انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

همگانی جملات حکیمانه بزرگان

nazinazi is verified member.

گروهان اجرایی کتاب
کادر مدیریت
سرتیپ
منتقد
کتابخوان
ویراستار
تاریخ ثبت‌نام
10/4/24
  • موضوع نویسنده
به محض اینکه کاری در جهت منافع کسی انجام می‌دهید، نه تنها او به شما فکر می‌کند بلکه خداوند نیز به شما فکر می‌کند.

پاراما هانسا یوگاناندا

• موضوع نویسنده
خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید. پس چه چیز باعث شد که من بیندیشم می‌توانم همه چیز را در یک روز به دست بیاورم؟

چارلی چاپلین

• موضوع نویسنده
یک دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به جای اولش برگردد؛ اما در همین مدت، یک حقیقت هنوز دارد بند کفش‌های خود را می‌بندد تا حرکت کند.

مارک تواین

• موضوع نویسنده
آینده اجتماع در دست مادران است. اگر جهان به میانجیگری زن گرفتار شود، تنها اوست که می تواند آن را نجات دهد.

ابوفور

• موضوع نویسنده
خشم زن مانند الماس است می درخشد اما نمی سوزاند.

رابیندرانات تاگور

• موضوع نویسنده
من آرزو دارم که زنان نه بر مردان، بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.

مری شلی

• موضوع نویسنده
خویشتن داری به انسان غرور می بخشد، زیرا احساس می کنید که عواطف خود را آگاهانه،

روشن کرده و خویشتن را به سوی ارزشهایی برتر هدایت می کنید.
آنتونی رابینز

• موضوع نویسنده
خودخواهی، راهها را می بندد و خیر و خوشی را دور می کند. حال آنکه، هر اندیشه ی مهرآمیز به دور از خودخواهی، نطفه ی کامیابی را در خود می پروراند.
فلورانس اسکاول شین

• موضوع نویسنده
باور به اندیشه‌ی خود و آگاهی از اینکه هر کس می‌تواند گنجینه‌ای از خوشبختی‌ها را در وجود خودش داشته باشد، ریشه‌ی “خودبینی” است.
((ناتانیل براندن))

اگر کسی در اندیشیدن بسیار تنبل، در انجام کاری بسیار مغرور و در اعتراف به این دو، بسیار بزدل باشد، هرگز به خردمندی دست نخواهد یافت.
((سیریل کانلی))

همیشه افراد پیشگام، آفریننده و کاوشگر، افرادی یکه و تنها هستند که به تنهایی با تضادهای درونی،

ترس‌ها و سپرهای دفاعی خود در برابر خودخواهی و غرور و حتی در برابر پارانویا [ جنون بدبینی ] مبارزه می‌کنند.

((آبراهام مازلو))

آدمی باید برای ابتکار و آفریدن، از غرور “آفرینش” برخوردار باشد.

آبراهام مازلو

عقب
بالا