انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار | توییتــــ طــوری |

• موضوع نویسنده
اینو از من روانشناس داشته باشید:
مرحله داد زدن، گریه کردن و دعوا کردن یعنی هنوز چیزی برای گفتن و درست کردن یا تخلیه کردن هست
اونجا که ساکت میشی "دیگه هیچی نیست" هیچی
یه وضع خنثی مطلق تو پوچ ترین و تاریک ترین حالت ممکن...

• موضوع نویسنده
یه‏ قسمت تو کلاه قرمزی بود که جیگر رد داده بود و هر چی بهش میگفتن داد میکشید فقط؛ به لحاظ روحی تو اون نقطه قرار دارم.​
عااااااااااا

آخرین ویرایش:
  • موضوع نویسنده
اینکه پسرا معتقدن میتونن هواپیمای در حال سقوط رو نجات بدن یا با خرس بجنگن قدیمی شده.​
‏باید بدونید ۹۰ درصد پسرها معتقدن که اگه مدیر باشگاه مورد علاقه‌شون بودن خیلی خریدها و فروش‌های بهتری داشتن و تیم بهتری می‌بستن.​

• موضوع نویسنده
خواهشاً اگه دیدید زیر پستای جذب پول «آمین» کامنت کردم، به روی خودتون نیارید.

78fff7870b6172e6bba1338f6e6f90ba.webp

تنفس دلفین‌ها ارادیه و اگه افسرده بشن تصمیم می‌گیرن دیگه نفس نکشن.
IMG_20250130_012758_901.webp

آخرین ویرایش:
جدی باقلوا دوست دارید یا ادا درمیارین ؟!​
بابا این بیصاحاب انقد شکر و کو‌فت و زهرمار داره که قشنگ از جعبه دوم به بعد دل ادمو‌ میزنه​

با پیرمرده تو فرودگاه رفیق شدم. یکساعت درمورد اینکه مردا دیگه مرد نیستن، ضعیفن و ... حرف زدیم​
تهش گفت دمتگرم هنوز جنم مردای قدیمو داری؛ تشکر کردمو گفتم مخلصمو اینا​
بعد از تو کیفم کرم ضد جوش در اوردم دوربین گوشیو بازکردم زدم به جوشام. فکر کنم وقت مناسبی برا اینکار نبود، بنظر ناامید شد.​

امروز سر میز شام با یه اصطلاح جدید آشنا شدیم که باعث شد امشب شام نخورم. بهش میگن « این گوشت ترسیده.» یعنی حیوانی که گوشت ازش تهیه شده قبل از کشتار استرس و ترس زیادی رو تحمل کرده. همین مسئله هم باعث میشه گوشت سفت ، خشک و تیره تر بشه. تو زبان خودشون هم به اصطلاح بهش میگن DFD :(
20250201_010204.webp

عقب
بالا