انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

اطلاعیه‌ درخواست نقد و تعیین سطح داستان | انجمن نویسندگی ناولز

TELMATELMA is verified member.

سرلشگر
کادر مدیریت
سرلشگر
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
8/9/24
  • موضوع نویسنده
سلام خدمت تمام کاربران و نویسندگان عزیز انجمن ناولز!

در این تاپیک شیوه‌ی صحیح و قوانین درخواست نقد و تعیین سطح داستان‌‌های شما عزیزان، شرح داده خواهد شد.

📌 نقد داستان‌‌های شما عزیزان، به طور کلی در تنها یک مرحله، پس از اتمام اثر، انجام می‌‌پذیرد

✅ شما عزیزان، پس از به پایان رسوندن اثر، (با حداقل 10خط سیستم 25 خط موبایل در ۱۵ پست) موظف به درخواست نقد و تعیین سطح هستید! در غیر این‌‌صورت، اثر شما روی سایت اصلی قرار نخواهد گرفت.

✅ با درخواست شما، مدیر محترم نقد، یک الی دو منتقد برای اثر شما تعیین خواهند کرد بلکه بهترین نظر و نتیجه، حاصل شود. نقد طی مدت حداکثر یک هفته، انجام و در تاپیک مربوط به نقد اثر شما، قرار خواهد گرفت.

📌 نحوه درخواست:
در همین تاپیک، با ارسال پستی حاوی اطلاعات زیر، درخواست منتقد بدید.

💠نام داستان/داستان کوتاه
💠تعداد پارت
💠منتقد پیشنهادی
💠لینک

💠اختصاصی بودن یا نبودن اثر (منتشر
شده تنها در انجمن ناولز)
با تشکر از شما | ارشد بخش کتاب

• موضوع نویسنده
درخواست تگ و تعیین سطح داستان

درود درخواست نقد و تعیین سطح

درود درخواست نقد و تعیین سطح
با سلام
منتقد شما: @فراری

درود. درخواست نقد برای داستان دلبر شاه.
لینک:

درود.
درخواست نقد داستان کوتاهم را دارم.
نام داستان: جوخه وهم
تعداد پارت: ۴۲ پارت
ژانر: فانتزی، علمی‌تخیلی
خلاصه: آسمان خونین هوای مه‌آلود و تاریک را بی‌جان کرده است، شهر‌های ویران، درختان خشکیده، پل‌ها، ساختمان‌ها و ماشین‌های سوخته همه‌جا را به تسخیر خود درآورده‌اند. ارواح مرده در گوشه‌ای از تاریکی با چنگال‌های خونین‌شان برایم کمین کرده‌اند و نوای مرگ سر می‌دهند، باید... .

مقدمه: هیچگاه آن روز را فراموش نمی‌کنم، حتی اگر بخواهم نمی‌توانم فراموش کنم، آن روز برای لحظه‌ای خاطره‌ای از گذشته مقابل چشمانم پدیدار شد، خاطره‌ای که با آمدنش برای لحظاتی هر چند کوتاه من را از این دنیای مرده دور کرد و مصیبت را به جانم انداخت، هر چند که در پایان همه آن با توهمی محو شد و... .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Diako
درود. درخواست نقد برای داستان دلبر شاه.
لینک:
منتقد شما: @soltani

• Rose
واکنش‌ها[ی پسندها]: yas.B
درود.
درخواست نقد داستان کوتاهم را دارم.
نام داستان: جوخه وهم
تعداد پارت: ۴۲ پارت
ژانر: فانتزی، علمی‌تخیلی
خلاصه: آسمان خونین هوای مه‌آلود و تاریک را بی‌جان کرده است، شهر‌های ویران، درختان خشکیده، پل‌ها، ساختمان‌ها و ماشین‌های سوخته همه‌جا را به تسخیر خود درآورده‌اند. ارواح مرده در گوشه‌ای از تاریکی با چنگال‌های خونین‌شان برایم کمین کرده‌اند و نوای مرگ سر می‌دهند، باید... .

مقدمه: هیچگاه آن روز را فراموش نمی‌کنم، حتی اگر بخواهم نمی‌توانم فراموش کنم، آن روز برای لحظه‌ای خاطره‌ای از گذشته مقابل چشمانم پدیدار شد، خاطره‌ای که با آمدنش برای لحظاتی هر چند کوتاه من را از این دنیای مرده دور کرد و مصیبت را به جانم انداخت، هر چند که در پایان همه آن با توهمی محو شد و... .
لینکش رو لطف کنید ارسال کنید

لینکش رو لطف کنید ارسال کنید‌.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: soltani
منتقد شما: @soltani

عقب
بالا