- تاریخ ثبتنام
- 9/9/24
- نوشتهها
- 168
- موضوع نویسنده
محمد علیزاده (زادهٔ ۲۳ دی ۱۳۶۰) خواننده، ترانهسرا و آهنگساز اهل ایران است. او در حال حاضر در تهران زندگی میکند. علیزاده نخستین آهنگ خود را در سن ۲۴ سالگی اجرا کرد
زندگی شخصی
محمد علیزاده در ۲۳ دی سال ۱۳۶۰ در کرج متولد شد. وی در حال حاضر در تهران زندگی میکند. علیزاده نخستین آهنگ خود را در ۲۴ سالگی اجرا کرد. محمد علیزاده فارغالتحصیل مهندسی کشاورزی است؛ اما علاقهٔ شدیدی که به موسیقی دارد موجب شد تا در موسیقی فعالیت کند و اولین آلبوم رسمی خود را در سال ۱۳۸۷ به نام همخونه منتشر کند. محمد علیزاده علاقهٔ خاصی به قرآن دارد و سه سال پیاپی توانسته مقام اول قرائت قرآن را کسب کند.
حرفه
اولین آلبوم رسمی محمد علیزاده با نام «همخونه» در سال ۱۳۸۷ منتشر شد که آهنگسازی و تنظیم این آلبوم توسط امیرحسین سرگزی انجام شدهاست. این آلبوم نتوانست علیزاده را آن طور که باید معرفی کند. چندین سال پس از انتشار این آلبوم که فروش پایینی هم داشت یک آلبوم دیگر از وی با نام «سورپرایز» در آستانهٔ انتشار قرار داشت که بهصورت اینترنتی پخش شد. آلبوم بعدی علیزاده در نیمه دوم اسفند ماه ۹۱ با نام «دلت با منه» به بازار عرضه شد. در این آلبوم، ترانههای آلبوم سورپرایز که بهصورت اینترنتی منتشر شدهبود نیز قرار داشت.
محمد علیزاده یکی از پرکارترین خوانندههایی است که با صدا و سیما همکاری داشتهاست. از جمله این همکاریها میتوان به اجرای تیتراژ برای برنامهٔ کولهپشتی، سریال سراب، شهر باران ۹۰ و ۹۱، ماه عسل ۸۹ و ماه عسل ۹۶، مسابقهٔ قرآنی تسنیم، جشن رمضان ۹۱ و ۹۲، صبحی دیگر، سریال گاندو، سریال خروس، میشه نگام کنی و بر آستان جانان و سریالهای زخم و برادر اشاره کرد.
اولین برنامهٔ رسمی
محمد علیزاده اولین برنامهٔ رسمیاش بر روی صحنه را در بیست و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در سال ۱۳۹۱ برگزار کرد. او آخرین برگزارکننده کنسرت در سیاُمین جشنواره موسیقی فجر در سال ۱۳۹۳ بود که اجرای وی در این جشنواره مورد توجه علاقهمندان قرار گرفت. این دومین باری بود که جشنواره موسیقی فجر با کنسرت محمد علیزاده به پایان میرسید.
علیزاده همکاریهایی نیز با سایر خوانندگان و فعالان موسیقی ایران داشتهاست. قطعهٔ «انتظار» در آلبوم «یاد چشمات» از امین رستمی، قطعهٔ «بذار ببینمت» در آلبوم «دریا» از سعید عرب و قطعهٔ «ستاره» در آلبوم «کما ۲» از حمید عسکری جزو این همکاریها بودهاست.
آهنگ «با اینکه تنهایی» وی در میان تاپ ۱۰ سایت ترانهٔ ماه به انتخاب کاربران اینترنتی قرار دارد. همچنین ترانهٔ «جز تو» و «خداحافظ» جزو محبوبترین ترانههای وی به انتخاب هوادارانش بودهاست.
ترانهٔ «شهر باران» با ترانهٔ مجید صالحی و ملودی بهنام کریمی و تنظیم بهروز صفاریان در اولین فستیوال تیتراژهای تلویزیونی صدا و سیما مقام دوم را از آن خود کرد.
از جمله انتقاداتی که به این خواننده میشود استفادهٔ مکرر از کلمه دل در ترانههایش و غلو در بغض صدایش است که خودش اینگونه پاسخ میدهد: «دوست داشتم. دوست داشتم بگویم «دل به دل این دل دل مرده بده، بده دل که بد آورده». همین که شنونده باید به خودش زحمت بدهد و کلنجار برود تا این ترانه را حفظ کند یعنی من بردهام. در این آلبوم دوست داشتم در همهٔ قطعات از دل استفاده کنم. حالا دیگران هر چه میخواهند بگویند. من تکرار قافیهها را هم دوست دارم مثل اتفاقی که در «این اولین باره» افتاد و من ۹ قافیهٔ شبیه به هم را پشت سر هم تکرار کردم.» وی در ادامه چنین میگوید: «هیچ بغض غلو شدهای در صدای من وجود ندارد. من از بچگی هم که قاری قرآن بودم با همین صدا میخواندم منتهی صدایم پخته نبود» وی چندین قطعه به زبان ترکی آذربایجانی نیز خواندهاست.
آخرین ویرایش: