انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

نقد و بررسی نقد و بررسی رمان حکم گناه | زری

ParyPary is verified member.

ارشد گروهان آوا + مدیر کتابخوان
کادر مدیریت
سرتیپ
کتابخوان
میکسر
گوینده
تاریخ ثبت‌نام
10/1/24
  • موضوع نویسنده
عنوان رمان: حکم گناه
نویسنده: زری
ژانر: تراژدی، عاشقانه، جنایی

خلاصه:
او قصد داشت حکم بدهد، حکم گناهی که مرتکب شده بود. از حقایق‌ باز مانده و افکار پوسیده و پوچش، در اسارت بند‌های پارچه‌ای از ج*ن*س حریر بود. نامش زندگی نیست، نام او دوزخی از ج*ن*س باروت است. دوزخی که حکم می‌دهد و باروتی که تقاص پس داد. او آتش گدآخته‌ی درونش را با حکمی که برای گناه بی‌رحمانه‌ی دیگران می‌دهد، خاموش می‌کند؛ اما انگار حسی همانند گناه، مثل آتش درونش شعله‌ور می‌‌شود و تکه‌تکه از وجودش را سوزاند و به خاکستر تبدیل کرد.

@SONA

• موضوع نویسنده
سلام عزیزم.
وقتی شروع کردم به خوندن «حکم گناه»، توجهم کاملا معطوفش شد. داستان خیلی زود تونست منو درگیر کنه و این کشمکش درونی شخصیت اصلی، گناه و تقاص رو به خوبی به تصویر کشید. همونطور که پارت هات رو میخوندم بیشتر با احساسات پیچیده و تصمیمات سخت شخصیت‌ها روبه‌رو شدم که خیلی جذاب بود.
اسم «حکم گناه» رو دوست داشتم. این اسم به داستان کاملاً می‌خوره و یه احساس سنگینی داره. البته یه جورایی کلیشه‌ای هست، اما با توجه به محتوای داستان، به نظرم انتخاب مناسبه که خیلی خوب حس گناه و مسئولیت رو منتقل می‌کنه، اما میتونی از معادل های دیگه ای هم استفاده کنی به نظرم که جذاب تر باشه.
در کل، داستان به نظر میاد که بتونه با پیشرفت‌های بیشتر، خیلی جذاب‌تر بشه.
در کل نوشته‌ت خوب بود^^

موفق باشی.
@SONA

سلام عزیزم.
وقتی شروع کردم به خوندن «حکم گناه»، توجهم کاملا معطوفش شد. داستان خیلی زود تونست منو درگیر کنه و این کشمکش درونی شخصیت اصلی، گناه و تقاص رو به خوبی به تصویر کشید. همونطور که پارت هات رو میخوندم بیشتر با احساسات پیچیده و تصمیمات سخت شخصیت‌ها روبه‌رو شدم که خیلی جذاب بود.
اسم «حکم گناه» رو دوست داشتم. این اسم به داستان کاملاً می‌خوره و یه احساس سنگینی داره. البته یه جورایی کلیشه‌ای هست، اما با توجه به محتوای داستان، به نظرم انتخاب مناسبه که خیلی خوب حس گناه و مسئولیت رو منتقل می‌کنه، اما میتونی از معادل های دیگه ای هم استفاده کنی به نظرم که جذاب تر باشه.
در کل، داستان به نظر میاد که بتونه با پیشرفت‌های بیشتر، خیلی جذاب‌تر بشه.
در کل نوشته‌ت خوب بود^^

موفق باشی.
@SONA
مرسی عزیزم
این داستان بار دوم هست که پارت‌هاش از نو نوشته میشه و ایده آغازینش بازنویسی شده. با این اوصاف، هنوز تصمیم دارم روی ایده‌ام بیشتر کار کنم که اگر کم و کسری هم بود، رفع بشه.

عقب
بالا