انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

نقد و بررسی نقد و بررسی رمان اغواگر عنکبوت | زری

ParyPary is verified member.

ارشد بخش آوا
کادر مدیریت
ارشد
گوینده
میکسر
تاریخ ثبت‌نام
10/1/24
  • موضوع نویسنده
عنوان: اغواگر عنکبوت
نویسنده: زری
ژانرها: اساطیری، فانتزی، جنایی، عاشقانه
خلاصه:
مرگ، شبیه یک بوته‌ی تمشک است، کوتاه؛ اما پر از تیغ. زمانی که بچینی‌‌اش، گس‌ست و زیبا؛ ولی در عین حال، فریبنده‌. روی تن تیغه‌هایش را می‌زند و تا ابد، زخم‌ها روی قلب‌‌ها باقی می‌ماند. بوته‌ی آن وسوسه‌انگیز و فریبنده‌ست. می‌توان آن را رام و خام کرد، باید رازش را بلد شود تا بتواند او را در مشت‌اش بگیرد و اسیرش کند. اغواگر، جادوگری وسوسه‌انگیز که شامل تمامی دروغ‌هاست!

@SONA

• موضوع نویسنده
درود و وقت بخیر.

وقتی شروع به خوندن «اغواگر عنکبوت» کردم، خیلی زود وارد دنیای عجیب و جذابش شدم. داستان یه فضای فانتزی و پر از هیجان داره که به‌طور کامل منو درگیر خودش کرد. شخصیت‌ها هم خیلی خوب طراحی شدن و مبارزاتشون با موجودات افسانه‌ای مثل جوروگومو و گاشادوکورو خیلی جذابه.
اسم «اغواگر عنکبوت» به نظر من خیلی به داستان می‌خوره. این اسم از یه طرف به شخصیت اصلی اشاره داره و از طرف دیگه هم حس راز و پیچیدگی رو منتقل می‌کنه. به‌طور کلی به فضای داستان و نوع مبارزاتش کاملاً می‌چسبه.
خلاصه‌ی کلام که جذاب شروع کرده بودی رمانتو منتظر ادامه هستم.
موفق باشی^^

@SONA

درود و وقت بخیر.

وقتی شروع به خوندن «اغواگر عنکبوت» کردم، خیلی زود وارد دنیای عجیب و جذابش شدم. داستان یه فضای فانتزی و پر از هیجان داره که به‌طور کامل منو درگیر خودش کرد. شخصیت‌ها هم خیلی خوب طراحی شدن و مبارزاتشون با موجودات افسانه‌ای مثل جوروگومو و گاشادوکورو خیلی جذابه.
اسم «اغواگر عنکبوت» به نظر من خیلی به داستان می‌خوره. این اسم از یه طرف به شخصیت اصلی اشاره داره و از طرف دیگه هم حس راز و پیچیدگی رو منتقل می‌کنه. به‌طور کلی به فضای داستان و نوع مبارزاتش کاملاً می‌چسبه.
خلاصه‌ی کلام که جذاب شروع کرده بودی رمانتو منتظر ادامه هستم.
موفق باشی^^

@SONA
خوش‌حالم که این اثرم رو مطالعه کردی، سعی می‌کنم قوی‌تر از قبل ادامه بدم♥️

عقب
بالا