی شما قسمتی از رمان بود و زیبا شروع شده و توصیفاتتون به زیبایی مخاطب رو وارد صحنه رمان می‌کرد و متصور شدن اون تصاویر برای خواننده واضح و روشن و لذت بخش بود‌.
همچنین قلم قوی و زیبا نگاری‌تون کاملا به چشم می‌خوره و زیبایی کلام رو به رخ می‌کشه و باعث جذب مخاطب می‌شه.
قلمتون مانا✨

@Hadiseh
خیلی متشکرم بابت وقتی که گذاشتید عزیزدل 🌱
بله، حتما استفاده میکنم از مواردی که ذکر کردید : )
سپاسگزارم 🤍

آخرین ویرایش:
*-*
در یک کلمه میگم تا به اینجا محشر بود.
هم توصیف، هم دیالوگ‌ها و هم این‌که کنجکاو شدم برای بقیه‌اش.
با این‌که اولش حدس زدم که مشکل‌شون می‌تونه بچه‌دار نشد‌ن‌شون باشه ولی برای خوندن ادامه‌اش ترغیب شدم.
بی صبرانه منتظر پارت‌های بعدی هستم🌺🤍
@Hadiseh

*-*
در یک کلمه میگم تا به اینجا محشر بود.
هم توصیف، هم دیالوگ‌ها و هم این‌که کنجکاو شدم برای بقیه‌اش.
با این‌که اولش حدس زدم که مشکل‌شون می‌تونه بچه‌دار نشد‌ن‌شون باشه ولی برای خوندن ادامه‌اش ترغیب شدم.
بی صبرانه منتظر پارت‌های بعدی هستم🌺🤍
@Hadiseh
عزیزدلم 🩵
متشکرم بابت وقتی که گذاشتی 🙏🏻
خوشحالم از اینکه خوشت اومده 🌱
سپاسگزارم از لطفت :)

سلام منم رمان شما رو خوندم🌻
عنوان جالب و جدید بود در مرحله اول شاید این خاص بودن عنوان به چشم نیاد اما در ادامه بعد از خوندن مقدمه ای که به زیبایی نوشته بودین ارتباط اون با محتوا و زیبایی و معنای نهفته داخلش کاملا قابل تشخیص هست
چون که پارت گذاری شروع کردین و تقریبا داستان داره طبق روال عادی پیش میره بهتره زودتر یه خلاصه هم برای رمانتون درنظر بگیرید چون که خواننده قبل مطالعه دوست داره یه خلاصه بخونه که اگه براش جذاب باشه وقت بذاره و کلا بخونه رمان رو..
زیبایی قلمتون در همین چند پارت هم چشم نواز بود استفاده به اندازه از توصیفات و احساسات و شخصیت پردازی و.. به خوبی ژانر عاشقانه به تصویر کشیده بودین، این نکته بلاخره سلیقه ای هست اما معمولا هر نویسنده ای از نوشتن داستانش هدفی داره یا یک پیام خاصی رو میخواد به تصویر بکشه و به مخاطب انتقال بده به خاطر همین درکنار ژانر عاشقانه ژانری که یه اون هدف و به محتوا مرتبط هست رو در اولویت دوم قرار میده مثل رمان های عاشقانه، اجتماعی یا عاشقانه، تراژدی اما خب گفتم به هر حال سلیقه و همخوانی با محتوا اولیت داره صرفاً گفتم که اگه پتانسیل داره رمانتون میشه ژانری دیگه هم درکنارش استفاده کرد.
در آخر آرزوی موفقیت براتون دارم💛منتظر ادامه رمان هم هستم👌

سلام منم رمان شما رو خوندم🌻
عنوان جالب و جدید بود در مرحله اول شاید این خاص بودن عنوان به چشم نیاد اما در ادامه بعد از خوندن مقدمه ای که به زیبایی نوشته بودین ارتباط اون با محتوا و زیبایی و معنای نهفته داخلش کاملا قابل تشخیص هست
چون که پارت گذاری شروع کردین و تقریبا داستان داره طبق روال عادی پیش میره بهتره زودتر یه خلاصه هم برای رمانتون درنظر بگیرید چون که خواننده قبل مطالعه دوست داره یه خلاصه بخونه که اگه براش جذاب باشه وقت بذاره و کلا بخونه رمان رو..
زیبایی قلمتون در همین چند پارت هم چشم نواز بود استفاده به اندازه از توصیفات و احساسات و شخصیت پردازی و.. به خوبی ژانر عاشقانه به تصویر کشیده بودین، این نکته بلاخره سلیقه ای هست اما معمولا هر نویسنده ای از نوشتن داستانش هدفی داره یا یک پیام خاصی رو میخواد به تصویر بکشه و به مخاطب انتقال بده به خاطر همین درکنار ژانر عاشقانه ژانری که یه اون هدف و به محتوا مرتبط هست رو در اولویت دوم قرار میده مثل رمان های عاشقانه، اجتماعی یا عاشقانه، تراژدی اما خب گفتم به هر حال سلیقه و همخوانی با محتوا اولیت داره صرفاً گفتم که اگه پتانسیل داره رمانتون میشه ژانری دیگه هم درکنارش استفاده کرد.
در آخر آرزوی موفقیت براتون دارم💛منتظر ادامه رمان هم هستم👌
بله،
کاملا درسته :)
خیلی ممنونم از لطف‌تون 🌱
سپاس بابت وقتی که گذاشتید 🙏🏻

• موضوع نویسنده
سلام سلام الوعده وفا.!
شروع رمان زیبا بود. کشمکش های واله و ارسلان سر بزرگترین ریسک زندگیشون رو خیلی خوب به تصویر کشیده بودی و توصیفات حالات چهره و احساسات کاراکتر ها کاملا به جا بود.
اینکه شخصیت ها با تمام وجود به هم علاقه داشتن اما برای تقدیرشون باید تصمیم به جدایی می‌گرفتن خیلی قابل لمس بود و مخاطب رو به عمق رمان می‌کشوند و همه صحنه ها رو مجسم میشد.
بی صبرانه منتظرم ادامه رمان رو بخونم. جذابیت قلمت من رو جادو کرد بانو🫠💙
خسته نباشی عزیزم💕
@Hadiseh

سلام سلام الوعده وفا.!
شروع رمان زیبا بود. کشمکش های واله و ارسلان سر بزرگترین ریسک زندگیشون رو خیلی خوب به تصویر کشیده بودی و توصیفات حالات چهره و احساسات کاراکتر ها کاملا به جا بود.
اینکه شخصیت ها با تمام وجود به هم علاقه داشتن اما برای تقدیرشون باید تصمیم به جدایی می‌گرفتن خیلی قابل لمس بود و مخاطب رو به عمق رمان می‌کشوند و همه صحنه ها رو مجسم میشد.
بی صبرانه منتظرم ادامه رمان رو بخونم. جذابیت قلمت من رو جادو کرد بانو🫠💙
خسته نباشی عزیزم💕
@Hadiseh
دور شما بگردم من :)
ممنون بابت وقتی که گذاشتی 🌱
کلی بهم انرژی دادی 🖇 ممنونتم 🩷

سلام
نقد این رمان تا جایی که خوندم این چنین بود
ابتدا باید گفت اسم رمان جالب بود، کشش و جذابیت داستان برای ادامه خواندن آن برای من خوب بود و راغب به خواندن آن شدم، قلم خوبی دارید
اما به نظر من شروع رمان خیلی کشش و جذابیت را نداشت و ساده بود انتظار داشتم توصیفات بیشتر ادامه پیدا کنه و ماجرا از جای بهتری شروع بشه
البته سردرگمی شروع ماجرا خوب بود منظور از سردرگمی اینکه به دنبال اصل ماجرا باشی و تمایل برا خواندن پیدا کنی
در نهایت باید مجدد بگویم قلم خوب دارید و موفق باشید

سلام
نقد این رمان تا جایی که خوندم این چنین بود
ابتدا باید گفت اسم رمان جالب بود، کشش و جذابیت داستان برای ادامه خواندن آن برای من خوب بود و راغب به خواندن آن شدم، قلم خوبی دارید
اما به نظر من شروع رمان خیلی کشش و جذابیت را نداشت و ساده بود انتظار داشتم توصیفات بیشتر ادامه پیدا کنه و ماجرا از جای بهتری شروع بشه
البته سردرگمی شروع ماجرا خوب بود منظور از سردرگمی اینکه به دنبال اصل ماجرا باشی و تمایل برا خواندن پیدا کنی
در نهایت باید مجدد بگویم قلم خوب دارید و موفق باشید
ممنون از وقتی که گذاشتید 🌱