* ممکن است اگر یک پیشنهاد جالب به دستتان برسد کار مربیگری را دوباره پیگیری کنید؟
نه؛ هر پیشنهادی هم باشد فعلا تصمیم ندارم کار فوتبالی در ایران انجام بدهم. به هیچ عنوان.
* گفتید بازیهای فوتبال را پیگیر هستید. پرسپولیس این فصل را با مربیگری گاریدو چگونه دیدید؟
به نظر من پرسپولیس روز به روز بهتر میشود. فوتبال بازی میکند. من وقتی بازی پرسپولیس و الاهلی عربستان را دیدم اصلا چنین کیفیتی را از پرسپولیس انتظار نداشتم. یک بازی بینظیر کردند، ولی متاسفانه در گل زدن ناموفق بودند که انشاالله این مسئله هم حل شود. مطمئنا پرسپولیس مثل سال های قبل میتواند جزو تیمهای مدعی باشد و قهرمان شود.
* گاریدو و پرسپولیس در شروع یک مقدار ناامیدکننده حاضر شدند، اما به مرور بهتر شدند.
گفتم همیشه شما اول فصل را نگاه نکنید. 4-3 تا بازی باید انجام بدهند و بعد نظر داد. به نظر من پرسپولیس روز به روز بهتر میشود. گفتم اگر آن مسئله خط حملهاش را بهتر کند، پرسپولیس تیمی است که میتواند تمام تیمها را ببرد.
* در سوی مقابل در تیم استقلال جواد نکونام این روزها زیر فشار انتقادات قرار گرفته. او در تیم ملی با شما همبازی بوده است. میخواستیم نظر شما را در این ارتباط بدانیم. (این مصاحبه قبل از بازی دربی انجام شده است)
ما نباید وارد مسائل حاشیهای شویم. یک مربی وقتی موفق است که در کمال آرامش بتواند کار کند. اگر آرامش داشته باشد، همه به او کمک میکنند و میتواند موفق باشد. از آدمهای دلسوز استفاده کند، از آدمهای کاربلد استفاده کند. مطمئنا او میتواند موفق شود. در بازی با الغرافه استقلال خیلی خوب بازی کرد. نتیجه را گرفت و در بازیهای آسیایی قدم اول را محکم برداشت، اما مردم ما از استقلال و پرسپولیس توقعات زیادی دارند.
کسی که سرمربی پرسپولیس و استقلال میشود باید خودش را تمام و کمال وقف باشگاه کند. تمام مشکلاتش را حل کند. نتایج خوب بگیرد. من آرزویم این است که پرسپولیس و استقلال همیشه موفق باشند چرا که موفقیت آنها دل مردم را شاد می کند. 80-70 درصد مردم ما یا پرسپولیسی هستند یا استقلالی. ما تراکتور و سپاهان را هم داریم که طرفداران خودشان را دارند، اما پرسپولیس و استقلال از اول همین بودند. پیرو همان صحبتی که کردم یکی از چیزهایی که میتواند مردم ما را خوشحال کند، همین فوتبال و پرسپولیس و استقلال است. ما باید حواسمان به این دو تا تیم باشد.
چرا ما نباید زمین چمن مناسب داشته باشیم؟! اصلا خندهدار است. مسئولین چه جوابی دارند که الان زمین چمن نداریم؟ مگر میشود؟ شما نمیدانستید لیگ قهرمانان آسیا را پیش رو دارید!؟ نمیدانستید لیگ شروع میشود!؟ اصلا اینها به نظر من مسخرهبازی است! اصلا آدم خجالت میکشد! یک جایی یکی در این مورد سوالی میپرسد. مگر میشود؟ چرا کسی جوابگو نیست؟! آقا نتوانسته! بگذارش بیرون. متاسفانه همه چی شده ارتباطات.