انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

فراخوان |فراخوان جذب طراح همراه با آموزش|

زهرارمضانیزهرارمضانی is verified member.

ارشد گروهان هنری
کادر مدیریت
سرتیپ
گرافیست
طراح
تاریخ ثبت‌نام
2/5/25
  • موضوع نویسنده
1000045230.webp

به نام خدا
(تاپیک جذب طراح انجمن ناولز)

به اطلاع می‌رساند کادر طراحی انجمن تصمیم به جذب نیرو دارد.
علاقمندان گرامی با در نظر داشتن شرایط زیر می توانند اعلام آمادگی کنند.
1. کار طراحی جلد با دو نرم افزار پیکس آرت و متن نگار انجام میشه (بلد بودن یک نرم افزار کافیست برای جلد نیازی به سیستم نیست)

2.صبوری، اخلاق خوب و مسئولیت پذیری از پایه ترین شروط برای دریافت رنک طراح می باشد.
(شما باید توجه داشته باشید که ممکن است برای جلب رضایت نویسنده چندین و چند بار طراحی کنید)
لازم به ذکر است که اگر علاقمند به گرفتن این رنگ هستید اما طراحی جلد بلد نیستید دوره‌ی آموزشی رایگان برای شما گذاشته خواهد شد و بعد از گرفتن تست و قبولی رنگ را دریافت خواهید کرد.

در صورتی که مایل به همکاری با ما هستید، در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید تا با شما خصوصی ایجاد شود

با آرزوی موفقیت و شادی
-مدیریت تالار طراحی انجمن ناولز-​

مشاهده فایل‌پیوست 3734

به نام خدا
(تاپیک جذب طراح انجمن ناولز)

به اطلاع می‌رساند کادر طراحی انجمن تصمیم به جذب نیرو دارد.
علاقمندان گرامی با در نظر داشتن شرایط زیر می توانند اعلام آمادگی کنند.
1. کار طراحی جلد با دو نرم افزار پیکس آرت و متن نگار انجام میشه (بلد بودن یک نرم افزار کافیست برای جلد نیازی به سیستم نیست)

2.صبوری، اخلاق خوب و مسئولیت پذیری از پایه ترین شروط برای دریافت رنک طراح می باشد.
(شما باید توجه داشته باشید که ممکن است برای جلب رضایت نویسنده چندین و چند بار طراحی کنید)
لازم به ذکر است که اگر علاقمند به گرفتن این رنگ هستید اما طراحی جلد بلد نیستید دوره‌ی آموزشی رایگان برای شما گذاشته خواهد شد و بعد از گرفتن تست و قبولی رنگ را دریافت خواهید کرد.

در صورتی که مایل به همکاری با ما هستید، در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید تا با شما خصوصی ایجاد شود

با آرزوی موفقیت و شادی
-مدیریت تالار طراحی انجمن ناولز-​
سلام ☘
روز بخیر 🌷
اعلام امادگی می کنم به جهت علاقه ای که به طراحی دارم اما نیاز به آموزش دارم گرچه با نرم افزارهای پیکس آرت و متن نگار و اینشات بیگانه نیستم.

آخرین ویرایش:
  • موضوع نویسنده
سلام ☘
روز بخیر 🌷
اعلام امادگی می کنم به جهت علاقه ای که به طراحی دارم اما نیاز به آموزش دارم گرچه بد نرم افزارهای پیکس آرت و متن نگار و اینشات بیگانه نیستم.
خیلی هم عالی
به محض اضافه شدن دو نفر دیگه آموزشها شروع میشه 🙂

عقب
بالا