- تاریخ ثبتنام
- 8/9/24
- نوشتهها
- 1,715
- موضوع نویسنده

به گزارش "ورزش سه"، پنجره نقل و انتقالات زمستانی ایران به ده روز پایانی خود رسیده است. حالا دیگر مدیران و مربیان و بازیکنان و فعالان بازار باید دست بجنبانند و مذاکرات را به مراحل نهایی، توافق و سپس امضا برسانند، خصوصا اینکه لیگ برتر هم از این هفته آغاز خواهد شد.
29 دی 1403 ساعت 11:37
ساکت الهامی، سرمربی تیم فوتبال نساجی، دوران طولانی دستیاریاش را هرگز از یاد نمیبرد. او در این تصویر دستیار گل محمدی در تیم فوتبال پدیده بود که بازیهای شایستهای از خود به نمایش میگذاشت. ساکت بعد از سالها دستیاری، در نهایت اولین شغل سرمربیاش را در تراکتور قاپید و نام خود را به عنوان یک سرمربی موفق و فنی فوتبال ایران مطرح کرد. یقیناً در نیمکتهای فعلی فوتبال ایران هم سرمربیان آینده زیادی وجود دارند که امیدواریم نسلی بادانشتر و باکیفیتتر برای فوتبال ایران در راه باشد.

29 دی 1403 ساعت 11:37افشین قطبی، سرمربی سابق پرسپولیس و تیم ملی ایران، در باشگاه ونکوور اف سی. او مدتهاست که از فوتبال ایران دور بوده و آخرین تجربه سرمربیگریاش در لیگ برتر به فولاد خوزستان پیش از حضور جواد نکونام در این باشگاه باز میگردد. سرمربی سابق پرسپولیس از اسمهایی بود که در دوران انتخاب سرمربی جدید در پرسپولیس مورد بی اعتنایی مدیران باشگاه قرار گرفت، اگرچه به نظر نمیرسید که هواداران پرسپولیس هم چندان او را برای حضور در این پست مد نظر داشته باشند.

29 دی 1403 ساعت 10:37
ما اصولا کشور خوشاستقبالی هستیم و پاتریس کارترون فعلا روزهای بیدردسری را پشتسر میگذارد. با وجود آنکه ترکیب اولیه سپاهان کمی عجیب به نظر میرسید، اما او بدل به مربیای شد که سریعترین جام را در سپاهان بالای سر برده است، ضمن اینکه دو برد مقابل حریف دیرینه برای او گارانتی خوبی خواهد بود تا کارش را در نقش جهان پیش ببرد. سرمربی فرانسوی از سپاهان راضی است و امکانات این باشگاه را در حد اروپا ارزیابی میکند.

29 دی 1403 ساعت 10:34کمتر از 10 روز بعد از گلزنی مهدی طارمی برای اینتر در مصاف با میلان، آن رقص ایرانی و بندری جذاب و البته بعدش هم کامبک خوردن نراتزوری، بار دیگر آبی و مشکیها برتریشان را در یک مسابقه مهم رسمی از دست دادند؛ این بار مقابل بولونیا در سریآ. اینتر که میتوانست با پیروزی مقابل بولونیا خودش را به ناپولی صدرنشین نزدیکتر کند، برد 2 بر یک را با تساوی عوض کرد. طبیعی بود که این موضوع موجب خشم و اعتراض هواداران اینتر شود. بخشی از این انتقادهای تند هم شامل حال مهدی طارمی شد. او به یکی از قویترین تیمهای جهان رفته و به شدت در تلاش برای تطبیق ریتم خود با اینتر است. باور کنید کار سادهای نیست.

29 دی 1403 ساعت 10:31واکنش وینگر گلگهر به شایعات. مهدی تیکدری به ایران ورزشی گفته است: دو باشگاه استقلال و فولاد به طور رسمی برای در اختیار گرفتن من نامه زدهاند اما من نمیتوانم در این خصوص حرف بزنم، چون یک سال و نیم دیگر با تیمم قرارداد دارم و تابع نظر باشگاه گلگهر هستم.
طبعا گلگهر او را به تیم دیگری واگذار نخواهد کرد.
طبعا گلگهر او را به تیم دیگری واگذار نخواهد کرد.