انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

🐣💛 【 یه خط کتاب 〙 💥🐚

با زن ها نباید به زبانی که فهم آن برایشان مشکل است صحبت نمود؛ زن برای تخیلات آفریده گشته است، افکار وی اغلب در مسیر منفی حرکت میکند و اگر کلمه ای نامناسب بی اختیار بر زبان آورده شود، تمام زحمات را به هدر می دهد.

گاهی بدون آنکه کسی بعلت آن پی ببرد؛ حرفی که از زبان بر آمده، چون تیری بر دل طرف قرار می گیرد و به خوشبختی عاشق و معشوق صدمه می زند ...

📘 مردی که میخندد
👤 #ویکتور_هوگو

خیلی قدیمترها، سر کسی را که میبریدند، روی گردن روغن داغ میریختند. اینگونه جلوی خون‌ریزی گرفته میشد، خون در داخل بدن گردش داشت و قلب میتوانست خون را پمپاژ کند. شخص بی سر همینطوری میچرخید دور خودش، میچرخید و میرقصید! اسمش را گذاشته بودند رقص بسمل!

برای رقص بسمل سر لازم نبود! حال و روز این روزهایمان را که میبینم، به این فکر میکنم که انگار از بدو تولد، بجای ناف سرمان را بریده‌اند! فقط دور خودمان میچرخیم، دور خودمان میگردیم، زندگی کردن ما کمتر از رقص بسمل ندارد، خوش به حال آنها، دیگر سرشان گیج نمیرفت...

📘 چهل سالگی
👤 #ناهید_طباطبایی

آنچه در زندگی جذب می‌کنید؛
مجموع چیزهایی است که در ذهن ناخودآگاه و افکار ناخودآگاه تان دارید.

پس هر چه ذهن ناخودآگاه بیشتر پاکسازی شود، آن چیزهایی که می‌خواهید را بیشتر جذب می‌کنید.

📘 حضور در وضعیت صفر
👤 #جو_ویتالی

ارضا کننده‌ترین کارهای بشری هم فارغ از درد و رنج نیست. خاستگاه‌های شدیدترین شادی‌های ما به‌طرزِ آزاردهنده‌ای به خاستگاه‌های شدیدترین دردهای ما نزدیک هستند:
به زندگی بهترین و بارورترین انسان‌ها و ملت‌ها نگاه کنید و از خود بپرسید آیا درختی که میخواهد سرفراز و پابرجا باشد می‌تواند با هوای بد و طوفان‌ها روبرو نشود؟ آیا دشمنی‌های بیرونی، مقاومت‌های خارجی، تمام انواع نفرت، حسد، لجاجت، بدگمانی، سرسختی، حرص و خشونت جزو موارد مساعدی نیستند که بدون آنها هیچ چیز حتى تقوى و فضیلت هم نمی‌تواند چندان رشد کند.

📕 تسلی بخشی‌های فلسفه
👤 #آلن_دوباتن

بعضی چیزها را نمی‌شود گفت. بعضی چیزها را احساس می‌کنید.
رگ و پی شما را می‌تراشد، دل شما را آب می‌کند، اما وقتی می‌خواهید بیان کنید می‌بینید که بی‌رنگ و جلاست.
مانند تابلوئیست که شاگردی از روی کار استاد ساخته باشد. عینا همان تابلوست.
اما آن روح، آن چیزی که دل شما را می‌فشارد، در آن نیست.

📕 چشمهایش
👤 #بزرگ_علوی

ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﺷﮑﻨﺠﻪﺁﻭﺭﺗﺮﯾﻦ ﻋﮑﺲﻫﺎ، ﺁﻥﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﻭ ﻧﻪ ﺑﺎ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﻭ ﻓﻠﺶ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺭ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.
ﯾﺎ ﺍﮔﺮ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ، ﻫﺮﮔﺰ ﻇﺎﻫﺮ ﻧﻤﯽﺷﻮند ...

📕 طبل حلبی
👤 #گونتر_گراس

‏بيشعور!
آنقدر نگذاشتی ببوسمت كه بوسيدن را هم ممنوع كردند و حالا كه نفسهامان هم به شماره افتاده مثل عشق سالهای وبا...
لعنت به تو،
لعنت به من،
لعنت به همه ی ما، بخاطر همه ی بوسه هایی که از هم دریغ کردیم،
اگر زنده ماندی از طرف من به تمام مردم دنیا بگو تا میتوانید همدیگر را ببوسید...

📘 عشق سال‌های وبا
👤 #گابریل_گارسیا_مارکز

زندگیم ارزشمند و مهم است وبرای هر دقیقه وساعت آن ارزش قائلم میخواهم از این ساعتها به خوبی استفاده کنم

📕 مدیریت زمان
👤 #برایان_تریستی

افرادی که منتظر می مانند تا اوضاع و شرایط عالی از راه برسد، هیچوقت کاری را به انجام نمیرسانند!

زمان مناسب برای اقدام به کار، همین حالاست.

📘 حکایت دولت و فرزانگی
👤 #مارک_فیشر

چه خوب بود اگر می‌توانستیم مشکلات بزرگ‌مان را با یک قرص بعد از غذا یا یک قاشق شربت قبل از خواب حل کنیم.

📘 گدا
👤 #نجیب_محفوظ

حال آنکس را دارم که چیزی را
به رویا دیده و چون بیدار شود،
لذتِ آن هنوز باقیست،
اما رویا را به یاد نتواند آورد
زیرا که مکاشفه‌ی من از خاطرم رفته است،
اما لذتی که از این بابت بردم
هنوز در دلم باقی ست...

📕 کمدی الهی
👤 #دانته_آلگیری

بر اساس تجربه خودم،
وقتی کسی خیلی سخت سعی می‌کند
چیزی را به دست بیاورد، نمی‌تواند.
و وقتی دارد با تمام توانش از چیزی فرار می‌کند،
معمولاً گرفتار همان می‌شود!

📕 کافکا در کرانه
👤 #هاروکی_موراکامی

از چشم‌هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد.

صداهای موسیقی، آواز پرنده و نغمه‌های پرشور ارکستر را بشنوید؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد.

هر چیزی را که می‌خواهید لمس کنید، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد.

عطر گل ها را بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هر چیزی را بچشید.
از هر حس بیش‌ترین استفاده را ببرید.

📕 سه روز برای دیدن
👤 #هلن_کلر

توی تصورات مردم من یک دانش‌پژوه، اندیش مند و صاحب قلم هستم؛ اما من هیچکدوم از اینا نیستم.
انگشتان من در هنگام نوشتن با جوهر رنگی نمیشن بلکه پوشیده از خون می‌شن.
من فکر می‌کنم که چیزی بیش از این نیستم: یک روح بی‌باک.

📕 جوینده ی بی باک خدا روی خاک
👤 #نیکوس_کازانتزاکیس

هیچ چیز مثل حسد نمی تواند فکر انسان را یکجا تصرف کند.

📕 والس خداحافظی
👤 #میلان_کوندرا

در ۲۱ سالگی در تجارت شکست خورد.
در ۲۲ سالگی در انتخابات مجلس شکست خورد.
در ۲۴ سالگی بار دیگر در تجارت شکست خورد.
در ۲۶ سالگی همسر مورد علاقه‌اش را از دست داد.
در ۲۷ سالگی ناراحتی اعصاب گرفت.
در ۳۴ سالگی در رقابتهای کنگره شکست خورد.
در ۴۵ سالگی برای رسیدن به مقام سناتوری شکست خورد.
در ۴۹ سالگی بار دیگر برای رسیدن به مقام سناتوری شکست خورد.
در ۵۲ سالگی به عنوان رئیس جمهـور امریکا برگزیده شد.

نام او «آبراهام لینکلن» است.
اگر تمام این شکست‌ها را می‌پذیرفت، آیا می‌توانست رییس جمهور شود؟ حتما نه…

📕 قدرت نامحدود
👤 #آنتونی_رابینز

وقتی زیر نوریم تلخ‌کامی‌هایمان باعث می‌شوند آدم‌هایی معیوب جلوه کنیم. ولی در ظلمت است که انسان بودنمان نمایان می‌شود..
کتاب دیدن در تاریکی
نویسنده: ماریانا الساندری​

💬 در سیاهی شب ستارگان از راه دور به ما چشمک می زنند. برخی نزدیکتر و یا نورانی تر از بقیه هستند، ولی تعداد بیشتری از آنها یا بسیار دورند و یا بسیار کوچک، و پرتوهای ضعیفی از خود منتشر می کنند. حال اگر با تلسکوپ و یا دوربین به آسمان نگاه کنیم، ستارگان پخش شده در فضا را به صورت گروههای متعدد و دسته های هزارتایی پراکنده در تمام جهات و در سطح وسیعی از آسمان خواهیم دید.

📗 از بی نهایت بزرگ تا بی نهایت کوچک
👤 علی افضل صمدی

💬 دوران جوانی دوران امید و آرزو است ، دوران نشاط و طراوت است، در این حلقه از حیات ، دور نمای آینده زندگی ، برای هر جوانی مانند رؤیاهای شیرینی در برابر دیدگان پر فروغش مجسم میگردد، فکرها می‌کند، نقشه‌ها میریزد، آرزوهای بلند در مغز خود ترسیم میکند. ولی چه بسا دوران جوانی بعضی سپری میگردد و پیری او فرا میرسد ولی او هنوز به کوچکترین آرزوی خود نرسیده است، اما گاهی بر خلاف انتظار بعضی به بیش از آنچه آرزو میکرد نائل میگردد و تمام رویاهای شیرین آنها صورت خارجی پیدا میکند. بطور مسلم شکست آن یکی، و پیروزی آن دیگری بی علت نیست، و علت هر دو را باید در درون زندگی آنها جستجو کرد.

📗 رمز پیروزی مردان بزرگ
👤 جعفر سبحانی

عقب
بالا