انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

متفرقه آخرین رمانی که خوندی رو معرفی کن!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Hadiseh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
متفرقه

Hadiseh

مدیر رمان
کادر مدیریت
سرگرد
کتابخوان
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
8/9/24
  • موضوع نویسنده

تازگی‌ها چه رمانی خوندی؟!
در یک پست نام رمان، ژانر و نویسنده‌ش
رو معرفی کن. همچنین نظرت رو با بقیه
به اشتراک بذار 🖇

(از ارسال اسپم خودداری کنید)

باتشکر | مدیر تالار رمان

به نام خدای نور و زیبایی
1730379460274.webp

«از پمبا تا ماریانا»
گریزی به استفاده‌ی سرویس‌های جاسوسی بزرگ دنیا از جادو و نیروهای ماوراء الطبیعه برای رسیدن به اهداف سازمانی و دولتی!
این رمان نسبتا خلاقانه، به مسئله‌ای کمتر دیده شده از دیدگاهی جدید پرداخته؛ پس از این نظر بسیار قابل تحسینه.
داستان در مورد یک نیروی اطلاعاتی ایرانیه که در یک شب خیلی آروم به عنوان افسر شب سازمان مشغول خدمته و با نظارت بر اجزای حفاظتی و حراستی سازمان سعی داره اوضاع رو تحت کنترل خودش در بیاره ولی با اتفاقات عجیب و غریبی روبرو میشه که با هیچ توضیح منطقی یا حتی علمی نمیشه اون‌ها رو توجیه کرد و...

رمان در سطح متوسطی قرار داره و اگه از تلاش زیاد نویسنده برای انتقال حجم زیادی از دیتاهای اطلاعاتی جمع آوری شده به مخاطب در قالب داستان صرف نظر کنیم، داستان چند نقطه‌ی درخشان داره که من رو متقاعد کرد که به خوندم ادامه بدم.
رمان در ژانر نسبتا نو پای امنیتی یا جاسوسی دسته بندی میشه، که در ایران بیشتر با آثار حداد پور جهرمی شناخته میشه، اما در جهان سابقه زیادی داره.
نویسنده‌ش هم محمد قنبری هست، که من شناختی ازش ندارم و فقط همین یک اثرش رو خوندم!

آخرین رمانی که تموم کردم دراکولای برام استوکر بود.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sajjad
عقب
بالا