انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

بر باد رفته | مارگارت میچل

TELMATELMA is verified member.

سرلشگر
کادر مدیریت
سرلشگر
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
8/9/24
  • موضوع نویسنده
1001992969.jpg
1001992970.jpg
1001992968.jpg

• موضوع نویسنده
💛 پ.ن: این رمان در آمریکا و نیمه دوم قرن ۱۹ اتفاق میوفته وقتی که اونجا جنگ و آشوب هست و آتش ناامنی همه جا رو گرفته.
💛 ما با اسکارلت آشنا می‌شیم دختری که برخلاف اتفاقات دور و برش کاملا رمانتیکه و دید عاشقانه‌ای داره. خیلی مغروره و این غرور با احساساتش کاملا در تضاده.
💛 اون توی عشقش با اشلی شکست می‌خوره چون اشلی یکی از دختران طایفه خود یعنی ملانی رو دوست داره و همین باعث تحریک اسکارلت میشه و طی یه تصمیم عجولانه، روز نامزدی اشلی و ملانی درخواست برادر ملانی رو برای ازدواج قبول میکنه و به شهر اونا میره.
💛 ولی خب جذابیت داستان با ورود رت باتلر شروع میشه، مطمعنم همه بهش علاقه دارین😍😂 اون شخصیت، قوی، مغرور، سیاسی و رک و البته گاهی آزاردهنده یکی از دلیل‌نایی بود که باعث می‌شد من از رمان چشم نگیرم!
💛 احساسات عمیقی که نویسنده بهش پرداخته واقعا گیراست. پایان بندیش رو نمیشد حدس بزنم و دلم می‌خواست یکی بیاد و ادامش بده!☹️ علاقه عمیق رت باتلر به دخترش جذااب‌ترین قسمت داستان بود برای من و بعد از فوت شدن دختر کوچولو، داغون شدن بارتلر هم ناراحت کننده‌ترین...

عقب
بالا