Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
یادداشت: This feature may not be available in some browsers.
انجمن ناولز
✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦
اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار!
.
سلام به همگی این کتاب رو که مطمعناً همه میشناسید و خیلیها مطالعه کردید. انجمن شاعران مرده... همیشه بهم میگفتن اگه خانوادت سخت میگیرن این کتاب رو بهشون بده تا بخونن و همیشه دوست داشتم این کار رو کنم ولی خانواده من و کتاب؟ عمراً
بچههایی که درمقابل رفتارهای تند خانوادهها تضاهر به اطاعت میکنن ولی به دنبال علاقههای خودشون میرن...
همین یه مورد رو وقتی بهم گفتن کنجکاو شدم که بخونم چون منم یکی از همین بچهها هستم. شاید درظاهر با همه حرفهاشون موافق باشم ولی در واقع به هیچکدوم علاقه ندارم و انجام نمیدم، بدون استثنا! جملاتی که داخل این رمان هست خیلی خیلی زیبا هستن، اینقدر قشنگ که باعث میشه برای چند لحظه هم لبخند از روی لبت پاک نشه. این قسمت زیبا رو بخونید:
یاد خواهید گرفت طعم زبان و ادبیات کلمات رو مزه مزه کنید چون فارغ از همه حرفهایی که دیگران میگن، اندیشه و کلمات چنان قدرتی دارند که میتونن جهان را دگرگون کنند.
امیدوارم همگی توی زندگیمون یه جان کیتینگ نجات دهنده داشته باشیم این کتاب رو بخونیم و به بقیه معرفی کنیم تا همونقدر که حقش هست دیده بشه