انجمن ناولز

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی ناولز بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

نقد و بررسی نقد و بررسی رمان اِل تایلر | سارابهار

ParyPary is verified member.

ارشد آوا و مدیر کتابخوان
کادر مدیریت
سرتیپ
کتابخوان
میکسر
گوینده
تاریخ ثبت‌نام
10/1/24
  • موضوع نویسنده
عنوان: اِل تایلر
ژانر: فانتزی
نویسنده: سارابهار
«یاارحم‌الراحمین»

خلاصه:

دو گونه، هر دو اسیرِ طلسمی تاریک و مبهم!
لایکنتروپ‌هایی که در هیچ‌ یک از شب‌های ماهِ کامل تبدیل به گرگِ درون‌شان نمی‌شوند و خون‌آشام‌هایی که با برخوردِ نور آفتاب و حتی نورِ کم‌سوی مهتاب، می‌سوزند!
در این بین، همه‌چیز به‌دست مخلوقی عجیب‌الخلقه از هم می‌پاشد. مخلوقی که باید ناجی باشد؛ اما ویرانگر می‌شود و نفرین نمی‌شکند هیچ که حتی نفرینی عظیم‌تر زاده می‌شود... .

@سارابهار

• موضوع نویسنده
سلام عزیزم.

رمانت شروع جذابی داشت و تونست خیلی زود منو به خودش جلب کنه. فضاسازی‌ها و توصیفات به خوبی داستان رو توی ذهنم ساخت، به‌خصوص که وارد دنیای شخصیت‌ها شدم و حس می‌کردم دارم از نزدیک باهاشون همراه می‌شم.
شخصیت‌ها خوب پرداخته شدن و به نظر می‌رسه که هر کدوم انگیزه‌ها و درونیات خودشون رو دارن. با این حال، توی بعضی بخش‌ها، ریتم داستان کمی کند شد و این باعث شد که منتظر اتفاقات بیشتری بشم تا داستان پویاتر بشه.(توی نقد دو رمان قابلیت هم اشاره کردم به روند کند رمان هات)
همچنین، چند جا اگه اصلاحات ویرایشی کوچیکی صورت بگیره، متن روان‌تر و جذاب‌تر می‌شه.

در کل، قلمت تانسیل بالایی داره و با کمی دقت بیشتر می‌تونه داستان رو به سطح بالاتری برسونه.
موفق باشی^^

@سارابهار